петак, 21. септембар 2018.

Žalba na pritvor: Kukić nije sakrio nikakve snimke; Policija istragu prepustila Rađenu; Vrećo sakrio dokaze o viber komunikaciji inspektora i Rađena i obmanuo sud; Inpektori davali instrukcije Rađenu oko snimaka/Viber prepiska policajaca Purišića i Karanovića sa Rađenom

piše: Slobodan Vasković

Alen Kukić
Objavljujem Žalbu Alena Kukića na određivanje pritvora, u kojoj njegov advokat tvrdi da mu je klijent nevin i teško optužuje Dalibora Vreću, postupajućeg tužioca, da zloupotrebljava pološaj, ne vodi istragu u Likvidaciji Davida Dragičevića, skriva dokaze o viber komunikaciji inspektora sa Rađenom, štiti inspektore koji nisu uradili svoj posao, već su istragu prepustili Đorđu Rađenu, optužuje ga za nehapšenje Rađena i niz drugih stvari.

Kukić je uhapšen 20.09. pod optužbom da je montirao snimke sa video nadzora i brisao ih kako bi pomogao u prikrivanju Likvidacije Davida Dragičevića.  Sud mu je doredio jednomjesečni pritvor.



Uz Žalbu, Kukićev advokat Dragan Stupar priložio je i viber prepisku između inspektora kriminalca Bojana Karanovića i Đorđa Rađena, kao i između Duška Purišića, tadašnjeg zamjenika komandira PS Lauš i  Rađena.

Iz te komunikacije (ispod žalbe) jasno je da Rađen radi policijski posao, da to od njega traži Purišić, dok Karanoviću prepričava dijelove video zapisa koje je izuzeo on (Rađen), a ne policija.

Pročitajte sve, pa sami zaključite šta je na djelu!!!

Napomena - Objavljujem samo dio viber prepiske dostavljene Sudu, što je vidljivo iz Žalbe, dok ću njene ostale dijelove objaviti narednih dana. U to, dijelu prepiske Karanović i Rađen brutalno i neljudski vrijeđaju Davora Dragičevića, a Karanović priziva i likvidaciju potpisnika ovih redova.





Dopisivanje Duška Purišića, zamjenika PS Lauš i Đorđa Rađena, putem vibera oko snimaka nadzornih kamera (25.03., popodne), iz kojih je jasno da rađen radi posao policije


Purišić i Rađen



Dopisivanje putem vibera inspektora kriminalca Bojana Karanovića sa Đorđem Rađenom oko video snimaka nadzornih kamera (25.03.) iz kojeg je jasno da Rađen radi posao policije
Karanović i Rađen