четвртак, 27. септембар 2018.

Ruke su ti krvave - Tu izvinjenja više nema!

piše: Slobodan Vasković



1.
Sad bi ti da se izvinjavaš Davoru Dragičeviću, za kojeg si, koliko do juče,  tvrdio da ćeš ga “pomesti”?!

Rekli ti vođe kampanje da bi trebalo da reteriraš, jer si se tom gnusnom, sramnom, neljudskom, prijetnjom, pokazao kao Niko i Ništa! Kao Nečovjek. Na čelu Šljama!

2.
Davoru Dragičeviću su Ubili Sina! Kojeg si Ti Ubijenog lažno izvrijeđao pred najširim auditorijem.

3.
Slagao si da je iz disfunkcionalne porodice, slagao si da je narkoman.

Slagao si, javno, sve u Ubijenom Davidu. Kao i tvoj ministar policije Dragan Lukač, saučesnik u Zločinu, zasad! Lukač, kojeg vodiš sa sobom, ne bi li ga “oprao” od sveg zla koje je počinio, što je samo dokaz koliko si u njegovim šakama.

I koliko si neiskren oko izvinjenja.

4.
Da Ti hoćeš iskreno da se izviniš, Lukač bi već bio u pritvoru; Kao i Darko Ćulum, direktor poilcije i načelnik Uprave za organizovani kriminal i organizovanje ubistava Darko Ilić!

Umjesto u pritvoru, oni i dalje upravljaju, što je najbolji dokaz koliko si neiskren - to ti je osnovna karakterna crta!

5
Vodiš i Nedeljka Čubrilovića, koji je, po tvom nalogu, srušio parlamet, ne bi li i njega oprao: Spriječio je održavanje sjednice parlamenta o vanustavnom djelovanju institucija RS u slučaju teškog Ubistva Davida Dragičevića. Što je samo dokaz da i dalje nastavljaš da štitiš sve one koji su u funkciji sprečavanja otkrivanja Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića.

I Čubrilović i Lukač to jesu. Na čelu Kolone!

4.
Sad bi da se izvinjavaš? 

A gdje je izvinjenje Likvidiranom Davidu, kojeg si u grobu izvrijeđao; Gdje je izvinjenje za sve uvrede, bljuvotine, gnusobe koje su tvoji sljedbenici izrekli i izriču, iz sekunde u sekundu, na račun Ubijenog Dječaka, povedeni tvojim javnim prljanjem Mrtvog Mučki Ubijenog Djeteta?!

I na račun njegovog oca i majke. I sestre.

I svih onih koji traže samo Istinu i Pravdu!

5. 
Kome treba tvoje izvinjenje, kada Ti i NarkoKamarila, ugniježdena u vrhu MUP RS, sprečavate otkrivanje Naručilaca Ubistva, Ubica i saučesnika; 
Zajedno sa tvojim Tužiocima - zločincima Želimirom Lepirom i Daliborom Vrećom?! 

Plus Miodrag Bajić, Mladen Mitrović i ostali kriminalni Šljam tvojom rukom zasađen u pravosudne institucije, koje su pretvorili u oruđe Masovnih Ubica!

6. 
Kome treba tvoje izvinjenje nakon blasfemičnih uvreda što si ih izrekao na račun Ubijenog Davida, koje su direktan poziv na nova Ubistva. I Djece i Svih onih koji smatraju da Naručioci Ubistava i Ubice moraju odgovarati.

7.
Kome treba tvoje izvinjenje kada si srušio sve institucije i kada si RS doveo u stanje potpuno razrušenog subjekta - u kojem je moguće da najviši funkcioneri MUP RS JAVNO POKUŠAJU ZATAŠKATI UBISTVO, kao što su to probali 26.03.

I da se nakon tog akta još nazivaju Herojima.

8.
Heroji ste kada Organizujete Likvidaciju i Ubijete Dijete od 21. godinu? Heroji ste kada Ubijete Davida Dragičevića? 
Heroji ste kada Ubijete Jedno, Dvoje, Desetero…

Niste Heroji; Vi ste Monstruozne, Serijske Ubice! I nastavićete da Ubijate.

9.
Odlično ti znaš da su Davida ubili pripadnici policije. I zašto!

Odlično ti znaš i ko je Naručio Ubistvo Davida, koliko je to plaćeno, koliko je  plaćen pres održan 26.03., da bi se javno zataškala organizovana likvidacija, ali ne smiješ pisnuti.

10.
Imao si mjesece da se riješiš Ubica i Naručilaca Ubistava. Nisi ih se riješio; Zaštitio si ih i Ohrabrio da nastave sa Likvidacijama.

11.
Ruke su ti krvave!

12. 
Tu izvinjenja više nema.