недеља, 31. јул 2022.

“Cvrčak” i “Mrav”


Piše: Slobodan Vasković


“Crčak”


Rijetko kad pišem o malim gnjidama koje koriste omiljeni riječnik Primitivca Milorada Dodika. Ovaj put sam se odlučio za jednog - “Cvrčka”, otpremnika u ŠG “Čemernica” Kneževo.


“Cvrčak” je u pljački drveta vrijedan kao Mrav, a o Mravu u nastavku. “


"Cvrčak” se zove Aleksandar Gojković i u skladu sa proklamovanom “prosrpskom“ politikom najboljeg agenta hrvatskih interesa u BiH Milorada Dodika zbog “svesrpke” sabornosti poslao me je u tri pm, napisao da sam g..... u komentaru. I još nazvao majmunom. 



Sad bih ja, možda, trebalo njegovom primitivnom i vulgarnom šefu Dodiku nešto da opsujem, nazovem ga najvećim g.... od svih g...., ili ga citiram iz one emisije na K3, pa mu poručim "Jedi g....", okarakterišem Orangutanom ili, pak, Pavijanom - ali ne pada mi napamet. Dovoljno mi je da objavim ko brani tog “srbina” iz Bakinaca, stalno zaposlenog u jednoj obavještajnoj agenciji iz susjedne Hrvatske. O čemu bruji cijela Trgovska gora!


Malo mu je plata u Predsjedništvu BiH, treba otplatiti “kredit” za vilu.



Aleksandar Gojković je iz Kneževa, odakle je i ubica i narkodiler Srđan Svjetlanović, lični prijatelj Vlade Crte Đajića, Dodikovog ličnog prijatelja, nije kriv što je idiot. Jednostavno je tako - Idiot misli da je Sekta što je nekad bila, nikako da shvati da odlaze zauvijek, a da on, Idiot, ostaje da bude zatvoren.



Ok, nisam ni ja bio nježan prema njemu, tek sam se probudio, ali sam mu prije nekih dva sata obećao da ću ga naći. I našao sam ga. Sektaša koji krade šumu, a MUP koji ga “traži” nikako da ga “nađe”. I to u Poslovnoj jedinici “Cvrčak”.



Možda će sad uspjeti, “Cvrčka” im njihovog!!! 


“Mrav”

Mrav je DNS-ov Miki Aleksić, predsjednik GO DNS Mrkonjić Grad.


Vrijedno radi za narkodilera i perača narkonovca Nenada Nešića.



Inteligentan je veoma - gotovo kao i mrav: Mrav ima 250.000 moždanih stanica, dok ljudski mozak ima deset milijardi moždanih stanica.


Evolucijom će Miki Aleksić jednom u nekom dalekom budućem svijetu, za nekih deset milijardi godina, možda stići do faze truta.


Do tada, sa svojih, i za mrava skromnih 17 moždanih stanica, domislio je zaista debilan komentar koji objavjujem. 



Baš je zaštitio NarkoNešića. Malo, ali umno - maloumno.


Evo i radosne vijesti - tek će imati priliku da ga štiti; Imam još dosta podataka o narkodjelovanju Nenada Nešića, posebno sa Milanom Matkovićem, nedavno uhapšenim trostrukim ubicom i jednim od najvećih dilera u Evropi. 


Biće to vrlo interesantno, a Mali Mrav Miki može već početi da napreže svojih 17 moždanih stanica, kako bi odbranio NarkoŠefa. Ako mu ne bude baš išlo, šef ima kilograme za stimulisanje!  (nastaviće se) 



  

Ivan Begić dobio od Nenada Nešića 50.000 KM kako bi Begićevi portali pisali hvalospjeve o Nešiću i njegovoj kombi stranci; Portali „Insajder.in“ i „Banjaluka-24.com“ se finansiraju Nešićevim prljavim narko novcem

 

Piše: Slobodan Vasković

 

1.

Ivan Begić, neuračunljivi psihopata, prije nekog vremena je izbačen iz PDP-a. Dobro upućeni izvori iz Opozicije su mi potvrdili da je Begić u više navrata pokušao da ostvari kontakt sa funkcionerima SDS-a i PDP-a, ali da je svaki put naišao na zatvorena vrata.

 

2.

Razloga za izbacivanje Begića iz opozicionih redova je mnogo. Jedan od glavnih je prodaja pornografskog video snimka Sektašima. 



Nekoliko saradnika Vlade Crte Đajića tvrdi da je upravo Crta od Begića otkupio taj snimak. Kasnije je Begić izmislio priču o ucjenjivanju.


3. 

Očigledno je to da psihopata Begić nije dovoljno novca dobio od Crte, jer je poslije samo pola godine ostao švorc. 

4.

On se tada okrenuo Nenadu Nešiću. Njih dvojica su napravili dogovor da se Begić kandiduje za poziciju predsjednik Republike Srpske, a Nešić za poziciju član Predsjedništva BiH. 


5.

Cilj tog udruženog poduhvata je da se od opozicionih kandidata „otme“ koliko je moguće glasova i na taj način pomogne kandidatima Crvene Sekte na predstojećim opštim izborima.


6. 

Prilikom postizanja pomenutog dogovora Begić je tražio od Nešića da riješi pitanje njegovog finansiranja. 


Nešić je tada Begiću dao u gotovini 50.000 KM, uz obećanje da će mu dodatno svaki mjesec davati po 10.000 KM za finansiranje njegovih portala. 


7.

Radi se o narkonovcu koji je Nešić izvukao iz svojih narkoposlova o kojima sam detaljno pisao, a ubrzo ću nastaviti sa novim dokazima.

 

8.

Begić je ne tako davno priznao da se pod njegovom kontrolom nalaze portali „Insajder.in“ i „Banjaluka-24.com“. Da je to tačno potvrđuju tekstovi koje ti portali objavljuju svakodnevno.


9.

Ti tekstovi su puni hvalospjeva o Narko Nešiću i njegovoj kombi stranci. U isto vrijeme, brojnim tekstovima se svakodnevno napadaju funkcioneri Opozicije.


10.

Ovdje treba reći da je Begić ne samo finansijski vezan za pomenute portale nego i emotivno. 


On je u međuvremenu stupio u emotivnu vezi sa jedim od urednika portala „Insajder.in“, koji je ranije radio na RTRS-u. O tome ću više pisati u narednim danima. (nastaviće se)

 


субота, 30. јул 2022.

Tipična Dodikovska prevara viđena desetine puta: Vlada RS nije donijela nikakav Zaključak o prodaji potraživanja “Alumine”; Bankarska garancija “Pavgorda” je nenaplativa, a potraživanja institucija od FG “Birač” biće plaćena parama “Alumine”, a ne NarkoFirme “Pavgord”


Piše: Slobodan Vasković


1.

U stadijumu smo kad bilo koja prevara ili kriminal u organizaciji Milorada Dodika ne čudi, jer on nije inovativan, već uvijek “džeparoški”, odavno “pročitan”


2.

Dodik se, duže od deceniju i po, rukovodi prostim konceptom otimanja imovine, i to isključivo sa budžetskim parama ili pak sa parama iz nasilno otete državne imovine, koja se prethodno “privatizuje”. 


3.

Ništa pametnije Dodik nije uradio ni u slučaju otimačine zvorničke “Alumine” koji je u toku.


Situaciju je lično za nijansu zakomplikovao u odnosu na desetine sličnih, ali je time učesnike svog kriminala uveo u dodatne probleme. 


4.

Podsjećam da je na sjednici održanoj 28.07.2022. godine Vlada RS navodno donijela zaključak kojim potraživanja republičkih institucija (cca 42 miliona KM) prodaje fočanskoj narko firmi “Pavgord” i to po nominaloj vrijednosti. 


5.

U obrazloženju Vlada RS navodi da je vlasnik te firme Gordan Pavlović  jedini dostavio bankarsku garanciju. Međutim, sve što su rekli je jedna bezočna laž. 


6.

Krenimo redom: Na dan sjednice, 28.07., je oko 9 časova objavljen dnevni red 180. sjednice, u kom nije bilo predviđeno pitanje odlučivanja o prodaji potraživanja FG “Birač”. To potvrđuje i objavljeni dnevni red u kojem treba pasžljivo pogledati šta je definisano pod tačkom 4. 


Dnevni red sjednice Vlade RS, 28.07., prije njenog održavanja

7.

Nakon što se završila sjednica Vlade RS, te kada je “procurila” informacija da je navodno jednoglasno donijet Zaključak o prodaji potraživanja cca 42 miliona KM (koje institucije RS potražuju od FG “Birač”) narko fimi “Pavgord”, ponovo sam otišao na sajt Vlade, gdje sam, za divno čudo, vidjeo izmjenjenu tačku 4. u kojoj je bilo navedeno da Vlada RS treba da razmatra informaciju o dostavljenim ponudama i prijedlog Zaključaka o prodaju potraživanja prema FG “Birač”.


Dnevni red sjednice Vlade RS, 28.07., nakon što je održana

8.

Znači, tek kada je sjednica Vlade RS završena, objavljen je novi dnevni red na sajtu Vlade RS. Ništa čudno, ali jako je važno za nastavak priče o bezočnoj prevari. 


9.

Idemo dalje. 


Na sjednici Vlade, prema mojim izvorima, nije uopšte ni bilo rasprave o ovom Zaključku o prodaji! 


Vlada RS nije raspravljala o prodaji potraživanja “Pavgordu”, niti su ministri donijeli bilo koju odluku! 



10.

Zaključak nije donijet na sjednici Vlade, već je, uz raniji dogovor sa Miloradom Dodikom, odlučeno da se odmah nakon sjednice “pusti priča” da Zaključak postoji; Logično, ukoliko budu “provaljeni”, u najgorem slučaju uvijek će lažni nezakoniti falsifikovani i na sjednici Vlade RS nikad usvojeni  Zaključak "šarnuti" Anton Kasipović ili Srebrenka Golić.

 

No, tonski zapis sa sjednice Vlade RS ne laže. 


11.

Dalje, Zora Vidović, kao neko ko je sprovodio cijelu prevaru, odnosno otimanje najvažnijih resursa u RS, je prikrila informacije koje se tiču bankarske garancije od oko 42 miliona KM koje je navodno pribavio “Pavgord” za potrebe skrivenog tendera. 


12.

“Nova Banka” koja je izdala ove garancije, kao aktivni saučesnik kriminalnog djelovanja “Pavgorda”, nije ispratila bankarske procedure prilikom izdavanja garancije, a opravdano se sumnja da je izdala vrlo složenu uslovljenu garancije koja je bez ikakvog dejstva, te je Vlada RS neće moći aktivirati. 


13.

Ovim svojim radom, “Nova Banka” je duboko podržala aktivnosti Kavačkog  NarkoKartela u otimanju “Alumine”.

 

14.

Kada se uzme u obzir da je Vlada RS dala rok “Pavgordu” da potraživanja od 42.4. miliona KM plati do 12. septembra, prevara Vlade RS, Milorada Dodika, Zorana Stevanovića i Gordana Pavlovića dobija finalni izgled.


15.

Na bazi nenaplative bankarske garancije za plaćanje, “Pavgord” će potpisati ugovore o ustupanju 42.4 miliona KM potraživanja prema FG “Birač”, sa rokom plaćanja do 12. septembra. 


16.

U međuvremenu će pokušati nasilan upad u “Aluminu” do tog roka kako bi hitno prodali zalihe robe i sa računa “Alumine” prebacili ovih 42 miliona KM na račun “Pavgorda” koji bi potom isplatio pare Vladi RS.


17.

Tipična Dodikovska prevara viđena i sprovedena desetine puta: “Alumina” se kupuje parama “Alumine”, uz nenaplativu fejk garanciju Nove banke, a sve na bazi Zaključka Vlade RS koji Vlada RS nije usvojila, nego ga lažno prezentuju kao postojeći. (nastaviće se)

Vlado Crta Đajić u sve gorem psiho-fizičkom stanju; Željka Cvijanović tražila od Milorada Dodika da Crtu u potpunosti ukloni iz kampanje


Piše: Slobodan Vasković


1. 

Ponašanje Vlade Crte Đajića je već duže vrijeme prešlo u sferu abnormalnog. Teško stimulisani Crta već godinu dana svojim ispadima zabavlja široke narodne mase.


Teško stimulisani Crta

2. 

Njegovo ponašanje najviše zadovoljstva stvara u redovima Opozicije. Razlog je jednostavan - Crta se svim silama trudi da do kraja uništi ionako urušeni rejting Crvene Sekte u Banjaluci. Dobrim dijelom zahvaljujući njemu, već sada se može reći da će Jelena Trivić i Mirko Šarović u najvećem gradu Republike Srpske imati prednost od najmanje 30.000 glasova.

 

3.

Postavljajući Crtu na čelo Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Dodik je mnogo toga stavio na kocku. Dodik se svjesno kockao i izgubio je. 


Želja da pošto poto ukloni Igora Radojičića iz stranačkih struktura obila mu se o glavu.


4. 

Dovoljno je pogledati nekoliko fotografija, pa da svako izvede zaključak da se korišćenje teških stimulansa ozbiljno odrazilo na Crtin fizički izgled. Pogled u prazno, izraženi podočnjaci, loša ravnoteža...sve su to fizičke posljedice dugotrajne konzumacije stimulansa bijele boje.


Crta sa vidnim posljedicama korištenja
omiljenog stimulanca

5 

U kakvom stanju se Crta pojavljuje na žurkama koje organizuje Crvena Sekta, najbolje govori video snimak na kojem Crtu pridržava nekoliko Sektaša. Jedan od njih je Dragan Kremenović Puger, poznat po brojnim krivičnim djelima.


6.

Moram priznati da u ovom trenutku Crti ne može pomoći čak ni njegov dobri prijatelj Grigorije.

 

Crta i njegov "duhovni" otac Grigorije

7.

Nakon žurke organizovane u Čelincu prije nekoliko dana, došlo je do verbalnog sukoba između Dodika i Željke Cvijanović. Cvijanovićeva je ultimativno tražila od Dodika da u potpunosti ukloni Crtu iz kampanje, obrazlažući takav zahtjev činjenicom da on svojim ponašanjem pravi ogromnu štetu njoj i Dodiku kao kandidatima za inokosne funkcije.

 

8.

Dodik je odbio taj zahtjev Cvijanovićeve, pravdajući se da bi u slučaju uklanjanja Crte došlo do još većeg rasula u Gradskom odboru SNSD-a u Banjaluci i da bi to dalo dodatni vjetar u leđa ne samo opozicionim kandidatima nego i Igoru Radojičiću u njegovoj namjeri da preuzme stranku nakon izbora u oktobru. (nastaviće se)


петак, 29. јул 2022.

Iz Arhiva/(VIDEO) Grad Droge/Raspjevani Kumovi Zvorničkog NarkoKartela Zoran Stevanović i Siniša Mijatović u društvu lihvara Nedeljka Radića Struje i narkodilera Radeta Simića Cokija; VIDEO potvrđuje brojne narko veze Sekte i Podzemlja (04.10.2021.)


Mijatović, zelenaš Struja (lijevo), 
Stevanović (pjeva) i narkodiler Coki (desno)

Piše: Slobodan Vasković


Video koji objavljujem potvrđuje uske veze Zorana Stevanovića i Siniše Mijatovića sa Nedeljkom Radićem Strujom, lihvarem čiji se dužnici, zbog njegovog nasilja, ubijaju i organizatorom prebacivanja narkotika iz Zvornika u Lozničku regiju, kao i sa Radetom Simićem Cokijem, zvorničkim narkodilerom i suorganizatorom prebacivanja droge iz Zvornika u regiju Loznice. 



Video klip postavljen je na jutjubu 30.09.2017. godine, ali je itekako aktuelan jer je svjedočanstvo o vezama Crvene Sekte, njenih visokih funkcionera, sa najgorim ljudskim ološem - narkodilerima i zelenašima.


Mijatović i Struja

Naveo sam u nizu tekstova da su Zoran Stevanović i Siniša Mijatović, zajedno sa Dejanom Ilićem Tigrom, Kumovi Zvorničkog NarkoKartela.


narkodiler Rade Simić Coki

Detaljno sam objavio kako Struja i Coki prebacuju drogu iz Zvornika u Loznicu, gdje je preuzima Milan Popović Škembo, narkodiler koji je rastura po Lozničkoj regiji.


Dejann Ilić Tigar, šef ogranka Kavačkog klana u RS

Uz to, Tigar Ilić je šef ogranka Kavačkog klana u Republici Srpskoj čiji je logističar Bojan Raonić, koji je zadužen, zajedno sa svojim zetom Desimirom Deskom Babićem, za prebacivanje narkotika preko Zvornika, Grada Droge u kojem je, što je tragično, Stevanović gradonačelnik, a Mijatović potpredsjednik Gradske skupštine.

Siniša Kostrešević i Vlado Crta Đajić

Ilićevom Kavačkom ogranku u RS  pripada i Siniša Kostrešević, direktor Policije RS.


Kostreševiću to nije jedina narko-linija: Veoma je važna njegova duboka poslovnoprijateljska veza sa Bobanom Kusturićem, šefom Helikopterskog servisa Vlade RS. 

Boban Kusturić, narkopilot

Već sam objaviio da se helikopterima Vlade RS prebacuju narkotici i da je Kusturić zaradio milionske svote na tom najprljavijem kriminalnom poslu kojim se uništavaju životi djece i mladih.


Nije Kusturić prevozio samo "robu", već i velike narkodilere, o čemu ću detaljnije pisati u vremenu pred nama.

Koliko mnogo je novca Kusturić zaradio na ilegalnim poslovima, pokazuje samo jedan potadak koji ću danas objaviti: Nedavno je kupio dva stana u zgradi u Banjaluci, kod mosta "Venecija", i spojio ih u jedan. Cijena m2 u toj zgradi je, najmanje, 3.500 KM, a Kusturić je kupio ukupno 200 m2, koje je platio 700.000 KM! Otkud Kusturiću 700.000 KM za stan?! Izvjesno to nije novac od plate. Kusturić će uskoro aterirati na dugogodišnju robiju.

Siniša Kostrešević

Ranije sam naveo da se u Banjaluci, pod zaštitom Kostreševićevih ljudi, kriju četiri visokopozicionirana Kavčanina.


Nakon hapšenja Alena Škrijelja, ostala su ih tri. Škrijelj se krio u stanu koji mu je iznajmio Milan Ćurlić Ćurla, desna ruka Vlade Crte Đajića, koji je generalni direktor UKC RS Banjaluka i po čijoj naredbi je pacijentima oboljelim od korone davan industrijski kiseonik umjesto medicinskog, koji je lijek.

narkodiler i svodnik Ćurlić i Crta Đajić

Stan što ga je Ćurlić, koji je duboko u trgovini drogama, izdao Škrijelju, nije Đajićev kako su to pojedini mediji naveli, već pripada jednom odborniku skupštinske većine u Banjaluci koju predvodi Crvena Sekta.

Siniša Mijatović

Mijatović je direktna veza sa Kartelom Slaviše Kokeze, koji je oštetio budžet Srbije za preko 600 miliona evra, samo na švercu visokoakciznim robama. Kokezin Kartel radio je i narkotike.


Milorad Dodik i Zoran Stevanović

Video koji objavljuem potvrđuje da pripadnici Crvene Sekte, što jesu Stevanović i Tigar Ilić, i njihovi satrapi iz antinarodne koalicije, kao što je DEMOS, čiji je član Mijatović, imaju itekako uske veze sa narkodilerima, zelenašima i ostalim kriminalcima koji su dio Organizovanog Zločinačkog Udruženja, što jeste Crvena Sekta koju predvodi Milorad Dodik(nastaviće se)





Iz Arhiva/Otimanje "Alumine"/ Let do Kukavičijeg gnijezda (15.04.2018.)




Koncept
Koncept otimanja “Alumine” skovan je uz podršku vrha Režima: Inicijalno je sve krenulo od Zorana Stevanovića Gladnog, gradonačelnika Zvornika, zamajac je dobio parafom ministra finansija Zorana Tegeltije, a punu snagu kada je Miloradu Dodiku, prema riječima Stevanovića Gladnog, obećana trećina plijena, nakon otimanja “Alumine” i FG “Birač”. 

U pakleni plan uključila se i Željka Cvijanović, sa ulogom stjuardese na Letu za Kaunas (Litvanija), gdje su obavljeni tajni dogovori sa “Ukio bankom” o prodaji/kupovini kriminalnih potraživanja teških 155 miliona KM.

Kupio ih je Gordan Pavlović, vlasnik firme “Pavgord” za 6,4 miliona evra. 

Sam početak realizacije paklenog plana govori o bahatosti i osionosti Režima, koji nacionalne resurse stavlja u funkciju Kriminalnog klana. 

Digresija za pitanje: Da li su pripadnici Klana, Goci Pavlović i Zoran Stevanović Gladni platili cca 100.000 KM, koliko košta višednevni zakup privatne letjelice i pilota za let za Kaunas ili je to palo na teret poreskih obveznika, građana RS? 

Nema sumnje da je odgovor jedan: Narod je platio Let do Kukavičijeg gnijezda, u kojem je otpočela realizacija otimanja “Alumine”. 

Upravo ovaj Let je, u slučaju FG “Birač”/ “Alumina”, recimo to režimskim jezikom, Prva izdaja državnih resursa i novca poreskih obveznika: Tih cca 100.000 KM je pronevjera i ide na konto stjuardese Cvijanović.

Izdaja No2
Druga velika izdaja koju je počinila Vlada RS, pod vođstvom Željke Cvijanović i ministra Zorana Tegeltije jeste donošenje zaključka Vlade RS iz 2016. godine o podršci imenovanju Zorana Stevanovića Gladnog za direktora “Alumine”. 

Podsjećam da RS, preko fondova, Poreske uprave i Ministarstva finansija, ima cca 42 miliona KM potraživanja od FG “Birač”, koji je jedini vlasnik “Alumine”. 

Podsjećam da se nad FG “Birač” vodi stečaj, što je sudski postupak. 

Ako sve to znamo, postavlja se pitanje koji je pravni osnov donošenja zaključka o imenovanju Gladnog za direktora, odnosno direktnog miješanja Vlade RS u sudski postupak?

Suština ovog zaključka je bila da se na mjesto direktora Alumine postavi Stevanović Gladni, kako bi sa te pozicije mogao da prizna potraživanje Kriminalnom klanu, odnosno da omogući brzo izvršenje prema “Alumini” i predaju te fabrike. 

Da se to desilo, Vlada RS bi izgubila svojih 42 miliona KM, a Klan bi dobio sve; Dobio bi Fabriku. Nema sumnje da je Zoran Tegeltija inicijator ovog Zaključka, zato što je dotični Strateg otimanja “Alumine”, koji vuče sve konce iz pozadine. 

Aerorežimskim riječnikom rečeno, u ovoj Izdaji Cvijanovićeva od stjuardese napreduje u Pilota, a Tegeltija u Kopilota, jer su zajedno, izdajnički, ugrozili imovinu Republike Srpske vrijednu 42 miliona KM; I, istovremeno, prekoračili sva zakonska ovlašćenja i direktno se umješali u sudski postupak, za šta im sljeduje i krivična istraga.

Izdaja No3
Treća velika izdaja Režima u slučaju FG “Birač” i “Alumina” je poziv upravi Fabrike na “dogovor sa Pavlovićem i Gladnim” - upriličen u zgradi Vlade RS, u aprilu prošle godine; Samo  nekoliko dana nakon inscenirane blokade računa, koju je sprovela korumpirana sudinica Jelena Todorović, pod supervizijom šefice u Osnovom sudu Zvornik Slavice Tadić, poznate i kao Bankomat. 

Najenergičniji, najbučniji, najodlučniji… u pritiscima i prinudi na rukovodstvo “Alumine” da se dogovori sa Pavlovićem bio je Zoran Tegeltija, izvan svake razumne sumnje, sada već Glavnokomandujući, kako to Režim voli reći,  Izdaje Republike Srpske i njenih građana. 

Nema sumnje da je Veleizdaja sam čin uvođenja pripadnika Klana u zgradu Vlade, čime je, nedvosmisleno, Vlada RS stavljena u funkciju Klana.

Nije se bez razloga Tegeltija gurao u prve redove izdajničke redove: Već tad je bio uslovljen ranijim dogovorima i obećanjima Klanu, čiji je visokorangirani član.

Izdaja nad izdajama
Ipak, najveća izdaja Režima je urušavanje institucija RS, prije svega sudova koji su stavljeni u funkciju Klana, koje je i dovelo do neprocesuiranja pripadnika Klana. 

Na desetine tekstova i dokaza sam objavio o kriminalnim radnjama pripadnika Klana, o djelovanju KlanKrpenjača Todorovićeve i Tadićeve; jednoj od glavnih osovina Klana - Rubež&Rubež; O bahatom, beskrupuloznom prevarantu, utajivaču, nasilniku, kriminalcu i, što ne reći, kad tako dobro i književno zvuči, izdajniku Zoranu Stevanoviću Gladnom; Njegovom partneru Gociju Pavloviću, ali Režim stočiki, da ne kažem izdajnički, ćuti i daje podršku kriminalu i urušavanju institucija RS!

Režim je izdao narod, udario na najvredniju imovinu u državi, razvalio sudstvo, nakotio desetine ober kriminalaca i Klanova, koji siju strah, pale i žare, basnoslovno se bogateći. 

Isto nude i nakon oktobra, a slučaj FG “Birač” i “Alumina” najbolje oslikava njihov “patriotizam”, koji nije ništa drugo do prodaja/izdaja države u funkciji punjenja sopstvenih džepove.

Počelo krivično suđenje Sektašu sa crvenom leptir mašnom; Kratko podsjećanje na entuzijazam koji je vladao u Crvenoj Sekti prilikom prelaska Stojana Vukajlovića u redove te kriminalne organizacije

Sektaš i kriminalac sa crvenom leptir mašnom Stojan Vukajlović


Piše: S.V.

 

Dana 16.05.2022. godine pred Okružnim sudom u Banjaluci održano je ročište za izjašnjenje o krivici. Glavni akter tog krivičnog postupka je advokat kriminalac Stojan Vukajlović, vrlo bitan član Crvene Sekte. 


Učenik i Mentor

Vukajloviću se stavlja na teret pomaganje u izvršenju krivičnog djela Povreda zakona od strane sudije ili javnog tužioca


Za to krivično djelo je već pravosnažno presuđen sudija Nebojša Pejović.

 

Vukajlović se na pomenutom ročištu, što je i očekivano, izjasnio da nije kriv. 


Nakon toga je održan i jedan glavni pretres, i to dana 07.06.2022. godine, a nastavak tog ročišta je zakazan za 09.08.2022. godine.

Interesantno je to da se Vukajlović, u stilu Al Kaponea, na tim ročištima pojavljivao u društvu pet branioca (advokata).

Obzirom koliko je novca Vukajlović oteo u svojoj kratkotrajnoj advokatskoj karijeri, ne treba da čudi što je on u stanju da plaća pet advokata.


Želio sam da kroz nekoliko video isječaka podsjetim javnost na entuzijazam koji je vladao među članovima Crvene Sekte prilikom Vukajlovićeve inicijacije u Sektaša 2017. godine. (nastaviće se)



Teško izviždan i ponižen Zoran Stevanović Gladni, kum Kavačkog NarkoKartela koji hoće da otme "Aluminu" i uništi regiju Zvornik

 


Radnici bili pred "Aluminom" u velikom broju - traže poništenje kriminalnog Zaključka o prodaji