уторак, 5. јул 2022.

Projekat Mali Zli Patuljak


Piše: Slobodan Vasković


Draško Stanivuković, tajkunski gradonačelnik Banjaluke, centralna je figura Projekta koji sam nazvao “Mali Zli Patuljak” i u kojem ću do kraja raskrinkati tog psihotičnog slugu Milorada Dodika.


Mali Zli Patuljak i Komandant Petokolonaša Milorad Dodik sastali su se nekoliko puta u Bakincima, a sastanci su dogovoreni preko Starog Zlog Patuljka Dragana Stanivukovića, tate Psiha.


Nakon predaje listi, Sekta i Dodik imaju čak dva nosioca u Banjaluci - Jedan je narkodiler i kokainski ovisnik Vlado Crta Đajić, koji je na čelu liste SNSD-a, a drugi je Kriminalac Stanivuković koji je na čelu liste PDP-a (iako je on suštinski već odavno napustio tu partiju, ali ne i formalno), gdje ga je instalisao najveći Izdajnik u istoriji Srba.


Budući da se Crta i Mali Zli ne podnose sasvim je realno da Dodik naredi Patuljku da se povuče sa liste. Ima još šest dana za to, pa ćemo vidjeti da li će se šef NarkoRežima odlučiti za taj potez.


Bez obzira na izdajničku ulogu Malog Zlog Patuljka, pobjeda Jelene Trivić nad Miloradom Dodikom i dalje je neupitna. 


Osim Zlog Patuljka, još je na listi PDP-a instalisan i Nebojša Drinić, reketaš, snimljen nekoliko puta do sada kako iznuđuje novac. Jedan od njih je pokušaj iznude od Dodikovog tajkuna Ljube Ćubića. Video-klipovi će dominirati kampanjom, te će iskompleksirani gangster konačno postati poznat i široj javnosti. Tako mlad, a već takvo smeće.



Drinić je najbliži saradnik Malog Zlog Patuljka opasnih namjera, ali kratkih i slabih dometa, sklon, osim reketiranju, i ucjenama, prijetnjama, nasilju. I još XXX nedjela.


Za početak Projekta objavljujem da su zgrade koje Mladen Milanović Kaja gradi bez građevinske dozvole u centru Banjaluke dostigle već izgrađenih spratova, a ići će na 11 i 12. I to sve mimo Regulacionog plana, što uopšte ne smeta ni Patuljku, a ni sektaškoj “skupštinskoj većini”. 



Po pitanjima kriminala, Mali Zli Patuljak i navodno suprotstavljena mu sektaška “skupštinska većina” su jednoglasni.


U nastavku Projekta objaviću brojna nedjela Dodikovog potrčka i Kajinog pajaca Stanivukovića, njegove bliske veze i poslove s narkodilerom Nenadom Nešićem.



Objaviću i fotografije sa vrlo sumnjivim tipovima, konekcije sa kuririma beogradskih teških kriminalaca... 


Sav navedeni toksični Šljam ima samo jedan cilj - da pokušaju produžiti vladavinu Komandanta Gulaga Dodika, ali je to nemoguća misija. 


Mali Zli patuljak je sluga i Vedrana Savića, sina zlotvora Čede Savića, vlasnika kriminalne firme "BEWO" i "Cinema Tower" koji su jutros u pet časova izvršili desant bagerima na lokaciju gdje je nekad bilo kino "Kozara".



Stanivuković je u kampanji obečao da će tu biti izgrađeni sadržaji za građane, a ne neboder; međutim, Kriminalizovani Psiho se predomislio.


Pisao sma već o tome, a evo i šta je Stanivuković, taj Mali Zli Opasni Patuljak govorio u kampanji, a sada juriša protiv građana u službi tajkuna, preciznije teških kriminalaca! 


Sve sam na vrijeme najavio u tekstu Tačka Presijecanja/Stanivuković se između građana i tajkuna čvrsto opredijelio za služenje Tajkunskoj Drugoligaškoj Ergeli koja, uz pomoć Mladena Milanovića Kaje, pokušava da zauzme mjesto Dodikovih Tajkunskih PremijerLigaša; Slučajevi - Klenova Zgrada, Kajina Rupa i Savićev Neboder (Dokumenti; Foto; VIDEO) još 31.08. 2021. godine.

izgled budućeg nebodera Savića

Još jedna Stanivukovićeva laž skupo će koštati građane Banjaluke.


foto "Buka"

Ta Stanivukovićeva laž velika je ravno 15 spratova (umjesto prvobitnih 12), koliko će biti visok neboder izgrađen na mjestu nekadašnjeg simbola grada kina “Kozara” koje je sravnjeno sa zemljom.

mjesto gdje je nekad bilo kino "Kozara" i gdje će uskoro
početi da se gradi Neboder, a ne amfiteatar

Objekat treba da gradi firma „Cinema Tower“, čiji je vlasnik Vedran Savić, sin Čede Savića, nekadašnjeg direkora ZIBL-a, koji se povezuje sa ubistvom Milana Vukelića.


Uskoro će im Grad Banjaluka i gradonačelnik Stanivuković izdati građevinsku dozvolu.


mjesto gdje je nekad bilo kino "Kozara" i gdje će uskoro
početi da se gradi Neboder, a ne amfiteatar


Stanivuković je tokom kampanje tvrdio da će spriječiti izgradnju Savićevog objekta i na tom mjestu sagraditi amfiteatar, pri tom, ne birajući riječi da ocrni Savićeve.


Potpisnik ovih redova je, tokom kampanje, teško kritikovao bivšeg gradonačlenika Igora Radojičića što je na tom mjestu dozvolio gradnju nebodera, pa ne vidim nijedan jedini razlog da ne kritikujem i novog gradonačelnika koji finalizuje teške kriminalne radnje prethodne vlasti koju je predvodila Crvena Sekta.


Radojičić i Stanivuković

Šta je i kako govorio o Savićima aktuleni gradonačelnik koji sada namjerava da im izda građevinsku dozvolu pogledajte u video-klipu koji je snimio upravo Stanivuković 


Očito je da je Stanivuković lagao, a o tome najbolje svjedoči on sam u video klipovima koje je emitovao tokom kampanje i koje sam preuzeo sa njegove stranice, a reemitujem ih kako bih pokazao svu drskost i bezočnost prevaranta, koji sebe smatra velikim, a tek je samo sitna mala duša, željna novca, koja se stavila u službu tajkunske ekipe što, umjesto njega, upravlja Gradom; Stanivuković je, ukratko, Nezajažljivi Amater koji je ubijeđen da je uspio pevariti sve, a na kraju, koji slijedi dosta brzo, shvatiće da je jedino uspješno izvarao sam sebe. 



Stanivukoviću ne pomaže ni činjenica što je ključne kriminalne stvari za Saviće uradio njegov prethodnik Igor Radojičić, jer ih on nije spriječio, kako je obećao, već učinio suprotno - finalizuje ih.


I za kraj video priče - Stanivukovićeve laži o izgradnji amfiteatra na mjestu gdje je nakada bilo kino "Kozara"!


Nakon što je postao gradonačelnik, Stanivuković govori "o saradnji sa investitorima" Nebodera, što ste imali priliku da čitate u brojnim medijima. A možete i da pogledate u njegovom intervjuu za "Buku"; Tada je počeo pripremu za izdavanje građevinske dozvole najavljujući da će Grad biti tužen za 10, 15, 20... miliona; Bio je to početak zajedničke igre Stanivukovića i Savića; Nastavak igre je uslijedio 30.08. ove godine: Investitor, Savićev "Cinema Tower" je zaprijetio tužbom, Stanivuković će "morati" izdati građevinsku - jeftina, prozirna, dogovorena  prevara.


dogovorene "prijetnje" Investitora i gradonačelnika

Naravno, Stanivuković će se braniti slično kao i u prethodna dva slučaja i čak pokušati predstaviti kao "spasilac", tvrdeći da je "morao" izdati građevinsku, kako Grad ne bi platio veliku odštetu, što je netačno!  


Što se tiče Stanivukovićevih predizbornih obećanja oko sprečavanja izgradnje nebodera i gradnje amfiteatra na tom mjestu ostala su samo tri video-klipa kao svjedočanstvo o lažima aktuelnog gradonačelnika, Dodikovg sluge!