недеља, 31. јул 2022.

Ivan Begić dobio od Nenada Nešića 50.000 KM kako bi Begićevi portali pisali hvalospjeve o Nešiću i njegovoj kombi stranci; Portali „Insajder.in“ i „Banjaluka-24.com“ se finansiraju Nešićevim prljavim narko novcem

 

Piše: Slobodan Vasković

 

1.

Ivan Begić, neuračunljivi psihopata, prije nekog vremena je izbačen iz PDP-a. Dobro upućeni izvori iz Opozicije su mi potvrdili da je Begić u više navrata pokušao da ostvari kontakt sa funkcionerima SDS-a i PDP-a, ali da je svaki put naišao na zatvorena vrata.

 

2.

Razloga za izbacivanje Begića iz opozicionih redova je mnogo. Jedan od glavnih je prodaja pornografskog video snimka Sektašima. 



Nekoliko saradnika Vlade Crte Đajića tvrdi da je upravo Crta od Begića otkupio taj snimak. Kasnije je Begić izmislio priču o ucjenjivanju.


3. 

Očigledno je to da psihopata Begić nije dovoljno novca dobio od Crte, jer je poslije samo pola godine ostao švorc. 

4.

On se tada okrenuo Nenadu Nešiću. Njih dvojica su napravili dogovor da se Begić kandiduje za poziciju predsjednik Republike Srpske, a Nešić za poziciju član Predsjedništva BiH. 


5.

Cilj tog udruženog poduhvata je da se od opozicionih kandidata „otme“ koliko je moguće glasova i na taj način pomogne kandidatima Crvene Sekte na predstojećim opštim izborima.


6. 

Prilikom postizanja pomenutog dogovora Begić je tražio od Nešića da riješi pitanje njegovog finansiranja. 


Nešić je tada Begiću dao u gotovini 50.000 KM, uz obećanje da će mu dodatno svaki mjesec davati po 10.000 KM za finansiranje njegovih portala. 


7.

Radi se o narkonovcu koji je Nešić izvukao iz svojih narkoposlova o kojima sam detaljno pisao, a ubrzo ću nastaviti sa novim dokazima.

 

8.

Begić je ne tako davno priznao da se pod njegovom kontrolom nalaze portali „Insajder.in“ i „Banjaluka-24.com“. Da je to tačno potvrđuju tekstovi koje ti portali objavljuju svakodnevno.


9.

Ti tekstovi su puni hvalospjeva o Narko Nešiću i njegovoj kombi stranci. U isto vrijeme, brojnim tekstovima se svakodnevno napadaju funkcioneri Opozicije.


10.

Ovdje treba reći da je Begić ne samo finansijski vezan za pomenute portale nego i emotivno. 


On je u međuvremenu stupio u emotivnu vezi sa jedim od urednika portala „Insajder.in“, koji je ranije radio na RTRS-u. O tome ću više pisati u narednim danima. (nastaviće se)