среда, 7. децембар 2022.

Kratko putovanje narkostazama porodične narkomanufakture Nešić-Lučić-Glavaš


Piše: Slobodan Vasković


1.

Miloš Lučić, ministar za ljudska prava i izbjeglice, kriminalac, narkoman, pripadnik NarkoGanga Nenada Nešića, Mladena Lučića i Aleksandra Glavaša, predat je u nadležnost Tužilaštva BiH zbog koruptivnih radnji koje je počinio, odnosno trošenja enormnih svota iz budžeta BiH.


2.

Tužilaštvo BiH će, prema mojim izvorima, zatražiti pritvor za Lučića, a do tada je na sceni čisti merkantilizam: Da li će Nešić&Lučić uspjeti da potplate one koje treba potplatiti kako bi ministar-kriminalac Lučić izbjegao pritvor.


3.

Odluka Suda BiH o pritvoru ili, pak, netraženje pritvora od Tužilaštva BiH daće vrlo precizan odgovor na pitanje potplaćivanja.


4.

Ministra kriminalca Lučića je uhapsila SIPA što je, moram priznati, pravo čudo, jer dosad nisu uspjeli u tri navrata uhapsiti Nešića, pošto mu je svaki put javljeno za akciju.


5.

Izgleda da su “tasteri” iz SIPA ovaj put prespavali. Nešić je trebao biti uhapšen zbog pranja para, ali da ne idem dublje u objašnjenja kako ne bih ugrozio tu istragu.


6.

U ovom trenutku, Nenad i Predrag Nešić, Mlađen Božović, Mladen Lučić, Aleksandar Glavaš, (svi međusobno vezani rodbinskim i kumovskim vezama), su u teškoj panici i strahu, ali pokušavaju naći način kako bi najslabiju kariku narkolanca izvukli iz pritvora.


7.

Ako SIPA zaista ima namjeru da cijeli ovaj slučaj istraži do kraja, trebalo bi prvo da utvrdi koliko "bunkera" imaju vozila koja je koristio ministar za ljudska prava Lučić u kojima su zbog “ljudskih prava” konzumenata narkotika prevoženi opijati.


8.

Teško da je ta “ideja” sinula samo njegovom kumu i vozaču Milošu Nikoliću koji je uhapšen 21.04. o.g. dok je prikrivenom istražiocu prodavao 10 kilograma spida, što je sitnica.


9.

Pravi “komad krtine” za navedeni gang je prevoz kokaina vozilima ministarstva. Export-Import.


10.

SIPA bi, izvan svake razumne sumnje, morala utvrditi da je u trošenju budžetskih para ministru-kriminalcu Lučiću pomagao cijeli NarkoGang, jer su to nenajedene svinje, pa bi i oni već sada morali biti pod istragom.


11.

Ukoliko nisu, cijeli ovaj slučaj suštinski je zataškavanje poslova NarkoGanga, a nije nikakva istraga.


12.

Nakon što utvrde broj bunkera ili, pak, broj gepeka, jer ministre rijetko kad, gotovo nikad, ne kontrolišu na granicama, SIPA bi trebala da se baci svim snagama u dva pravca - poslovanje firme “Legend”, koja je u vlasništvu Miloševog brata Mladena i skrivenom suvlasništvu Nešića i Glavaša, a drugi pravac je otkrivanje krtica u svojim redovima. 


13.

Poodavno je vrijeme da SIPA prestane biti krtičnjak i postane prava policijska agencija, bez obzira što je na njenom čelu najobičnija korumpirana slina Darko Ćulum.


14.

Ukoliko istraga uhvati maha doći će, neminovno, i do brojnih firmi Predraga i Nenada Nešića i Aleksandra Glavaša, samim tim i do njihovih narko poslova, bilo da se radi o pranju narkonovca ili trgovini narkoticima.


15.

Ukoliko iz SIPA saopšte da “nemaju tragova” treba ih sjesti u turističke autobuse i provozati po Istočnom Sarajevu, posebno Jahorini i Trebeviću i pokazati im silne zgrade koje su napravili Nešić, Lučić i Glavaš.


16.

Obavezno ih treba odvesti do auto-kuće “SKS” d.o.o. Istočno Sarajevo preko koje Nešić pere novac. Nisu baš sve poršei kao kod kartela “Tito i Dino”, ali nisu ni jeftini, jer je riječ o skupocjenim automobilima. 


17.

Nakon toga ih treba odvesti od jedne do druge, treće, desete, putarske firme kako bi mogli porazgovarati sa vlasnicima o načinu na koji ih je Nešić reketirao. Nenad Nešić je reketirao, a Predrag Nešić je uzimao novac.


18.

Mogu da svrate i do  OJT Banjaluka, u njihovoj “bazi podataka” postoje brojna obavještenja i izjave svjedoka o načinima na koji su im otimane pare.


Ne sjećam se da je OJT Banjaluka ikada išta saopštila o ovom predmetu, iako je kod njih već duže od dvije godine.


19.

Ogromnu imovinu pomenuti NarkoGang ima i izvan granica BiH: Vile, zgrade, apartmani, hoteli…


20.

Gdje su tek veze sa Admirom Arnautovićem Šmrkom, Elvisom Keljmendijem, Adijem Nukićem, Bojanom Cvijetićem, Igorom Dodikom, Draženom Šinikovićem, Mladenom Matkovićem… I naravno, Radojem Zvicerom.


21.

Svi su pritvoreni, sem Zvicera i Igora Dodika.


22.

Nije valjda da se baš nikakva veza ne može naći, a poslovao je Gang Nešić-Lučić-Glavaš sa svima godinama. Da ne pominjem druge koji su na slobodi, poput Miće Danilovića, Aleksandra Mičića (Ace Makedonca)… 


23.

Da na kraju pojasnim porodične veze pune niskih strasti. Nenad i Predrag Nešić su braća, kao i Miloš i Mladen Lučić, s tim što se kod Lučića uočava jedna mala “nejasnoća” - jedan je Srbin, drugi Crnogorac.


Punac Predrag Nešića je Mlađen Božović, nedavno presuđeni nasilnik koji je, ujedno, i šef kabineta ministra kriminalca Lučića. Nenad Nešić i Mladen Lučić su kumovi, a i Glavaš je kum jednom od njih. Glavašev brat je sitni diler i konzument. Adi Nukić je blizak prijatelj Predraga Nešića, ponekad peblizak, pa je između njih dolazilo i do fizičkih obračuna zbog preniskih strast. (nastaviće se)


  


   


 


 

Daviteljski Režim: Dodik - Stečajni sudija na određeno vrijeme


Piše: Slobodan Vasković


1.

Uzurpator i lažni predsjednik Milorad Dodik,nastavlja u svom prepoznatljivom maniru maniru krađe i otimanja: Već danima pokušava da uzurpira i preuzme poziciju stečajnog suda i to isključivo za postupak stečaja FG “Birač” iz Zvornika. 


2.

Kavčani iz RS koji su, preko svog člana Gordana Pavlovića iz Foče i njegove NarkoFirme “Pavgord”, u avgustu ove godine, potpuno nezakonito, kupili republička potraživanja u stečaju “Birač” od Vlade RS i njenih institucija za 43 miliona KM, i dalje ne uspijeva sama i u redovnoj proceduri da se upiše kao navjeći povjerilac u stečaju pomenute firme.


3.

Nije to ni logično, jer je cijela transakcija izvršena na kriminalan način, brutalnim Dodikovim nasiljem nad institucijama. Ukoliko im uspije d se, nakon brojnih zločinačkih postupaka, upišu kao većinski povjerilac, efektivno bi preuzeli “Birač”, a time i firmu “Alumin”, vrijednu 600 miliona KM.


4.

Kavčanima ne ide postupak upisa kako su planirali: Zbog bahatosti i osionosti napravili na desetine ogromnih i nerješivih propusta u transakciji, a prvi epilog je bio fizički nasrtaj Pavlovića na svog advokata Aleksandra Sajića i pokušaj da ga zadavi. Golim šakama.


5.

Na očit pokušaj lišavanja života niko iz pravosudnopolicijskih agencija nije reagovao. Pa to je toliko normalno da pripadnici Sekte i Klana dave kad im se prohtije.


6.

Sajić, đavolji advokat, koji nije ništa bolji od svojih klijenata, što ne znači da treba biti zadavljen, pobjegao je “daleko što dalje” i prekinuo svaki kontakt i saradnju sa Pavlovićem.


7.

Nakon toga je Dodik posudio MUP RS na određeno vrijeme Pavloviću “u cilju rješavanja spornih situacija”, čiji “inspektori” prijete prebijanjima, davljenjima i zatvaranjima ukoliko “Pavgord” ne preuzme “Birač”. 


8.

Međutim, za Daviteljski Režim sve to ide jako sporo.


9.

Upravo zbog toga, Dodik, koji stoji iza cijele mafijaške priče o preuzimanju FG “Birač”, odlučio je da se lično uključi i uzurpira sudske nadležnosti. 


Upravo je to na djelu, jer se vrši ogroman pritisak na Sud u Bijeljini, garniran prijetnjama.


10.

Kako bi se Dodik zaustavio u svojoj namjeri da preuzme ulogu stečajnog sudije i nastavi razaranje pravosudnog sistema, Visoki sudski i tužilački savjet BiH morao bi da izvrši hitnu kontrolu nad postupkom stečaja u FG “Birač” i da sasluša sve učesnike na okolnosti kriminalnog uticaja Klana.


11. 

Mnogo tu posla ima i za Tužilaštvo BiH, a mogu krenuti od Dodika, Pavlovića ili Zorana Stevanovića. 


12.

Da li će Milanko kajganić konačno pronaći u “bazama podataka” taj predmet? Nisam siguran, jer dosad nije pronašao nijedu od desetina krivičnih prijava protiv Pavlovića, jednog od važnijih igrača u pranju novca i nakro trafikingu na Balkanu.


13.

Opet naglašavam - preuzimanjem FG “Birač” i “Alumine” od Pavlovića, preko NarkoPavgrorda, kreiraće se najznačajnija i najjača mreža za distribuciju narkotika u ovom djelu Evrope. 


14.

Stepen monstruoznosti čina crne trojke Dodik, Pavlović, Stevanović i moguće štete ukoliko preuzmu “Birač” i “Aluminu” je nemjerljiv; Tim činom će uništiti fabriku, raseliti stanovništvo, a istok RS pretvoriti centar balkanskih narko ruta. 

уторак, 6. децембар 2022.

NarkoDiler Miloš Nikolić, bivši vozač i kum ministra Miloša Lučića, brat NarkoDilera Mladena Lučića, jedan je od svjedoka protiv njega

NarkoDiler Miloš Nikolić


Piše: Slobodan Vasković


NarkoDiler Miloš Nikolić, bivši vozač i kum uhapšenog Miloša Lučića, ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH, jedan je od svjedoka protiv njega, potvrđeno mi je iz nekoliko izvora.


Nikolić je uhapšen 21.04.2022. godine prilikom pokušaja prodaje deset kilograma spida prikrivenom istražiocu.


Nikolić je do tada bio pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.


Portal “Istraga.ba” objavio je da se Nikolić sumnjiči da je službenim vozilima, koja su bila dio voznog parka ministra Lučića, prevozio narotike na destinacije van BiH.


Da li je Nikolić prevozio samo svoje narkotike ili i one od NarkoGanga Nenada Nešića i Mladena Lučića pokazaće dalja istraga.


Vrlo teško je povjerovati da je Nikolić radio samo za sebe.


Miloš Lučić je brat NarkoDilera Mladena Lučića, koji je kum NarkoDilera Nenada Nešića.


U nekoliko navrata ranije sam tvrdio da je riječ o porodičnoj narkomanufakturi u koju spadaju još i Predrag Nešić, njegov punac Mlađen Božović, te Aleksandar Glavaš, a sada se sve što sam navodio polako, ali sigurno potvrđuje.


Uhapšeni Lučić se, zasad, sumnjiči za zloupotrebu položaja ili ovlaštenja, kao i više koruptivnih krivičnih djela kojima je nanesena šteta budžetu BiH i ostvarena nezakonita imovinska korist za osumnjičenog i njemu bliske povezane osobe.


Tužilaštvo BiH je još navelo da su priklupljeni dokazi da je Lučić vršio grube zloupotrebe u oblasti sredstava namijenjenih za reprezentaciju, nezakonito servisirao vozila kod neovlaštenih osoba, vršio zlouptrebe pri zapošljavanju, kao i niz drugih nezakonitosti.


Osim Lučića, SIPA je privela još jedno lice koje mu je izdavalo naduvane račune, ali je ta osoba nakon davanja izjave puštena na slobodu. (nastaviće se)Kako li će Nenad Nešić tek biti zatečen kada njega uhapse; Optužnica protiv Railića: Nije nađen pištolj kojim je likvidiran Bašić; Na optuženičkoj klupi trebao je da sjedi i tužilac Mitrović; Biće zanimljivo vidjeti da li su među svjedocima Kostrešević i Jolović


Piše: Slobodan Vasković


1.

NarkoDiler Nenad Nešić izjavio je da je zatečen hapšenjem Miloša Lučića, ministra za ljudska prava i izbjeglice, člana njegove narkostranke DNS.


2.

Kako li će tek biti zatečen kada uhapse njega, ali i ostale članove narkoganga koji vodi, među kojima su Mladen Lučić, brat uhapšenog Miloša Lučića, te Aleksandar Glavaš, koji sada pokušava da se izvuče i cinkarenjem spasi svoju bijednu kožu?


3.

Osim cinkera Glavaša, tu je i Predrag Nešić, brat “zatečenog” Nenada Nešića, kao i Mlađen Božović, punac njegovog brata, šef kabineta uhapšenog ministra Lučića, i nasilnik koji je presuđen prije nekoliko dana na samo deset mjeseci zatvora.


4.

Koliko je “hrabra” ta narkobratija svjedoče moji izvori, koji tvrde da danas na ulicama Istočnog Sarajeva nisu vidjeli ni Glavaša ni Mladena Lučića. Tako su hrabri na FB, a suštinski su to najobičnije skorojevićke jajare, spremne na svako zlo, kao što je skrnavljenje grobova i najgnusnije i najbogohulnije uvrede izrečene na račun poodavno upokojenih osoba.


5.

Čitaoci treba da znaju da iza takozvanih portaloida koji sipaju najgnusnije uvrede, prijetnje likvidacijama, udare na maloljetna lica, kao i na brojne javne ličnosti i njihove porodice, čak i maloljetnu djevu, stoje upravo Nenad Nešić, Mladen Lučić i Draško Stanivuković.


6.

To je bolesni trojac koji ne preza ni od kakvih uvreda, bilo da se radi o živim ili pokojnim, ali sva trojica će, zajedno sa malicioznom fukarom Glavašem, završiti iza rešetaka. Kao i Miloš Lučić.


Živi bili pa vidjeli.  

 

7.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv osam osoba, koji se terete za organizovani kriminal i izvršenje više teških krivičnih djela, uključujući i ubistvo načelnika kriminalističke policije Prijedor Radenka Bašića, u martu ove godine.


U okviru predmeta „Dalibor Railić i ostali“ obuhvaćeni su dokazi iz Skaj i Anom aplikacija, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.


8.

Osim Railića, optužnica je podignuta i protiv Aleksandra Miljatovića, Igora Repajića, Harisa Gredelja, Mirjane Vujović, Željka Simića, Aleksandra Ivkovića i Gorana Gvozdena.


9.

Optuženi Railić tereti se da je organizovao grupu ljudi s ciljem ubistva načelnika krim-policije u Prijedoru Radenka Bašića, kako bi se spriječila istraga o organizovanom kriminalu i krijumčarenju narkotika.


10.

Miljatović i Repajić, navodi se u saopštenju Tužilaštva BiH, pristupili su toj organiziranoj grupi, da bi Miljatović 21. marta ove godine ubio policijskog funkcionera Radenka Bašića.


11.

U optužnici se navodi da su optuženi, poslije prethodnog međusobnog dogovora korištenjem kriptovanih aplikacija, krijumčarili opojnu drogu kokain i marihuana u više navrata, koju su plasirali na ilegalnom narko-tržištu u Bosni i Hercegovini, kao i inostranstvu.


12.

Optuženi Dalibor Railić se tereti da je velike iznose novca, koje je nezakonito stekao krijumčarenjem i prodajom narkotika, koristio za kupovinu stanova, nekretnina i skupocjenih vozila.


Prema navodima iz Tužilaštva BiH, Railić je novac držao na bankovnim računima, zbog čega je Suda BiH blokirao njegovu imovinu.


„Tokom postupka tražiće se oduzimanje Railićeve cjelokupne nezakonito stečene imovine“, ističe se u saopštenju.


13.

Navode optužnice, dodaje se, Tužilaštvo BiH će dokazivati pozivanjem 76 svjedoka, četiri stručna vještaka iz različitih oblasti, kao i prilaganjem više stotina dokaza, među kojima su i dokazi iz Skaj i Anom aplikacija, dobijeni od partnerskih institucija zemalja EU i svijeta.


Biće veom interesantno vijdeti da li se među 76 svjedoka nalaze Siniša Kostrešević, koji se u mjesec dana prije likvidacije Bašića u nekoliko navrata sastao sa Railićem u Banjaluci.


Jednom od tih sastanaka prisustvovao je i Milan Jolović Legenda.


14.

Ono što je još bitno za ovaj slučaj jeste činjenica da je vještačenje pokazao da Bašić nije ubijen iz pištolja koji je nađen, tako da, trenutno, Tužilaštvo ne posjeduje oružje iz kojeg je likvidiran Bašić.


15.

Posebno će zanimljivo biti da li će se među svjedocima naći i Glavni okružni tužilac OJT Prijedor Mladen Mitrović. Istina, on bi se morao naći na optuženičkoj klupi, jer je godinama pokrivao Railića i njegov prljavi posao dilanja narkotika. (nastaviće se)

Iz arhiva/Zašto transparentni Nešić ćuti o potezanju pištolja Mlohavog Ministra Miloša Lučića na narkodilera Miću Danilovića i neslavnom kraju Mlohavog Trilera u kojem je NarkoMića isprebijao Mlohavog Miloša i još im prodao svoj specijalni “narko”beton


NarkoNešić

Tekst koji reemitujem objavljen je 11.05.2022.


Piše: Slobodan Vasković


Danima već čekam da Nenad Nešić, kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, kao i kandidat te stranke za predsjednika RS Radislav Jovičić objave zašto je njihov član Miloš Lučić, ministar civilnih poslova u Savjetu ministara BiH, potegao pištolj na vrlo značajnog NarkoDilera Milutina Miću Danilovića? 


Da li je Miloš Lučić pokušao da odbrani Nešićevo pranje narkonovca, dilerske poslove, trovanje djece i Jovičićevo javno i direktno teško vrijeđanje bolesne djece ili, pak, svog brata Mladena Lučića, saučesnika Nešića u svim zločinačkim narkoradnjama?


Mlohavi Ministar Lučić

Da li je ministar Miloš Lučić htio da sačuva “dostojanstvo” te “uvažene” stranke, pa je potegao pištolj ili je izgubio svako dostojanstvo prekomjernom upotrebom narkotika, pa je htio da pokaže “mišiće”, onako mlohav kao izbušeni balon, a pištolj mu dođe nešto kao bicepsi napucani steroidima, u njegovom slučaju kokainom?


Miloš Lučić, ograničeniji i od najužeg balkona, srećom, nije pucao - Mići Daniloviću ipak treba suditi po zakonu zbog dilanja, kokainskog druženja (nabavke) sa Zvicerom, pa kokainskog druženja (prodaje narkotika i pranja novca) sa Lučićima i Nešićem.


Ali treba suditi i Lučićima i Nešiću.


Mladen Lučić

Zaista, kako tako demokratična stranka nije javnosti saopštila sva ta pištolj-dešavanja ministra čije pratioce hapse zbog prodaje spida, a nije to saopštila ni PU istočno Sarajevo na čijem čelu je Branimir Šehovac, zaštitnik Kavčana i povjerenik Siniše Kostreševića, Narko”Generala” i honorarnog direktora policije za tu regiju.

Šehovac

Digresija: Kostreševiću, najgore je iščekivanje; Ne spavaš, koliko sam obaviješten, kapci su ti preteški; Uzmi nešto da zaspiš; Doći će sigurno; Džaba svi ti tvoji nasilni pokušaji da pokušaš promijeniti nepromjenjivo.

Kostrešević

Idemo dalje sa mlohavim ministrom Lučićem, crvenog nosa od bijelih kristala. 


Otkud uopšte ministar sa narkodilerom tog kalibra kao što je Danilović? Moguće da mu je Danilović prodavao beton; Inače njegov beton je “najbolji i najskuplji beton na Planeti” i svi ga vrlo “rado” uzimaju zbog kvaliteta. A ne zbog toga što je to jedan od načina na koji Mića pere narkopare.

O Daniloviću sam već mnogo napisao, ali moram naglasiti da je baš hrabro potegnuti pištolj na njega, a Mlohavko je to učinio, a Nešić&Jovičić nisu to prepoznali kao idealnu priliku da se pohvale javnosti; Možda zbog betona - znate onu o betonskim cipelama, ugradnji u beton i sličnim holivudskim zajebancijama. Možda ipak nije to u pitanju, već razvijeni “betonski odnosi” Danilovića i narkograditelja Nešića i Lučića. Jovičić se tu samo šlepa. I kontroliše Nešića. Po zadatku!


Previše sam čekao da se oglase, pa je vrijeme da objavim epilog potezanja pištolja “hrabrog” Miloša Lučića. 

Pištolj mu je, bez ikakvih problema, oteo “iz šaka” jedan od lokalnih vrlo opasnih momaka, poznatih Regionalno, ali je onda uslijedila reakcija nekih policijskih snaga koje je pozvao Lučić, pa su Danilovića&co baš detaljno ispretresali. Niko ni riječi o toj akciji.


Danilović je bio strljiv - strpio se da prođu Lučićevi “pištolji” i “policije” koje ga štite, a onda ga je, Mlohavog ministra, nekoliko dana nakon opisanog mlohavog trilera, isprebijao kao psa. I ne samo njega.   

Tukao ga je od Pala do Sokoca i natrag. Ali ne i po glavi; Pa NarkoDiler Danilović je pragmatičan - potreban mu je taj Nešićev gangster u Savjetu ministara, a i za pranje narkopara.


Uzgred, Nešić&Lučići kupili su nove ogromne količine “specijalnog” Danilovićevog narkobetona. Da im se nađe. (nastaviće se)

 

Uhapšen Miloš Lučić, ministar za ljudska prava i izbjeglice, brat narkodilera Mladena Lučića


Piše: Slobodan Vasković


Uhapšen je Miloš Lučić, ministar za ljudska prava i izbjeglice, potvrđeno je iz Tužilaštva BiH.


Lučić se sumnjiči za zloupotrebu položaja ili ovlaštenja, kao i više koruptivnih krivičnih djela kojima je nanesena šteta budežtu BiH i ostvarena nezakonita imovinska korist za osumnjičenog i jemu bliske povezane osobe.


Navedeno je još da su priklupljeni dokazi da je Lučić vršio grube zloupotrebe u oblasti sredstava namijenjenih za reprezentaciju, nezakonito servisirao vozila kod neovlaštenih osoba, vršio zlouptrebe pri zapošljavanju, kao i niz drugih nezakonitosti.


U aprilu ove godine uhapšen je lučićev pratilac Miloš Nikolić zbog prodaje droge - 10 kilograma spida.


Lučić je brat Mladena Lučića, narkodilera i pripadnika NarkoGanga Nenada Nešića, a prije par dana osuđen je još jedan član tog Kartela Mlađen Božović, šef Lučićevog kabineta.  


Osuđen Mlađen Božović, član Narkoganga Nešić-Lučić, zbog nasilja

Piše: Slobodan Vasković


1.

Mlađen Božović, punac narodnog poslanika i narkodilera Predraga Nešića, osuđen je pred Opštinskim sudom u Sarajevu na deset mjeseci zatvora, “ s tim da se kazna neće izvršiti ukoliko optuženi u roku od dvije godine od pravosnažnosti presude ne učini novo krivično djelo”.


2.

Narkodiler Predrag Nešić je brat narkodilera Nenada Nešića, velikog perača narkonovca.


3.

Božović je 14.05.2015. godine, kao čelnik Fondu za povratak u BiH, nasrnuo fizički i povrijedio  Irinu Lovrić, takođe zaposlenu u toj instituciji.4.

Lovrićeva ga je nekoliko puta prijavljivala za kriminalne radnje, ali ništa od toga nije procesuirano. Kao što nisu procesuirane ni “nadahnute” Božovićeve prijetnje Lovrićevoj “Kurvo katolička, mrtva si. Spreman je čelični sarkofag”.


5.

Pisao sam prije nekoliko godina o tome, ali to ni najmanje nije smetalo Idiotu Milošu Lučiću, takođe nasilniku kada se našmrče, da Božovića postavi za šefa svog kabineta u Ministarstvu za ljudska parava i izbjeglice.


6.

Kakvog li licemjerstva - nasilnik Božović šef kabineta ministra za ljudska prava!!!


7.

Kazna za Božovića je mizerna, jer je fizički napad izvršio na radnom mjestu, a prijetio i likvidacijom, što je uobičajeno kod narkoporodica Nešić-Lučić-Božović, koje čine NarkoGang.


8.

Lovrićeva je još odlično prošla, kako je završila supruga Nenada Nešića kada je pokušala da ga napusti - stigao je negdje kod Zvornika i metalnom šipkom joj slomio nogu na dva dijela.9.

Tako je nekadašnja striptizeta, koja se oko šipke vrtila godinama, zamalo bila ubijena šipkom; Ne zato što je htjela pobjeći od Sociopate Nešića, već što je ponijela nešto para za puta.


10.

Božovićev zet, narkodiler Predrag Lučić, koji je lak na povlačenju pištolja, ali se ne usuđuje da puca, u stalnom je fizičkom obračunu sa bliskim prijateljima njegove supruge Sunčice.Nekada on prebije njene prijatelje, nekada oni njega, ali nikada policija ne reaguje, kao što nije reagovala ni u slučaju prebijanja noge Maje Nešić.


11.

I Miloš Lučić, ministar civilnih poslova u Savjetu ministara BiH, ima pištolj, pa ga je, početkom ove godine, potegao na opakog NarkoDilera Milutina Miću Danilovića? Mlohavom i našmrkanom Milošu Mića Danilović je oteo pištolj; Onda je Miloš zvao SIPA, potom je SIPA bezveze vozila tamo-ovamo; Sve je završilo tako što se Mlohavi morao izvinjavati Daniloviću, koristeći pištolj kao lični vibrator.


Miloš Lučić, je ograničeniji i od najužeg balkona, kao i brat mu Mladen, takođe narkodiler, koji trenutno, iz dana u dan, ugrožava fizički potpuno nevine osobe, kako bi se pokazao baš hrabrim, iako je riječ o najobičnijoj slini koji je umislio da je “faca” nakon što je Radoju Zviceru, monstruoznom šefu Kavčana, lani predao pasoš BiH sa kojim je crnogorski Kavčanin pobjegao iz BiH. I sada redom ubija.


12.

Pasoš je, kako sam to već ranije objavio, za Zvicera “sredio” Nešić.


Milanka Kajganića to uopšte ne interesuje, prezauzet je “obučavanjem” stručnih saradnica Tužilaštva BiH koje, gle čuda, imaju stan u zgradi Nenada Nešića u Istočnom Sarajevu, napravljenoj od narkonovca. 


Ne, nisam zaboravio Aleksandra Glavaša - o njemu pripremam dosje.

(nastaviće se) 

Ukazanje Stanišićive tetke u banjalučkoj toplani i druga čudesa nakon što je Dodik masovno pokrao i falsifikovao opšte izbore

Insert iz filma "Žitije Brajanovo"

Piše: Slobodan Vasković


1.

Urnebesne su reakcije na odluku CIK-a da listić na kojem je precrtan PDP (prilikom falsifikovanog izbora za Dom naroda BiH), proglasi važećim i da najavi žrijeb za petog delegata, pod uslovom da Apelaciono vijeće Suda BiH potvrdi njihovu odluku, zasnovanu na falsifikovanim i pokradenim opštim izborima.


2. 

Lažni predsjednik Dodik koji je tako "strpljivo” u izbornoj noći čekao “rezultate” za njega nelegalnog CIK-a, odmah je najavio krivičnu prijavu protiv svih članova te uništene institucije, “jer ne poštuju zakon”.


Otkad Dodik uopšte zna šta je zakon, pa on ih je sve poodavno ukinuo u Republici Srpskoj, kao i institucije tog entiteta.


3.

Dodik uvijek vergla isto - uopšte se ne mora čekati šta će izjaviti, već se unaprijed zna. 


4.

Kao što se zna šta će, nakon toga, izjaviti Hor Kriminalizovanih Jajara, koji čine zajedno sa njim vrh antinarodnogRežima.


5.

Sado-Mazo grupa na čijem čelu je Beskičmenjak Branislav Borenović su već za posmatranja. U ustanovi zatvorenog tipa.


6.

Oni su pozdravili odluku CIK-a, čijim su odlukama o priznanju masovno falsifikovanih izbora ostali bez predsjednika republike, kojoj je oteta pobjeda i suludim odlukama tog istog CIK-a dodijeljena Dodiku, pa je postao lažni predsjednik. Zvanično prvi, nezvanično treći lažni predsjednik RS.


7. 

Borenović je još teško kritikovao SDP BiH zato što su, prilikom falsifikovanog izbora delegata za Dom naroda, navodno glasali za prijedloge Crvene Sekte.


8.

Zaista tog Borenovića treba što prije maći sa javne scene: Umjesto da bude analitičar dešavanja u SDP-u i njihovih odluka, zašto nije osvojio 14 mandata i imao sigurnog delegat? Tada bi ga baš bilo briga i za SDP BiH i za koga će oni glasati.


9. 

Ali, da bi osvojio 14 poslanika, treba raditi, vladati strankom, imati autoritet, stajati iza svojih odluka, imati plan, ne biti bezličan, imati ideju 


O tome ni riječi, jer ništa od toga 3B nema, kao ni o tome zašto je dozvolio da bude ucjenjivan dan pred predaju lista, 03.07.?!


I bilo bi krajnje vrijeme da nam odgovori kako je Stanišićeva tetka? Kako je podnijela to što se nije našla na listi?


10.

Sumorno i jadno, sa svih strana.


11.

Za kraj sam ostavio izjavu Darka Babalja, koji loše glumi sivu eminenciju satrulog SDS-a; Babalj je izjavio: “Mi iz opozicije nismo korumpirani”!


Zaista nevjerovatno koliko ta individua laže - i najpovršnija finansijska istraga otjerala bi ga na višedecenijsku robiju. 


12. 

Nekako ćemo istrpiti i ovu lošu cirkusku predstavu, nakon koje slijedi još lošija.


Valjda će uskoro i ukazanje Stanišićeve tetke. U banjalučkoj kotlani. Problem je što se ne zna da li će se desiti prije ili poslije odluke Apelacionog suda.понедељак, 5. децембар 2022.

Carstvo Laži

Piše: Slobodan Vasković


1.

Prvo su monstruozno falsifikovani i pokradeni izbori na svim nivoima, a posebno na liniji za predsjednika RS.


Gubitnik je nametnut za pobjednika; Pobjednik je od tada progonjen; Ostale su za istoriju beščašća riječi Kristijana Šmita, visokog predstavnika protiv BiH, posebno Srba u BiH, “bilo je manjih nepravilnosti” i “vrijeme je da se stavi tačka”. Na priču o pokradenim izborima.


2.

Ne ide to baš kako je Šmit zamislio, iako je CIK pod njegovim “ravnanjem” potvrdio falsifikate, pogubio rezultate, posebno one koji potvrđuju falsifikate, a izvedeni su iz ponovnog brojanja. Nakon toga CIK je puk’o od bruke do mikronskih antivrijednosti.


3.

Evo jedna nova informacija, iako ona ne mijenja ništa: Dodik je znao da će biti ponovnog brojanja, ali nije znao da će biti prekinuto brojanje prije proglašenja preliminiranih rezultata, već je mislio da će ponovno brojanje biti nakon što se objave rezultati monstruozno pokradenih i falsifikovanih izbora, što mu je u potpunosti odgovaralo.


Prekid brojanja, pa ponovno brojanje nije, ali Ok; Da bi sve to sanirao koštalo ga je još par miliona, ali šta je to za njega. Cijena Sitnica.


4.

Nakon toga su falsifikovani narodni poslanici birali falsifikovane delegate u Dom naroda BiH, čemu je prethodilo niz lažnih obećanja, dogovora, pregovora; Posebno u kafiću “Šejn”.


5.

Tokom biranja falsifikovanih delegata ukazao se listić u kojem je precrtano ime falsifikovane PDP (suštinski to je samo-mazo klub u kojem Mali Zli Patuljak na razne načine muči svoje drage partnere).


6.

Nakon toga se vodila višednevna “polemika” da li je pomenuti listić ispravan ili ne, iako je polemika bila besmislena, jer su kompletni opšti izbori falsifikovani. 


Trebalo ih je ponoviti.


7.

Onda se našao neko sa dobrim usisivačem da pokupi ostatke CIK-a, koji je zasjedao u svom frankenštajnskom izdanju i donio odluku da je precrtani listić kojim je trebalo izabrati falsifikovanog delegata sasvim ispravan.


8.

Paradoksalno, ali istinito.


9.

Sada, ukoliko uništeno Apelaciono vijeće Suda BiH potvrdi odluku CIK-a, slijedi žrijeb koji će odlučiti da li će falsifikovani delegat biti članica Zločinačke organizacije “Crvena Sekta” lažnog predsjednika ili pripadnik sado-mazo grupe.


10. 

Istina je izdaja u carstvu laži. (Orvel)  


11.

Carstvo laži je na svom vrhuncu; Uskoro će da pukne, jer više nema prostora ni vremena za širenje. 


12.

Do tada nastavite nositi klovnovsko lice kako ne bi shvatili da ste svega svjesni. Ta svijest može biti vrlo vrlo opasna po vas. 


Nova NarkoZgrada narkodilera Nešića&Nešića i Lučića na teritoriji koju kontrolišu Babalj i Božović


Piše: Slobodan Vasković


Nedavno sam objavio fotografije placa, u Dabrobosanskoj ulici 19, koji su narkodileri Nenad i Predrag Nešić, te Mladen Lučić kupili na teritoriji opštine Istočna Ilidža.


U toj opštini na vlasti su Darko Babalj i Marinko Božović, formalni članovi SDS-a, suštinski opasne krtice Cvrene Sekte Milorada Dodika, lažnog predsjednika RS.

Nešić&Nešić i kokainac Lučić počeli su gradnju; Nigdje nema table na kojoj piše ime investitora, jedino je tu Rade Nešić, tata Nešić&Nešića, koji je “nadzorni organ”.


Čim Nešić gradi, SIPA nije otkril krtice u svojim redovima koje rade za njega i kokainskog idiota i narkodilera Lučića.Otkriće se, polako. U stvari, sve se zna.


Sociopate i skrnavitelji grobovova Nešić i Lučić nastavljaju da peru narko novac, a Babalj i Dodik svoje veze pokrivaju komičnim jeftinim potezima.


Tako je nedavno Poreska uprava zatvorila Babaljevu “Vilu Andrea” na dva mjeseca, što bi trebalo da je znak da je “Gumeni pod napadom”. Upravo je suprotno. (nastaviće se)