понедељак, 31. октобар 2022.

Branimiru Šehovcu, načelniku Policijske NarkoUprave Istočno Sarajevo

NarkoRuljak Šehovac


Piše: Slobodan Vasković


1.

Razmišljao sam kako da te oslovim, a da sebe ne uvrijedim; Niti bilo kog člana moje porodice iz Istočnog Sarajeva koje narkočmarovi, poput sitnog narkodilera i narkomana Šiljegovića, napadaju i vrijeđaju.


Osloviću te sa NarkoRuljak, to mi se nekako čini kao najmanje uvredljivo za nas.


2.

NarkoRuljak,

Malo ti je što si zaštitnik velikih NarkoDilera i perača narkonovca: od Miće Danilovića, preko prekratkog Ljubiše Ćosića, pa sve do Nenada Nešića, Mladena Lučića, Aleksandra Mičića, Ace Makedonca…; Listom Kavčana!


3.

Štitio si i Radoja Zvicera, par dana, kojem je Lučić predao pasoš BiH u restoranu u Topliku, a sredio mu ga je Nešić.


Pa si se sam sebi, Ruljku, učinio nekako velikim.


Hej, ti i Zvicer, stostruki ubica! A onda je Zvicer odletio u Južnu Ameriku da nastavi svoj krvavi zločinački put, a ti si ostao da čekaš da te uhapse.


4.

Međutim, jednom Ruljak uvijek Ruljak (skraćeno od NarkoRuljak).


5.

Ne smiješ direktno da nasrneš na članove moje porodice, pa si angažovao narkohemoroida Stefana Šiljegovića da ih napada.

narkovanjskihemoroid, sitninarkodiler i narkoman Šiljegović

6.

Nije on ni neki hemoroid; Vanjski je, a dok dogura do unutrašnjeg, raznijeće ga kokain.


7.

Da, to je onaj mali narkosmrdljivac što drži noćni klub “Drama” i u njemu, ali i kraj njega dila narkotike.


Truje srpsku djecu.


A ti ga obavijestiš kad će naići patrola. Baš ste “face”. 


8.

Dila i u Žutoj kući, koja je tri metra daleko od “Drame”, o čemu ti “pojma nemaš”.


9.

Ruljku, sjećaš li se kako se nekad zvao objekat u kojem se sada nalazi “Drama”?


Ruljku, zvao se Srpska Kuća; A onda je prekratki Ljubiša Ćosić, poznat po tome što ga Mića Danilović, kad malo pretjera, drži u naručju i stavlja mu cuclu u usta da se Ruljci smiju, zajedno sa tobom Srpsku Kuću pretvorio u Narko kuću.

10.

Ruljku, čuo sam da se ti i ljudska fekalija Šiljegović kurčite kako ste mi “svašta izgovorili u Knez Mihajlovoj”.


Ruljku, možda i jeste izgovorili, ali trebali ste me zovnuti da čujem. A ne onako “u sebi”. Ili, pak, vičete vi, mene nigdje, a ljudi koji prolaze gledaju u vas kao zadnje idiote. Neki pomisle da je u pitanju i narkokronerski “performans”.


11.

Ruljku, sad ti razmisli kako ćeš dalje, a možeš “promišljati” zajedno i sa smrdljivim glodarom Šiljegovićem o svemu dobro, temeljno… Bar pet minuta, ukoliko te toliko vremena u 24 časa nađu trijeznog.


12.

Vidi Ruljku, dosad je onih koje sam naveo kao narkodilere i njihove zaštitnike, palo, pritvoreno, preko 75 posto.


Budući da si nepismen neka ti neko pročita moje tekstove pa uporedi datume.


13.

U preostalih 25 posto, koji još nisu pali, si i ti i rektalni alpinista Šiljegović. Niste pali, jer ne mogu odjednom uhapsiti svih sto posto. Ali uhapsiće. Pa tako i tebe i smeće.


14.

Ruljku, jesu li tebi lojalni narkopolicajci obezbjeđivali groblje dok su narkocrvi, poput šljama Šiljegovića, skrnavili grobove pokojnih članova moje porodice?!


Jesi li ti snažno podržao tu “akciju”?! Znam da nisi ti naredio, znam i ko jeste, ali moraš i ti znati. Mala je to sredina.


15.

To je vaš stvarni domet - skrnaviti grobove, smeće odvratno i ogavno. I trovati djecu preko narkosmeća kao što je potrošeni narkoprezervativ Šiljegović, smradu jedan.


Pa završite posao - porušite spomenike, ja ću ih opet podići!


Ne možete ih vi, bagro trula, propalog mozga, toliko porušiti koliko ih puta ja mogu iznova podići pokojnim članovima moje porodice. 


16.

Poslije ovog teksta možeš pomoći sebi da se malo “izvadiš”; Zamoli ove iz “Srpskainfo”, koji obožavaju da se bave mojim pokojnim članovima porodice, da te stave u rubriku “Hit” ili “Pobjednik”. Iako si, kako god okrenem, vrlo brzo gubitnik; I slobode i narkomiliona!


Znaš kako njih trebaš zamoliti? Nisi baš toliki idiot da ne znaš!


17.

Sad ti i analna izlučevina Šiljegović nastavite i dalje da vrijeđate i napadate članove moje porodice; Ne posustajte; Kad god me ne vidite u Knez Mihajlovoj najstrašnije me izvrijeđajte. 


NarkoDodik i NarkoMeđo


Pozovite i onog narkodilera Milana Među, sa kojim je pakšu i capi Šiljegović zajedno hapšen, i sa kojim se Milorad Dodik rukuje kad god se sretne. Narkodileri su mu slabost, posebno ako su članovi Sekte, a ogromna većina jeste. 


I nastavite da prijetite i vrijeđate i mene u Knez Mihajlovoj, u kojoj me ne sretnete, a “nagovorite baš svašta”!


18.

Ali, dobro pazite šta ćete uraditi kada me zaista sretnete u Spasovdanskoj!
 

  


Dodikov NarkoRežim/Primarni Centralni cilj: Ubiti Senada Hadžifejzovića


Piše: Slobodan Vasković


1.

Sretan sam što je Senad Hadžifejzović moj prijatelj.


Što nikada nije pokazao mržnju ni prema kome.


Što nikada nije pozvao na nasilje, posebno ne na ubijanje, pa tako ni Dodika.


Što je oduvijek bio i ostao kritičan prema svim monstruozno lošim pojavama u društvu, što nema dlake na jeziku, što ne zarezuje ni funkcije ni funkcionere.


Što se ne plaši baš nikog, sem Boga!


2.

Hajka koju protiv njega vodi NarkoRežim Milorada Dodika, Uzurpatora i kradljivca izbora, samo je opaki spin da se odvuče pažnja sa brutalne masovne pljačke izbora.


3.

I da se pokuša Ubiti Senad.


Dodikov NarkoRežim konstanto je prestravljen, iako fingiraju zadovoljstvo zbog “pobjede”; Strah ih je istine.


Pa su odabrali Senada Hadžifejzovića za targetiranje i upregli Hor Hijena da danima poja o njemu laži.


4.

Nije Senad slučajno odabran. On je Stijena.


5.

Sad ta Dodikova gamad misli da će napadom na Stijenu uspjeti odvući pažnju sa pljačke izbora, državnog udara, podlog Kristijana Šmita koji im je pomogao u prevari, jezivog Zorana Milanovića, bitnog pomagača u izbornoj pljački, koji do podne mrzi Hrvate, a od podne Srbe i Bošnjake.


6.

Problem Dodikovog Šljama jeste što su oni tek šaka jada i što će se razbiti o Stijenu, koja se još zove Senad Hadžifejzović.


7.

Sada bi Senada i njegovu FACE TV da zabrani onaj miš Draško Milinović, kriminalac, pljačkaš, koji je do miliona došao temeljno pljačkajući RTRS.


Koji milione uzima teško zloupotrebljavajući poziciju direktora RAK-a.


8.

Senad ga je okarakterisao kao RAK. Odlična konstatacija.


Dodao bih još samo toksični ološ i šljam. Ništarija, beskičmenjak, dupelizac…


9.

Ubiti Senada Hadifejzovića postao je najvažniji zadatak NarkoRežima Milorada Dodika i njegovih kriminalnih prijatelja Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića; Zorana Milanovića, a Šmit bi možda rekao da je prilikom, eventualne, likvidacije "bilo manjih nepravilnosti"!


10.

Ubiti Senada Hadžifejzovića je njihov cilj, jer, smatraju, da će nakon tog akta moći još lakše da gule kožu sopstvenim narodima.


11.

Skotovi koji su udarili na Hadžifejzovića izvršili su samoubistvo s predumišljajem, jer ga Ubiti ne mogu.


Skotovi uvijek ostaju samo skotovi. Nakot bez karaktera, sluge ubilačkih gospodara, branioci svakog nedjela, likvidacije i organizatori priprema ubistava.


12.

Sada je to Senad, sutra već neko drugi; Juče ih je bilo na desetine.


13.

Idioti, Senad je besmrtan; Za toliko ste mogli shvatiti čak i sa tim vašim teško oštećenim satrulim mentalnim sklopovima.


14.

Nastavak vaše Hajke na njega samo će pokazati ogromnu mjeru vertikale i horizontale strašnog straha koji vas trese, Bando Bolesna, od odgovornosti što vam slijedi zbog izbornog i ostalih zločina koje ste počinili. 


15.

Ostanimo uz “Centralni Dnevnik”!


  


 

Dosje Osmica - Kraj Velikog NarkoBosa koji je uspio biti direktor OSA BiH

piše: Slobodan Vasković


1.

Osman Mehmedagić Osmica, direktor OSA BiH, trebalo bi da ode i sam se preda Tužilaštvu BiH.


2.

Osmica, NarkoBos, koji je šefovao opakom, ubilačkom, nasilnim kartelu; Informant brojnih drugih narkodilera; “Suvlasnik” NarkoGrupe Bojana Cvijetića, najopasniji je i najopakiji NarkoBos u BiH i jedan od najjačih i Regionu.

3.

Najpravilnije je reći - bio, jer je najveći dio njegove moćne organizacije koja je, bukvalno, žarila i palila kako BiH, tako i značajnim dijelom Evrope, iza rešetaka ili, pak, u kućnom pritvoru.


4.

Osmica je satjeran uza zid i teško da više ima kud nakon hapšenja Admira Arnautovića Šmrka, nakoridlera sa značkom OSA, i jednog dijela njegove grupacije, koji je bio strah i trepet u Sarajevu.

5.

Šmrk, kojeg je štitila i Diana Kajmaković, teško korumpirani tužilac Tužilaštva BiH, dilao je heroin, kokain, sve druge vrste opijata, radio velike narkoposlove van granica BiH, ali i učestvovao u paljevinama objekata svih onih koji su smetali Osmici.


Šmrk je krivac za, najmanje, 90 posto paljevina u Kantonu Sarajevo.

Skaj tetka

6.

Uhapšeni su I njegovi najblići saradnici Adnan Maglić i veoma opasni Admir Kadić Garo.

7.

Međutim, padom (hapšenjem) Elvisa Keljmendija, jednog od najbližih saradnika Osmice, u potpunosti se odmotalo klupko zločinaca koji su privatizovali OSA BiH i koristili je za narkoposlove i poneko ubistvo protivnika, a državu ostavili bez bezbjednosne agencije.


Keljmendi

Veoma bitno je i hapšenje Adija Nukića glavnog nasilnika Keljmendija i Denisa Stojnića koji je završio u pritvoru prije par dana.

Nukić

8.

Elvis Keljmendi je, relativno, mlad i shvatio je da mu manja kazna u zamjenu za informacije Tužilaštvu, u potpunosti odgovara, nakon čega dolazi do raskrinkavanja dijela Osmicinih najbližih saradnika u FUP, kao što je Ibro Bešlija, Glavni inspektor.

9.

Tu su još Zoran Čegar, načelnik uniformisane policije, Nermin Šehović, šef detašmana u Zenici, te uhapšeni inspektori iz MUP Kantona Sarajevo  Amer Selak i Bojan Simić.

10.

Sve to izazvalo je pravu paniku i ogroman strah u redovima Osmicine Narkoorganizacije, a tragikomično je što je Šehović pobacao svoje telefone. To će mu baš pomoći.

11.

Osmica više nema kud - ima samo jedan put, direktno u pritvor, procesuiranje, pa zatvor, a ja ću da podsjetim da je malo ko vjerovao u činjenice koje sam objavljivao kada sam počeo sa “raspakivanjem Osmice”.


12.

U tekstu: “Osman Mehmedagić Osmica je Veliki NarkoBos; NarkoRadovi direktora OSA BiH sa Elvisom Keljmendijem, Cvijetićem…”, objavio sam Skajprepisku Aleksandra Nikolića (bio mjesecima u pritvoru i jedini koji nije ništa priznao) i Zlatana Ćuka.


13.

U tom tekstu sam objavio da je i Robert Ristić, inspektor SIPA, pripadnik NarkoKlana.

14.

O svemu rečenom svjedoče i komunikacija između Nikolića i Ćuka u kojoj Nikolić prvo navodi da će zvati inspektora Roberta Ristića, svog igrača iz SIPA kako bi od njega zatražio mišljenje oko mogućnosti dešifrovanja Skaj aplikacije.

15.

Ćuk pita da li je slao “Elvisa Keljmendija kod 8”, na šta mu Nikolić odgovara da jeste.  


Potom Nikolić kaže da je “8 rekao Keljmendiju da se mora imati kod, da se bez koda ne može, kao i lokacija na kojoj se Skaj-telefon najduže nalazio”.


Sagovornik mu odgovara da je to odlično, da nema razloga za brigu, a potom Nikolić izgovara ključnu rečenicu koja direktno uvezuje Cvijetića i Mehmedagića: “Crveni ne brine ništa, a on je sa Osmicom na direktnoj vezi”!

"Crveni" je na Skaj aplikaciji kodno ime Bojana Cvijetića. Njegovo drugo kodno ime, jer je imao više Skaj telefona, je "Baš Čelik”.


16.

Konačni udarac Osmici je hapšenje Denisa Stojnića, kuma Elvisa Keljmendija, kojem je direktor OSA BiH, u svojoj kancelariji izdavao naređenja, što je, nakon što sam to objavio, neinteligenti Stojnić i javno potvrdio.


17.

Priznao je sve o susretima i dogovorima u Osmicinoj kancelariji, čak i da je njegov doušnik! Nije javno jedino priznao da su on i Keljmendi organizovali paljevine, postavljanje eksploziva i prebijanja; Nije, jer ga nisu ni pitali; Da jesu, ta masa bez mozga bi i to javno priznala.

18.

Osmica bi se nekako mogao “vaditi” da mu je Stojnić doušnik, ali nikako da su mu svi navedeni doušnici. 


To su njegovi najbliži saradnici u NarkoGangu koji je vodio.


Kostrešević

Osmica je gotov, sada je pitanje tehnike kada će ga uhapsiti. Na slobodi je još NarkoGeneral Siniša Kostrešević, direktor Policije RS, koji je, uz Osmicu, najviše pozicionirani funkcioner bezbjednosih snaga u BiH. Trebalo bi da je i on, zajedno sa Osmicom, na redu za hapšenje, jer Tužilaštvo BiH posjeduje sve dokaze o njegovim narkoposlovima, brojnim, bezočnim. (nastaviće se)

недеља, 30. октобар 2022.

Kristijan Šmit, Milorad Dodik, Zoran Milanović - Trojac za konačno rješenje srpskog pitanja u BiH, njegov biološki nestanak


Piše: Slobodan Vasković


1.

Mafijaški “Bermudski trougao” koji čine teško korumpirani Kristijan Šmit, visoki predstavnik protiv BiH, psihički bolesni predsjednik Hrvatske Zoran Milanović i Milorad Dodik, veleizdajnik, saradnik SOA, megakriminalac kakav se rijetko sreće, odlučni su u namjeri da Srbe u BiH, preciznije u Republici Srpskoj, drže u koncentracionom logoru dok biološki ne nestanu sa prostora države.


2.

Stvari treba nazvati pravim imenom i ne kriti se iza floskula, manipulacija i, posebno ne, navodnih dobrih namjera ka Narodu koji živi u RS. 


3.

U Koncentracionom logoru “Republika Srpska” ne ubijaju zvjerski kao u Jasenovcu ili, pak kao u gasnim komorama nacističke Njemačke, već likvidiraju progonima, ucjenama, zastrašivanjem, mobingom, nasiljem, koje za posljedicu imaju teške bolesti; Smrtnost je mnogo veća od nataliteta. To su likvidacije na odloženo vrijeme. Plus likvidacije koje su prikrivene.


Naravno, masovni odlazak je najefikasniji način poništenja Naroda u RS.


4.

Veliki talas iz RS koji će krenuti kud god može već narasta do neslućenih visina. Cunami odlazaka samo što nije. 

 

5.   

“Arbeit macht frei”, ma koliko to jezivo zvučalo, jeste moto navedenog Mafijaškog “Bermudskog trougla”.


Preoštro? Taman posla” To je činjenica, a ko želi da zatvara oči pred njom neka to čini. Stvar ličnog izbora!!!


6.

Do dolaska Šmita, Dodiik je, uz pomoć SOA, potom i Milanovića, protjerao. više od trećine Srba iz RS.


Nakon dolaska Šmita, egzodus iz Koncentracionog Logora dobija maksimalno na intenzitetu.


Da li sam pretjerao? Ni slučajno. 


7.

Dešavanja od dana izbora, 02.10.o.g., do danas ukazuju na stvarne namjere Šmita, Milanovića i Dodika.


8.

Prije nego nastavim, samo da pojasnim dvije činjenice.


Da li je tačno da je Šmit teško korumpiran? Apsolutno! I o tome sve znaju i oni koji su ga poslali i oni koji su ga izabrali za visokog predstavnika. Takođe znaju da je kupovanje Šmita išlo preko “hrvatske veze”, a da je svoj dio dao i Dodik.


9.

Dodiku je, zauzvrat, dozvoljeno da falsifikuje izbore, ali i da pokupuje većinu članova CIK-a. Što je on i učinio, jer njemu novac nije problem - oteo je stotine miliona od Naroda i zaradio stotine miliona na nelegalnim poslovima, između ostalih, i narkoticima.


10.

Što se tiče Milanovića, riječ je o bolesnoj osobi koja mrzi i vlastiti narod, pa, samim tim, i sve ostale.


11.

Nije on nikakav narcis ili osoba sa pretjeranim egom - To je Psihopata koji uživa u uništavanju svih oko sebe, Srba sa apetitom.


12.

Svaka njegova riječ oko Dodika nije tek podrška njegovom SOA-slugi, već strijela ka Beogradu, sa porukom: Uništavam Srbe sa tipom kojeg ste smatrali Srbinom, iako je riječ o tipu Dodiku koji je Veleizdajnik i osoba koja uništava sopstveni narod vrlo svjesno, temeljno i ići će u tome do kraja. 


13.

Sa Psihopatom poput Milanovića ne može se nigdje, a kamoli ka pomirenju naroda koje je neophodno.


O Dodiku ne treba trošiti riječi - biti sluga Psihopate Milanovića znači samo jedno - da je veći Psihopata i od njega.


Teško korumpirani Šmit se odlično uklopio.


14.

Teško Korumpirani Šmit je rijetko viđen treš koji je nanio ogromnu štetu Srbima, a posebno veliku Nijemcima koji su ga kandidovali za funkciju visokog predstavnika protiv BiH.


15.

Teško korumpirani Šmit je ubijeđen da je sam vredniji od cijelog jednog naroda iako je tek bezvrijedna ništarija koja je, odmah nakon izbora, išla na brojna mjesta da lobira za bezvrijednu ništariju Dodika, falsifikatora izbora koji je, zajedno sa Šmitom, organizovao državni udar/Izborni puč u Republici Srpskoj.


Cifra je, nema dileme, bila baš velika.


Na svim tim mjestima, Šmit je odbijen.


16.

Nije sve to zlo na izborima počinila samo zločinačka Dodikova Sekta, već i crne podzemne strukture koje podržavaju Mafijaški “Bermudski trougao” u njihovoj namjeri uništenja Naroda.


Nema nikakve teorije zavjere; Prisustvujemo realizovanju Zavjere čiji je cilj uništenje Srba.


17.

Narod mora sam da se odbrani; Ukoliko ne pokaže volju za opstanom, samoodržanjem, niko mu neće pomoći! Ukoliko ne pokaže spremnost i snagu da se bori za svoja civilizacijska prava koja su, već godinama, svedena na robovska, niko neće pomoći.


18.

Ukoliko pokaže volju za opstankom, samoodržanjem, spremnost i snagu da se bori za sopstveni opstanak, saveznici će sami doći.


19.

Vrijeme “Roditeljske pažanje”, u kojoj su Narod, ali i Opozicija, očekivali da neko drugi uradi njihov posao, davno je prošlo.


Ukoliko to ne razumiju, ukoliko ne shvataju da je kucnuo zadnji čas za odbranu biološkog opstanka Srba u BiH, onda im slijedi samo jedan epilog - potpuni nestanak. Niko neće žaliti za takvim Narodom.


20.

Ukoliko Narod nije konačno svjestan da ih u ropstvu drži teško kriminalizovana, ali vrlo organizovana, apsolutna manjina nasilnika zečijeg srca, spremnih da ih unište do kraja, i ne skine ih sa vrata, kao i da je zadnji trenutkat za takav akt, onda je već kraj. I niko neće učiniti ništa da situaciju “premota” bar malo unazad.  


 


Stojnićevi i Keljemdijevi teški zločini koje su prikrivali Osman Mehmedagić Osmica, direktor OSA BiH i Ibro Bešlija, Glavni inspektor FUP-a


Piše: Slobodan Vasković


1.

Denis Stojnić, narkodiler, reketaš, piroman po zadatku Osmana Mehmedagića Osmice, direktora OSA i šefa velike i moćne narko grupe, informanta brojnih Gangova i kriminalaca, nije birao sredstva da otme novac.


2.

Stojnić koji je, po nalogu Tužilaštva BiH, uhapšen 29.10. o.g. U Sarajevu, djelovao je zajedno sa Elvisom Keljmendijem,  velikim narkodilerom, koji je u kućnom pritvoru.


3.

Treći značajni pripadnik ove grupe je Adi Nukić koji se, takođe, nalazi u pritvoru.4.

Svima njima šef je bio Osmica koji je uništio OSA BiH stavljajući je ptpuno u funkciju kriminalaca i zločinaca.


5.

“Ručni rad” Sttojnića i Keljmendija uvijek je bilo nasilje, a osim narkotika, otimali su, preciznije, reketirali privrednike, kako bi imali njihovu “zaštitu”. Ko nije platio, dizali su mu u vazduh automobile i objekte.


6.

Jedan slučaj je veoma bitan za opisati kako bi se vidjelo po kom principu je djelovala Osmicina zločinačka organizacija.7.

Džemil Kostrajac, koji živi u SAD-u i posjeduje svoje kamione, u maju 2021. godine prolazio je kraj Stojnićevog kafea “Tesla”.


Iz kafića su izašli Stojnić i Keljmendi, presreli ga i uvukli u kafe.


8.

Keljmendi je izvadio pištolj i prilonio ga Kostrajcu na stomak. Tražili su da im isplati 50.000 KM “ za zaštitu” i dali mu rok od pet dana da isplati novac. U suprotnom, život mu je bio u opasnosti, a sve ostalo što ima moguća meta  paljevine ili eksploziva.9.

Kostrajac odlazi u FUP (Federalna uprava policije) i prijavljuje atak na život (pištolj na stomaku) i reketiranje.


10.

FUP pokreće aktinosti za hapšenje Stojnića i Keljmendija - obilježen je novac koji je trebalo da preda nasilnim reketašima, kako bi bili pohapšeni.11.

Međutim, dva dana prije akcije Ibro Bešlija, načelnik u FUP-u, sada Glavni inspektor, poziva inspektore koji su radili na tom slučaju u svoju kancelariju.


Kada su ušli, tu ih je čekao Denis Stojnić, a Bešlija naređuje da se od Stojnića uzme izjava.12.

I onda slijedi kriminalni kopernikanski obrt: Stojnić prijavljuje Kostrajca da je član “United tribuns-a”, te da je došao kod njega u kafe da ga likvidira kao plaćeni ubica.


13.

Na taj način ugroženi i rektirani Kostrajac postaje, voljom Bešlije, “kriminalac”, što je bio odličan način, bar su tako mislili, da se sve zataška.


Cijeli slučaj tako je tada pao u vodu, ali sada će ponovo biti pokrenut.


14.

Ibro Bešlija je odličan prijatelj Stojnića, često su bili zajedno, išli skupa i na džumu, a Stojnić, koji ima samo pola crte na mozgu i nijedne vijuge, hvalio se gdje god je stigao tim prijateljstvom, kao što je nije skrivao ni svoje služenje Osmici.


15.

Ibro Bešlija je Osmicin čovjek u FUP-u, kao i Nermin Šehović, šef detašmana FUP-a u Zenici o čemu sam već pisao.

Sa njima zajedno je i nasilnik Zoran Čegar poznat po čestim nasrtajima na novinare, ali i na građane.


16.

Svi oni su dio narkoganga Osmana Mehmedagića Osmice i svi oni završit će kao i Stojnić. 


Primarno se to odnosi na Osmicu koji se uopšte nije skrivao, već se javno družio sa narkodilerom Stojnićem o čemu svjedoči i fotografija snimljena nedavno u centru Sarajeva. Šta li će na sve ovo reći Bakir Izetbegović?!

(nastaviće se)


.

субота, 29. октобар 2022.

Uhapšen Denis Stojnić zbog narkoveza sa Keljmendijem i Osmicom


piše: Slobodan Vasković

Po naredbi Tužilaštva BiH večeras je u Sarajevu uhapšen NarkoDiler Denis Stojnić.

Stojnić je jedan od najvažnijih narkočlanova Kartela Osmana Mehmedagića Osmice. Stojnić je uhapšen upravo zbog veza sa Osmicom i Elvisom Keljmendijem. Šmrkom.

U nisu tekstova naveo sam dokaze o  bliskim vezama Stojnića, Osmice i keljmendija, kao i o njihovim narkoposlovima. Stojnić je na razne načine pokušavao sve to da demantuje, ali je na kraju, kako sam i najavljivao, uhapšen.

Tako je učinjen još jedan veliki korak ka hapšenju Osmice, jer se iza rešetaka nalazi veliki dio narkogrume Armina Arnautovića Šmrka, kojeg takođe štiti Osmica, a sada i Stojnić.

Elvis Keljmendi je u kućnom pritvoru nakon što je tužiocima ispričao mnogo toga o narkopodzemlju u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

U nastavku tekst koji sam o Osmici, DStojniću, Keljmendiju i Fidanu objavio 02.09. ove godine.

NarkoZločinci Osmica, Keljmendi, Stojnić i Burek Fidan heroin sa Kosova prebacuju u Holandiju i Njemačku, a kokain iz Holandije u Sarajevo

Narkodileri heroina i kokaina Stojnić i Burek Fidan


Piše: Slobodan Vasković


1.

Osman Mehmedagić Osmica, direktor OSA BiH, informant najjačih NarkoGrupa u BiH, šef brojnih od njih, sa svojom desnom i lijevom narkorukom Elvisom Keljmendijem i Denisom Stojnićem nabavlja heroin sa Kosova, a kokain iz Holandije.


2.

Prije nego detaljno pojasnim (u mjeri koju mi to istrage koje se protiv njih vode, dozvoljavaju), da naglasim da je Keljmendi (koji je u pritvoru), za razliku od Stojnića veoma inteligentan.


3.

Stojnić, kojem su steroidi pojeli mozak (išao bi na usađivanje novog, da ne mora ubrzo u zatvor)  jednom je listu NarkoMafije, koji kontroliše Osmica, priznao sve što sam napisao o njemu i Direktoru, kako on oslovljava Mehmedagića.4.

Priznao je sve o susretima i dogovorima u Osmicinoj kancelariji, čak i da je njegov doušnik! Nije javno jedino priznao da su on i Keljmendi organizovali paljevine, postavljanje eksploziva i prebijanja; Nije, jer ga nisu ni pitali; Da jesu, ta masa bez mozga bi i to javno priznala.


NarkoStojnić sa NarkoDirektorom Osmicom, prema sopstvenom priznanju, sjedi i javno

5.

Keljmendi, dok je bio na slobodi, i Stojnić nabavljali su heroin na Kosovu koji su preko BiH prebacivali u Holandiju i Njemačku. Sve to činili su pod zaštitom i uz znanje Osmice, što je protivusluga za paljevine i postavljene eksplozivne naprave pod automobile i druge objekte Mehmedagićevih protivnika, koje je Direktor OSA BiH naređivao.


6.

Heroin su Keljmendi i Stojnić nabavljali u količinama 10-20 kilograma, a prodavan je po kazinima, noćnim klubovima i drugim ugostitesljkim objektima koje imaju u Holandiji i Frankfuru u Njemačkoj.


7.

Njihov glavni partner u ovom poslu je Burak Fidan iz Turske koji je, zajedno sa njima, suvlasnik tih narkolokala.


8.

Burak Fidan predstavljen je bh. Javnosti kao MMA borac i sparing partner Stojnića, iako oni najbolje “sparinguju” sa narkoticima - heroinom i kokainom.


9.

O kako nabijeđenim papcima se radi svjedoči i Fidanova fotografija ispred znaka za selo “Corleone” koje je sinonim za mafiju. 10.

Manji dio heroina, Osmica, Keljmendi, Stojnić i Fidan ostavljali su u Sarajevu, gdje su ga prodavali u svojim lokalima.


Istovremeno, u Holandiji su kupovali određene količine kokaina (preko Osmicinog igrača Mrze Gačanina) koji su dovozili u Sarajevo i prodavali u brojnim lokalima koje zvanično (i nezvanično) drže u tom gradu.

11.

Osmicin, Keljmendijev i Stojnićev glavni diler za prodaju kokaina i heroina u Sarajevu je Dado Stojnić, brat Denisa Stojnića. Gotovo pa porodični biznis.


12.

Naveo sam tek sasvim mali dio narkoposlova u kojima učestvuju Osmica, Keljmendi, Stojnić i Burek Fidan, a u narednim danima i sedmicama navešću i brojne druge. Ne samo ove opake, zle, ubilačke narkogrupe, već i drugih kojima je Osmica “Direktor”! (nastaviće se)