четвртак, 27. октобар 2022.

Međunarodna zajednica je još jednom podgrijala “politički leš” Milorada Dodika, priznajući njegov Izborni Puč/državni udar izvršen falsifikatima i monstruoznom masovnom pljačkom glasova


Piše: Slobodan Vasković


1.

Obećao sam da ću napisati da je Veleizdajnik Milorad Dodik “Čudotvorac” ukoliko pobijedi na opštim izborima za predsjednika Republike Srpske.


2.

Od riječi sam: Milorad Dodik, Petokolonaš, Saradnik SOA Hrvatske, Veleizdajnik sopstvenog naroda, Istrebljivač Srba (trećinu Naroda iz RS je već protjerao), Mafijaš No1 u regionu, je “Čudotvorac” - “Pobijedio” je na izborima, uz malu pomoć visokog predstavnika protiv BiH i ostalih Stranaca.


3.

Drugačije nije ni mogao. 


4.

Preko noći su odlučili da još jednom “podgriju politički leš”.


5.

Sekta će da slavi još jednu tešku prevaru, nove mogućnosti za pljačku, Dodik će da nastavi da laže, Srbi će nastaviti da odlaze iz BiH.


Kontinuitet propadanja i nestanka Naroda.


6.

Nadam se da su Stranci, čiji sam “plaćenik”, zadovoljni.


7.

Srbi, ako ste već sebi dozvolili i dalje dozvoljavate da vas uništava ta odvratna, toksična, smrdljiva, ljigava, pokvarena i podla Kreatura zvana Milorad Dodik, zajedno sa narkodilerima, kriminalcima, šljamom i ološem, klijentelističkim i kriminalnim mrežama, niko vam ne može pomoći. Osim sami sebi, ako imate snage. Ako ne, gotovi ste.


8.

Sve do jednog će vas satrati, sem onih koji mu služe kao nakot bez ijedne zdrave misli.


9.

Vulgarni, primitivni, beskrupulozni, besprizorni atak na biološki opstanak naroda će biti nastavljen.


10.

Ne osjećam nikakvu gorčinu poraza; Štaviše, veoma sam zadovoljan što sam se borio i nastaviću se boriti protiv tih Kanibala koji nemilosrdno jedu srpski narod.


Nisu mirno spavali niti će.


11.

Nije bitka za jedan dan, a kada su Monstrumi poput Dodika u pitanju i Crvena Sekta, potpomognuta strancima koji mene “plaćaju”, ni za jednu deceniju.


12.

Milorad Dodik nije pobijedio na izborima, već ih je pokrao.


13.

Ukrao je ukupno 60.000 glasova i znaju to svi - od Amerikanaca, preko Britanaca do Nijemaca i ostalih Stranaca.


14.

On nije niti će ikada biti predsjednik RS, već Uzurpator, koji je počinio izborni državni udar.


15.

Sutra je novi dan i nova bitka. Ustuknuti pred VeleIzdajnikom bilo bi ravno činu Izdaje. Lično mi ne pada na pamet takav akt; Ostali po izboru!