понедељак, 10. октобар 2022.

Bolesna bahatost NarkoRežima: Supruga Milana Tegeltije, Dodikovog savjetnika, desetine hiljada Ljudi prisutnih Protestu (09.10.) okarakterisala kao Stoku, Teroriste, Uhljebe, Lopuže


Piše: Slobodan Vasković


Do koje mjere se osilila bagra oko Milorada Dodika svjedoči i niz necivilizovanih, prostačkih tvitova Tijane Tegeltije, silikonske supruge Milana Tegeltije Potkovanog, savjetnika člana Predsjedništva BiH.


Pisao sam često o kriminalcu Milanu Tegeltiji koji je pravosuđe BiH potpuno podredio Kriminalnim i Narko organizacijaam, uništio ga do balčaka, ali i dalje ima uticaj, posebno u Tužilaštvu BiH.


O tome ću narednih dana vrlo detaljno.


Ono što govori o bahatosti Dodikovog toksičnog šljama jesu “ocjene” i vulgarnosti koje je Tegeltijina supruga iznijela na svom tviter profilu.





Ne radi se tu o stavu, već pokazivanju lažne nadmoći botoksirane, silikonski prerađene neinteligentne spodobe.


Ta spodoba okupljeni narod naziva “Stoka”, optužuje ih za terorizam, da su uhljebi i lopuže.



Ona čak traži od SPC-a da se oglasi, te da se oglase stranke “čije se zastave vijore”!



Izvan razumne sumnje mislila je na zastave SNS-a Srbije kojih je bilo nekoliko na skupu kojem je prisustvovalo nekoliko desetina hiljada ljudi, tražeći da se ispoštuje narodna volja.


Nakaza koja iznosi ovakve bljuvotine je presjek Sektaša, presjek Dodikovog trulog okruženja (i sam je satrulio), ali predstavlja i odnos NarkoRežima prema narodu.