уторак, 18. октобар 2022.

Samo u Doboju i Zvorniku Jelena Trivić je oštećena za 2.000 glasova; Njoj su ti glasovi oduzeti, a dodani Dodiku; Ukraden joj je daleko veći broj glasova, što će se tek potvrditi; Dodikov Režim je sam priznao krađu od 6.000 glasova


agencije


Visoki funkcioner Srpske demokratske stranke (SDS) Darko Babalj izjavio je da je poslije ponovnog brojanja glasova za predsednika u Republici Srpskoj u Bijeljini, Banjaluci, Doboju i Zvorniku na obrađenih 640 biračkih mjesta na njih 560 su registrovane neregularnosti. 

 

„Jelena Trivić, kandidat opozicije za predsjednika Republike Srpske, brutalno je pokradena“, kazao je Babalj na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu. 

 

On je dodao da je već otkriveno da je Jelena Trivić samo u Doboju i Zvorniku oštećena za oko dvije hiljade glasova, dodavši da je to ono „što se vidi golim okom“.

 

Prema njegovim riječima, nepravilnosti su još veće, kada se utvrdi glasanje mrtvih osoba, grafoloških analiza potpisa…

 

„Poražavajuće je to što SNSD tvrdi da je odstupanje jedan posto. To je šest hiljada glasova i oni tvrde da je to u redu. Mi ćemo dokazati da je ukradeno mnogo više glasova“, istakao je Babalj. 

 

Prema njegovim riječima, izbori nisu bili regularni, pozivajući SNSD da ih demantuju „činjenicama, a ne tvrdnjama da je opozicija izdajnik“ nacionalnih interesa RS.