четвртак, 13. октобар 2022.

Počelo odbrojavanje do Dodikovog odlaska; Naricanje Zorana Milanovića za Dodikom samo svjedoči koliko su ta dva srbomrsca bliski; Milanovićevo prizivanje "Majdana" je samo još jedan u nizu dokaza mržnje prema Srbima; Kakvi god da su Srbi, neće im politička "šaka jada" što jeste Milanović, krojiti sudbinu sa špijunom SOA Dodikom

"šaka jada" i "šaka jada"


Piše: Slobodan Vasković


1.

Počelo je brojanje glasova za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske.


2.

Okarakterisao bih to kao i odbrojavanje do konačnog odlaska Milorada Dodika, Uzurpatora i Falsifikatora, koji je izbore izgubio, ali je Izbornim Pučem imao namjeru da preokrene rezultat u svoju korist.


Nije mu to pošlo za rukom. Sada će snositi teške posljedice.


Kvazi analitičari, koji ga tješe idiotlucima, karijere će nastaviti baveći se badmintonom.


Medijska Armada, plaćena narkonovcem, raspašće se kao mjehur od sapunice.


3.

Dodik zauvijek odlazi i to je neminovnost koju on više ne može da spriječi: Krao je, otimao, njegovi su ubijali, a na kraju će završiti kao zadnji lopov, zajedno sa nizom šljama kojim je okružen.


4.

Dodik je članovima CIK-a nudio milione, samo da ne prebrojavaju glasove. Sve te ponude otišle su u vjetar.


5.

Njegove jadne nade da će nešto promijeniti prijetnjama srpskosrpskim sukobima i prolivanjem krvi, koje ispaljuju njegove sluge i bijednici spremni da za mrvice sa njegovog pljačkaškog stola ubiju i najrođenijeg, samo su puste želje.


6.

Nikakvog srpskosrpskog sukoba neće biti; Srbi su rekli zbogom antisrbinu Dodiku i njegovoj antisrpskoj Bandi. Istina, Dodik i Banda mogu pokušati napasti Srbe, ali bi u tom slučaju doživjeli cunami koji bi ih oduvao sa Planete.


Narod neće dozvoliti da ta bagra i otrovni šljam dignu ruku na njega. Neće to dozvoliti niko.


7.

Možda Dodik planira da će Zoran Milanović, njegov šef, pozvati Hrvatsku vojsku da se obračuna sa Srbima.


“Pokušava se organizovati banjalučki majdan. Sve što sam rekao o Dodiku, mislim to i dalje. On je od svih mogućih opcija za Hrvate najprihvatljiviji. CIK, koji nije pod njihovom kontrolom, izbrojio je 30.000 glasova prednosti u odnosu na Јelenu Trivić. Na biračkom tijelu koje je manje od 600.000. Kakav je to kriterijum i kakva je to uopšte država u kojoj se ponovno prebrojavaju glasovi? To je suludo. To potkopava demokratiju”, rekao je Milanović novinarima u Zagrebu.


Baš mu je pomogao. Samo je još jednom Milanović pokazao koliko mrzi Srbe, ali i da do zadnjeg čuva saradnike SOA Hrvatske što Dodik jeste.


Međutim, teško da će Hrvatska napasti Srbe u RS zbog jednog svog špijuna. 


Milanović samo gura Dodika još dublje, da se on pokuša obračunati sa Srbima. Tako što će Dodik pokušati “Majdan” - napad na Narod, Opoziciju i svakog ko je protiv te toksične bagre.


Ako je MIlanoviću baš toliko do Dodika neka dođe na njegove proteste koji su u najavi i obrati se sljedbenicima šefa kleptokratske Sekte.


8.

Ne govori Milanović uzalud o “Majdanu” - iz antisrpskih, promilanovićevskih, Dodikovih krugova puštaju se vijesti da će Dodik organizovati proteste. Neka organizuje; Čak i šljam poput njega ima na to pravo i niko mu to ne treba ni braniti niti se buniti protiv toga; Jer sa tim protestima on ne može … ni u šišu!!!


9.

Brojanje glasova, odbrojavanje do Dodikovog definitivnog odlaska sa politčke scene se nastavlja; Zaslužio je poodavno da bude otjeran, ali izborni Puč na kojem je naredio masovno falsifikovanje i krađu izbora, niko više nije mogao da proguta; Ni Narod ni Opozicija niti bio ko normalan. Osim Zorana Milanovića, srbomrsca i Dodikovog šefa koji priča "monumentalne gluposti", iako je bio i ostao tek politička "šaka jada". 


10.

Izvjesno je da će Milanoviću biti žao što SOA ostaje bez tako visokopozicioniranog špijuna, ali Dodik može za njih da nastavi da radi i iz zatvora. Gdje mora završtiti, zajedno sa šljamom sa kojim je pokrao izbore i pokušao zgaziti i poništiti volju Srba, kako bi mogao i dalje služiti Milanoviću.