недеља, 16. октобар 2022.

Brutalna Agresija Dodika i njegove Zločinačke Sekte, potpomognute stranim plaćenicima, na Republiku Srpsku


Piše: Slobodan Vasković


1.

Republika Srpska je teško napadnuta od zločinačke Sekte Milorada Dodika koja, zasad, verbalnim nasiljem, otvoenim pozivima na linč, prosipanje krvi, satiranje Naroda, kritičara i pripadnika opozicije, pokušavaju odbraniti pokušaj Izbornog Puča kada su, 02.10., poništenjem volje birača, masovnom krađom na izborima, pokušali ostati na vlasti.


2.

Saveznici Zločinačke Sekte Milorada Dodika u napadu na Republiku Srpsku su politička šaka jada Zoran Milanović, Dragan Čović i visoki predstavnik protiv BiH Kristijan Šmit.


Novo pitanje za Šmita je zašto nije nametnuo Odlukuo elektronskom glasanju i skeniranju glasačkih listića, kada je već CIK BiH imao spreman projekat za to i način da dođe do opreme prije održavanja izbora? Razlog je jedan: Šmitu nisu odgovarali istiniti izborni rezultati niti integritet izbora na koji se toliko pozivao!!!


Zašto je to tako, saznaćemo uskoro!


3.

Dodikova Mafijaška Organizacija, duboko ukorijenjena u institucije sistema, kako RS (u potpunosti), tako i BiH (dobrim dijelom) sve te poluge koristi da se obračuna sa Narodom.


4.

Cilj je samo jedan - opstati na vlasti, nastaviti držati poodavno podjarmljeni narod u ropskom položaju i neodgovarati za ogromnu međunarodnu trgovinu narkoticima, bezbrojne pljačke entiteta, budžeta RS, brojnih javnih preduzeća, svega što se opljačkati moglo.


5.

Nalet Sektaške Toksične Armije, pojačane stranim plaćenicima, zasad nema nikakvog uspjeha, sem trovanja javnog mnjenja koje je temeljno, svakodnevno, ali ni blizu uspješno kao ranijih godina. 


Sva ta pokvarena, podla, bulumenta hijena kojom je okružen i svakodnevno ispaljuju laži, blasfeične uvrede, targetiraju… nisu ništa drugo do još jedna šaka jada nesposobna da učini bilo šta drugo sem navedenog; A tako bi rado Narodu pustili krv, što se neće desiti.


6.

Dodik i njegova kriminalna organizacija i vojska, od koje dio čini zločinački Vrh MUP RS (većima nižerangiranih policajaca su protiv Petokolonaša), spremni su na sve - i da zapale Region samo da opstanu.


7.

Dodik je, najblaže rečeno, potpuno izgubljen, zaslijepljen mržnjom i željom da opstane, ne birajući cijenu; Svakodnevno valja idiotluke, nevrijedne ni pišljiva boba; Njegove poodavo isprane petparačke priče služe samo kao loše drvo za pokušaj potpale sukoba.


8.

Stvarni Agresor Na Republiku Srpsku Milorad Dodika nevješto krije svoju varvarsku, necivilizovanu ulogu, izmišljajući Nevidljivog Neprijatelja protiv kojeg se navodno bori.


9.

Pokušava nametnuti narativ u kojem je on jest jednako Republika Srpska, što je notorna neistina, jer je Dodik istinski Neprijatelj Republike Srpske koji je to dokazao bezbroj puta, nemilosrdno je pljačkajući, ponižavajući narod, uvodeći torturu, abolirajući kriminalce koje je, potom, uzdigao do neslućenih visina na funkcijama entiteta i institucija BiH.


10.

Dodik ovaj put neće uspjeti prevariti nikog, uprkos stranim plaćenicima Milanoviću i Šmitu, te pomoći Čovića, jer Narod je odlučio da ga neće i da mu je vrijeme da ode.


11.

To što to nije shvatio, što nije razumio poruku da u Republici Srpskoj više nema mjesta i za njega i za Narod, kobna je greška koju više ne može ispraviti.


12.

Neko mora odgovarati za izdavanje naredbe da se izvrši Izborni Puč, a taj neko je Dodik, kao što će odgovarati i saučesnici u brutalnom zločinačkom tom aktu, te njegovi izvršioci.


13.

Vidljivi strani plaćenici, kao i oni prikriveni, Dodiku ne mogu više pomoći.


14.

Dodik neće priznati da je krao, opet će izmisliti Nevidljivog Nepostojećeg Neprijatelja, svuda oko nas, protiv kojeg se on “bori”. 


15.

Izmišljanje Nevidljivog nepostojećeg Neprijatelja kojeg on juri deceniju i po i nikada nikog nije uhvatio (što i nije bilo moguće, jer i ne postoji) samo je jadna i bijedna slika razorenog mentalnog sklopa Diktatora koji se već dobro nageo; Ostalo je još malo do konačnog pada. I zatvora, jer mu se ne smije dozvoliti da pobjegne.


Ma koliko se otimao, Petokolonaš, Veleizdajnik, Mafijaš i Agresor na Republiku Srpsku će biti savladan mirnim sredstvima.