понедељак, 31. октобар 2022.

Dodikov NarkoRežim/Primarni Centralni cilj: Ubiti Senada Hadžifejzovića


Piše: Slobodan Vasković


1.

Sretan sam što je Senad Hadžifejzović moj prijatelj.


Što nikada nije pokazao mržnju ni prema kome.


Što nikada nije pozvao na nasilje, posebno ne na ubijanje, pa tako ni Dodika.


Što je oduvijek bio i ostao kritičan prema svim monstruozno lošim pojavama u društvu, što nema dlake na jeziku, što ne zarezuje ni funkcije ni funkcionere.


Što se ne plaši baš nikog, sem Boga!


2.

Hajka koju protiv njega vodi NarkoRežim Milorada Dodika, Uzurpatora i kradljivca izbora, samo je opaki spin da se odvuče pažnja sa brutalne masovne pljačke izbora.


3.

I da se pokuša Ubiti Senad.


Dodikov NarkoRežim konstanto je prestravljen, iako fingiraju zadovoljstvo zbog “pobjede”; Strah ih je istine.


Pa su odabrali Senada Hadžifejzovića za targetiranje i upregli Hor Hijena da danima poja o njemu laži.


4.

Nije Senad slučajno odabran. On je Stijena.


5.

Sad ta Dodikova gamad misli da će napadom na Stijenu uspjeti odvući pažnju sa pljačke izbora, državnog udara, podlog Kristijana Šmita koji im je pomogao u prevari, jezivog Zorana Milanovića, bitnog pomagača u izbornoj pljački, koji do podne mrzi Hrvate, a od podne Srbe i Bošnjake.


6.

Problem Dodikovog Šljama jeste što su oni tek šaka jada i što će se razbiti o Stijenu, koja se još zove Senad Hadžifejzović.


7.

Sada bi Senada i njegovu FACE TV da zabrani onaj miš Draško Milinović, kriminalac, pljačkaš, koji je do miliona došao temeljno pljačkajući RTRS.


Koji milione uzima teško zloupotrebljavajući poziciju direktora RAK-a.


8.

Senad ga je okarakterisao kao RAK. Odlična konstatacija.


Dodao bih još samo toksični ološ i šljam. Ništarija, beskičmenjak, dupelizac…


9.

Ubiti Senada Hadifejzovića postao je najvažniji zadatak NarkoRežima Milorada Dodika i njegovih kriminalnih prijatelja Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića; Zorana Milanovića, a Šmit bi možda rekao da je prilikom, eventualne, likvidacije "bilo manjih nepravilnosti"!


10.

Ubiti Senada Hadžifejzovića je njihov cilj, jer, smatraju, da će nakon tog akta moći još lakše da gule kožu sopstvenim narodima.


11.

Skotovi koji su udarili na Hadžifejzovića izvršili su samoubistvo s predumišljajem, jer ga Ubiti ne mogu.


Skotovi uvijek ostaju samo skotovi. Nakot bez karaktera, sluge ubilačkih gospodara, branioci svakog nedjela, likvidacije i organizatori priprema ubistava.


12.

Sada je to Senad, sutra već neko drugi; Juče ih je bilo na desetine.


13.

Idioti, Senad je besmrtan; Za toliko ste mogli shvatiti čak i sa tim vašim teško oštećenim satrulim mentalnim sklopovima.


14.

Nastavak vaše Hajke na njega samo će pokazati ogromnu mjeru vertikale i horizontale strašnog straha koji vas trese, Bando Bolesna, od odgovornosti što vam slijedi zbog izbornog i ostalih zločina koje ste počinili. 


15.

Ostanimo uz “Centralni Dnevnik”!