недеља, 25. децембар 2022.

Integracija Profesionalnih Ubica u društvo vladajućih

Foto: Profimedia


Piše: Slobodan Vasković


1.

Još u avgustu ove godine se znalo da slijedi čistka u Javnoj upravi, ukoliko Crvena Sekta ostane na vlasti.


2.

Tako se i desilo nakon masovno pokradenih i falsifikovanih izbora, a čistku su najavili kao “uklanjanje neradnika”, što je smijurija.


3.

Čistka će biti rigidna i obuhvatiće sve preostale koji nisu pripadnic/glasači Sekte, kao i dio Sektaša koje tretiraju nebitnim.


Koliko je to "ozbiljno" pripremljen projekat svjedoči podatak da je u svako ministarstvo, tokom juna i avgusta, dovedeno najmanje po desetak novih "stručnjaka".


4.

Čistka u Javnoj upravi je i pokušaj pokrivanja brojnih pljački izvršenih svih proteklih godina - pare su, nekim čudom, date neradnicima, a ne opljačkane.


Istina je da je stranački, partokratski balon zapošljavanja dostigao vrhunac na kojem je pitanje trenutka kada će pući i sve povući u ambis, ali istina je i da su oni koji će ostati bez hljeba najmanje krivi za to.


5.

Niko i ne pominje bilo kakav socijalni program za one koji će biti izbačeni na ulicu. Još se manje pominje notorna činjenica da će otpušteni tužiti, dobiti na sudovima, sve to naplatiti i biti vraćeni na posao.


Šteta koja će nastupiti je ogromna, ali Dodik&Služinčad gledaju samo gdje da zagrabe, a za to što će ko zna koliko ljudi ostaviti na ulici, uopšte ih se ne tiče.


Ima, zaista, i onih koji ne dolaze na posao, ali to nije počelo prošle godine, već traje dugi niz godina; Kompletan mandat Vrtnog Patuljka, a i prije njega.


6.

Mrsko mi je komentarisati izjave “o neradnicima” pripadnika Organizovane Zločinačke Grupe koja čini neustavnu, nametnutu vlast, jer pripadnici te Kriminalne, Klijentelističke Organizacije lažu, a da i ne zinu.


I koji ne rade uopšte poslove za koje su nadležni, već, isključivo, kradu. 


7.

Najgori od svih koji upravljaju pokušavaju da “drže lekcije” o radu/neradu, dok su, istovremeno, uništili sve resurse RS i od entiteta napravili sprženu zemlju.


Uz to su broj stanovnika gotovo prepolovili, rušeći varvarskim napadom sve društvene norme i vrijednosti.


Vladavina Najgorih nastavlja da uzima svoj jezivi danak.


8.

Služinčad Milorada Dodika papagajski ponavlja njegove neistinite “mantre”, pa čak i one o potrebnoj integraciji presuđenih lica u društvo, kojom je pravdao "upošljavanje" presuđenih Dade Dogana i Dragoslava Kabića; Možemo, znači, očekivati da među njegovom Poslugom, koja se lažno zove vlast RS, uskoro na ministarskim mjestima vidimo i profesionalne ubice. 


9.

Integracija u društvo vladajućih bi za njih značila zaista mnogo - ne bi trebalo više da zarađuju nožem, snajperom, pištoljem, kalašnjikovom, drugim oružjem..., već samo da dogovaraju tendere sa jednom ponudom.


10.

Ako ćemo pošteno, kad narkodileri mogu biti na najznačajnijim funkcijama, što ne bi i profesionalne ubice, jer su, ionako, pod zaštitom Dodikovog NarkoRežima.


11.

Naravno, odmah su se javili lažni opozicionari tvrdeći koješta, nemajući pojma da je sve spakovano još prije nekoliko mjeseci.


Oni, inače, imaju vrlo malo pojma o tome šta se zaista dešava u bilo kom segmentu, pa im je vrijednost izjava manja i od bajalica sektaških žeton analitičara.


12.

Njihove “izjave” ne vrijedi ni komentarisati; Isprazno blebetanje osoba kojima bi, ako zaista žele dobro sopstvenom narodu, najpametnije bilo da se maknu sa političke scene i daju šansu mladima, osobama sa vizijom (ali ne iz neljudske podvrste iz koje je iznikao Mali Zli Patuljak), koja nije, uvijek i isključivo, smještanje na neku od pozicija.


13. 

Crvena Sekta nastavlja sa uništavanjem svega preostalog, što i nije mnogo.


14.

Lažna, potrošena, opozicija nastavlja sa uništavanjem sopstvenih ostataka, što je još manje.