понедељак, 5. децембар 2022.

Carstvo Laži

Piše: Slobodan Vasković


1.

Prvo su monstruozno falsifikovani i pokradeni izbori na svim nivoima, a posebno na liniji za predsjednika RS.


Gubitnik je nametnut za pobjednika; Pobjednik je od tada progonjen; Ostale su za istoriju beščašća riječi Kristijana Šmita, visokog predstavnika protiv BiH, posebno Srba u BiH, “bilo je manjih nepravilnosti” i “vrijeme je da se stavi tačka”. Na priču o pokradenim izborima.


2.

Ne ide to baš kako je Šmit zamislio, iako je CIK pod njegovim “ravnanjem” potvrdio falsifikate, pogubio rezultate, posebno one koji potvrđuju falsifikate, a izvedeni su iz ponovnog brojanja. Nakon toga CIK je puk’o od bruke do mikronskih antivrijednosti.


3.

Evo jedna nova informacija, iako ona ne mijenja ništa: Dodik je znao da će biti ponovnog brojanja, ali nije znao da će biti prekinuto brojanje prije proglašenja preliminiranih rezultata, već je mislio da će ponovno brojanje biti nakon što se objave rezultati monstruozno pokradenih i falsifikovanih izbora, što mu je u potpunosti odgovaralo.


Prekid brojanja, pa ponovno brojanje nije, ali Ok; Da bi sve to sanirao koštalo ga je još par miliona, ali šta je to za njega. Cijena Sitnica.


4.

Nakon toga su falsifikovani narodni poslanici birali falsifikovane delegate u Dom naroda BiH, čemu je prethodilo niz lažnih obećanja, dogovora, pregovora; Posebno u kafiću “Šejn”.


5.

Tokom biranja falsifikovanih delegata ukazao se listić u kojem je precrtano ime falsifikovane PDP (suštinski to je samo-mazo klub u kojem Mali Zli Patuljak na razne načine muči svoje drage partnere).


6.

Nakon toga se vodila višednevna “polemika” da li je pomenuti listić ispravan ili ne, iako je polemika bila besmislena, jer su kompletni opšti izbori falsifikovani. 


Trebalo ih je ponoviti.


7.

Onda se našao neko sa dobrim usisivačem da pokupi ostatke CIK-a, koji je zasjedao u svom frankenštajnskom izdanju i donio odluku da je precrtani listić kojim je trebalo izabrati falsifikovanog delegata sasvim ispravan.


8.

Paradoksalno, ali istinito.


9.

Sada, ukoliko uništeno Apelaciono vijeće Suda BiH potvrdi odluku CIK-a, slijedi žrijeb koji će odlučiti da li će falsifikovani delegat biti članica Zločinačke organizacije “Crvena Sekta” lažnog predsjednika ili pripadnik sado-mazo grupe.


10. 

Istina je izdaja u carstvu laži. (Orvel)  


11.

Carstvo laži je na svom vrhuncu; Uskoro će da pukne, jer više nema prostora ni vremena za širenje. 


12.

Do tada nastavite nositi klovnovsko lice kako ne bi shvatili da ste svega svjesni. Ta svijest može biti vrlo vrlo opasna po vas.