петак, 8. јул 2022.

Nešić dva dunuma zemlje u Petrovcu na moru platio 55 kilograma “robe”; Nešić najavio obračun sa Mićom Danilovićem, paljanskim Belivukom


Piše: Slobodan Vasković


1.

Jovan Jošilo je uhapšen tako da ga Nešići ne mogu angažovati kao plaćenog ubicu kako su u posljednje vrijeme prijetili svim onim koji su im se zamjerili na bilo koji način.


Nešići su Nenad i Predrag Nešić, njihov otac Rade Nešić, te supruga Nenada Nešića - Maja i svi su listom u trgovini naroticima na razne načine: Bilo da su na njima firme preko kojih se pere novac, bilo da direktno učestvuju u trgovini “robom”.


Predrag Nešić

2.

Porodičnu NarkoManufakturu upotpunjavaju Mlađen Božović, punac Predraga Nešića, njegova kći Sunčica, vrlo vrlo nestašna supruga nasilnika i tupana Predraga Nešića, potom kum Nenada Nešića - Mladen Lučić i portparol Kavačkog klana u RS Aleksandar Glavaš. U ovu grupu spada još i Idiot Miloš Lučić, ministar u Savjetu ministara BiH, koji je brat Mladena Lučića, a Božović mu je šef kabineta.


Božović

3.

Budući da poznaju više plaćenih ubica imaju prostora za narudžbu. Interesantno je da Nenad Nešić prijeti primarno Milutinu Mići Daniloviću, velikom NarkoDileru sa Pala, naravno kada ga ovaj ne čuje. Kako li će Danilović koji, s vremena na vrijeme, kao i Đorđe Ždrale, prebije Nenada Nešića, reagovati na te prijetnje nije mi poznato. 


4.

Juče, 07.07., postavio sam nekoliko vrlo jednostavnih pitanja NarkoDilerima Igoru Dodiku i Nenadu Nešići na koja nisu odgovorili ni oni, a ni Nešićev beogradski sluga, mali ljigavi puž čije ime još uvijek neću otkriti, ali za nekoliko dana slijedi veliki tekst o njemu. I svim njegovim gazdama, kao i ogromnoj šteti koju nanosi. 


O tom potom, nigdje ne žurim, a puž ljigavac mi ne može pobjeći. Do tada neka ostavlja svoj ljigavi trag na putu između Nešića i psihotičnog glupana Draška Stanivukovića sa kojima pokušava urušiti inokosne kandidate Opozicije, a uspio je jedino sve trojicu pretvoriti u ništa. Ima tu još nekoliko većih puževa iz RS, ali o njima nakon ovog prvog ljige.


5.

Moraću odgovore na pitanja koja sam postavio NarkoDilerima Igoru Dodiku i Nenadu Nešiću ja dati, ali podijeljene na dva teksta, kako bih bio što precizniji.

strani agent u pokušaju Jovičić

Prvo idem sa Nešićem, koji je “izgorio” na svim nivoima, pa ga čak ne može izvući ni strani agent u pokušaju Radislav Jovičić, bivši ministar unutrašnjih poslova koji, za razliku od aktuelnog ministra Dragana Lukača, ne može ispeći “ajkulu na ražnju”. Zato je Lukač, trenutno, veoma angažovan na čuvanju vibratora svojih bliskih saradnica (taj video se širi kao požar, ali ne emitujem “istražne radnje sa vibratorom Glavnih inspektorki MUP RS) koji su, kako se čini, osnovno sredstvo za “rad” u MUP RS.


Sada odgovori na pitanja koja sam postavio.


Prvo pitanje za Nešića glasilo je: Koliko dunuma zemlje si kupio u Petrovcu na moru, na samoj obali?


Kupio je dva dunuma, 2.000 m2.



6.

Budući da je plac ekskluzivan, na samoj obali mora, metar kvadratni je cca 450 evra (na daljim lokacijama je minimum 300 evra/m2).


Nešić plac, naravno, nije mogao kupiti bez odobrenja šefova izvornog Kavačkog Klana iz Crne Gore Zorana Lazovića, Radoje Zvicera i Slobodana Kašćelana, kao i bez pomoći već pomenutog Danilovića, koji ima izvrsne odnose sa njima i trenutno se “sklonio” u Crnu Goru.



7.

Plac je koštao 900.000 evra, a kako po kilogramu prodanog kokaina Nešić zarađuje “čisto” 15.500 evra, lako je izračunati da ga je zemljište u Petrovcu na moru koštalo svega 55 kilograma kokaina prodanog u zemljama EU.


Na placu, NarkoManufaktura Nešić planira izgradnju hotela, ali teško da će uspjeti da realizuju taj projekat - brave za njih su pripremljene.


8.

Bila su još dva pitanja: 

-Ko je i zbog čega zapalio automobil Aleksandra Glavaša, sadašnjeg portparola Kavačkog klana u RS i Nešićevog saradnika u narkoposlovima?

-Ko je i zbog čega zapalio automobil Mladena Lučića, sa kojim su i Nešić i Glavaš suvlasnici firme “Legend”?


9.

Prvo datumi - Glavašev automobil, audi A6, zapaljen je 25.12.2017. godine.



Lučićev automobil zapaljen je četiri mjeseca ranije - 22.08.2017. godine.


Nenad Nešić je na funkciju direktora JP “Putevi RS” imenovan u julu 2016. godine, pa je zajedno sa Glavašem i Lučićem u samo godinu dana reketiranjem putarskih firmi i prisiljavanjem da kupe njegovu so koju je prodavao preko firme “Legend” zaradio nelegalno milione KM.


10.

NarkoBos Mića Danilović je bio strpljiv (što mu baš nije karakterna osobina) - čekao je godinu dana da “sagleda” da li je Nešiću potreban “zaštitnik”. Uočio je NarkoBos da “jeste”, ali Nešić, Lučić i Glavaš su se opirali, pa je planulo - prvo audi A6, potom i BMW.


11.

Danilović je ne samo NarkoBos, već i prilično sirov i surov ako mu se ne plaća “zaštita”.


Danilović

Nakon toga, Nešić je prišao Daniloviću kao kučence i počeo sa njim i Igorom Dodikom da ”gura” kokain naveliko u zemlje EU, o čemu sam detaljno pisao u dosjeu “Pablo”.


Danilovićevo kučence sada je umislilo da je prava džukela pa prijeti svom “zaštitniku”. Biće zanimljivo vidjeti rasplet cijele ove vrlo napete situacije između Danilovića i Džukele. 


12.

Za kraj sam ostavio podatak da narkodiler Glavaš posjeduje dva stana u kojima živi u Istočnom Sarajevu i da je svaki od njih 250 m2. Kakav jadni, mali skorojević! Uzgred, posjeduje na teritoriji Istočnog Sarajeva još deset stanova, ali sve će to ubrzo biti zaplijenjeno. Kako Glavašu, tako i ostalim trovačima djece izniklim ispod NarkoŠinjela Milorada Dodika. (nastaviće se)