понедељак, 11. јул 2022.

Vila u Krašićima kod Tivta vodi se na hohštapleru, formalnom vlasniku “Moja apoteka”, Strahinji Kujundžiću, potrčku porodice Dodik; Vila je kupljena 12.05.2022. godine; Nešićevi stanovi u Banjaluci


Piše: Slobodan Vasković


Bilo je zaista “dirljivo” gledati kako narkodiler Nenad Nešić prima seriju tekstova “u prsa” (u glavu mu teško ide) u ime svog narkopartnera Igora Dodika iz brojnih narkoposlova od kojih je jedan od većih onaj od 550 kilograma kokaina, koji sam objavio u dosjeu “Pablo”.


Objavio sam tada sve osim imena “Pabla”, jer čekam da ga istražnim organima saopšte narkodiler i perač narkonovca Nešić i narkodiler Dodik mlađi, poznati u Podzemlju kao Tupan i Glupan.


Nešić, teško nokautiran, ne ide ni na kakvu pauzu - tek kratki predah, jer, prije nastavka novog velikog serijala o toj bitangi, danas objavljujem "samo" broj njegovih stanova u Banjaluci. 


Prije toga, vrijeme je da konačno objavim čija je Vila u Krašićima, kod Tivta.


Vila, formalno, pripada Strahinji Kujundžiću, slugi porodice Dodik, na službi formalnog vlasnika firme “Moja Apoteka”, što je dospjela u ruke Dodikovih bezočnom pljačkom tokom privatizacije “Hemofarma”, pogona te firme u Banjaluci. 


Kujundžić je ono ljudsko smeće što je beskrupulozno širio COVID 19 Banjalukom, iako je znao da je zaražen. Naravno, nikada zbog toga nije kažnjen, iako je to činio namjerno. 



Dodik i njegov kum Ranko Škrbić preuzeli su, 01.07.2008. godine Apotekarsku ustanovu Banjaluka, koja je u tom trenutku imala 23 prodajna objekta - apoteke i četverospratnu zgradu u Gospodskoj ulici u Banjaluci.



Nije bilo tendera niti bilo čega sličnog, a za njihovog isturenog igrača je postavljen marioneta Strahinja Kujundžić koji se, trenutno, vodi kao vlasnik ZU Apoteka Royal MedicalPHarm Banjaluka, firme koja je vlasnik “Moja apoteka”.



Sve ranije promjene “vlasništva” možete pročitati u tekstu “SPUSTILI AVIONE A PODIGLI LANAC APOTEKA: Čija je Moja apoteka?” i uvidjećete da je krenulo preko Švajcarske, gdje je Dodik morao da plati milionske dugove za porez; Odatle je vlasništvo otišlo u Italiju, da bi završilo u Banjaluci.



Biće potrebna međunarodna istraga da se potpuno raskrinkaju hohštapleri Dodik, Škrbić i Kujundžić.


Vratimo se Vili u Krašiću. Nju je za potrebe porodice Dodik, jednog njenog člana, kupio Kujundžić i trenutno je u fazi knjiženja.


Vila je kupljena, kao što se iz dokumenta vidi, od ruskog državljanina Viktora Vasiljeviča Sulima i to 12.05.2022. godine.


Vila je sastavljena od prizemne zgrade (104 m2), što je njen osnov, potom suterena od 91 m2, prizemlja 50 m2 i prvog sprata od 81 m2.


Cijena kvadrata je, najmanje, 3.500 evra/m2, pa vi računajte.


“Moja apoteka” je u 2021. godini imala ukupan prihod 58.509.668 KM.


Da li im je trebalo šta “robe” ka kupe vilu?!



Preko "Moja apoteka" Dodik i bitanga Kristijan Krezić, za kojeg se trenutno ne zna da li je u pritvoru, zatvoru ili bjekstvu, namjeravali su da prodaju "medicinsku" marihuanu. Nakon Krezićevog naglog odlaska iz Banjaluke, Dodik&Dodik ostali su vjerni tradicionalnim načinima prodaje svih vrsta narkotika.  


Sada da objavim gdje se nalaze stanovi Nenada Nešića, narkodilera i perača narkonovca, u Banjaluci.



Trosoban stan Nešić posjeduje u zgradi kod malog kružnog toka, odmah preko puta Policijske uprave Banjaluka. Tu se osjeća najsigurnije, jer ga štite zaštitnici kriminalaca.



Nešić posjeduje još dva stana - u zgradama preko puta tržnog centra "Delta". Jedan je 54 m2, drugi 44m2, i njega mu je poklonio Mladen Milanović Kaja.


Za Nešića ostaju pitanje: Kako se zove auto-kuća preko koje pereš novac od prodaje narkotika? (nastaviće se)