четвртак, 28. јул 2022.

Dodikova i Zvicerova bratija, uz sasluženje Belivukove i Kokezine braće, u zadnjem varvarskom napadu na opstanak Zvorničke regije


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik povukao je još jedan Izdajnički potez - firmu “Alumina”, vrijednu najmanje 600 miliona KM “prodao je” za 42 miliona KM kriminalnoj firmi “Pavgiord”, čiji je vlasnik Gordan Pavlović Goci.


2.

Naravno, Pavlović neće platiti ni pfeninga, već će novac, ukoliko se relizuje ovaj teški zločin, biti izvučen iz “Alumine” i njime će Fabrika biti “otplaćena”. 


3.

Toliko prepoznatljivo, godinama primjenjivano, da bilo šta drugo nije ni očekivano.


4.

Pišem cijelu deceniju o pljačkanju FG “Birač”, prikrivanju izvlačenja 1,7 milijardi KM u režiji međunardonog hohštaplera Aleksandara Romanova, koji je i sada u igri sa Dodikom.


5.

Od 2012. godine do danas sav taj ogromni kriminal pokušava se zatrpati “prodajom” Pavloviću i jednom od Kumova Kavačkog NarkoKlana u RS Zoranu Stevanoviću.


6.

Napisao sam o svemu tomove, ali bulumenta beskičmenjaka i poltrona, koja se formalno naziva Vlada RS i predvodi je Radovan Višković, idiot bez grama stida i mozga, po Dodikovom je nalogu odlučila da pokloni "Aluminu" Pavloviću, jer je tako naredio Zaštitnik Kavačkog Klana u RS Milorad Dodik, koji će nakon raspodjele plijena biti "dobar" cca 180 miliona KM.


7.

Najinteresantnije u ovom trenutku je ko je sve osim te grupe Istrebljivača sopstvenog naroda, na čelu sa Izdajnikom Dodikom, učestvovao u ovom zločinu bez presedana.


Osim Stevanovića i Pavlovića tu je i Veljko Vukelić, Dodikov kum, koji je pripadnik međunarodnih organizovanih kriminalnih grupa snažno uvezanih sa stranim, ali i domaćim NarkoKartelima. On je najbliži klanu Darka Šarića, koji se trenutno nalazi u pritvoru.


8.

Nikako ne treba zaboraviti ni njegove “kadrove” Gorana Maričića, direktora Poreske uprave RS, a posebno Milimira Govedaricu, Republičkog pravobranioca, što je nonsens, jer je riječ o dokazanom kriminalcu.



9.

Oni su samo dio hijena koje žele da otkinu i posljednji komad “krtine”, što jeste “Alumina”, a ukoliko ne uspiju da je pretvore u Fabriku droge, jer je Klan pod snažnim udarom, isjeći će je u staro gvožđe nakon što prodaju zalihe i izvuku pare sa računa.



10.

Naravno, toksična Sekta će to da podrži kao “izvanredan potez”, jer oni postoje do kada i Petokolonaš Dodik, a činjenica je i da je dobar dio njih naslonjen na opijatske resurse koji su im potrebni u kampanji, odnosno krvavi novac od njih.


11.

Napisao sam i više nego dovoljno o ljudskom smeću Stevanoviću, Pavloviću, Vukeliću, Maričiću, Govedarici, Viškoviću, ostalim puzavcima iz takozvane Vlade RS.


12.

Bitno je znati da je “Alumina”, prije nje FG “Birač”, samo dio ogromnog kriminalnog opusa Dodika i njegove toksične, varvarske, necivilizacijske bande.


13.

Iz Zvornika je krenulo i stvaranje kavačkog Klana u RS, ogranak čvrsto uvezan sa onim iz Crne Gore, kao i sa beogradskim Veljka Belivuka i teškog kriminalca Slaviše Kokeze.


14.

Dovoljno je podsjetiti da je Dejan Ilić Tigar, šef Kavčana u RS, suvlasnik firme "Prointer", zajedno sa firmom “Infinity”, odnosno Igorom Dodikom, takođe Kavčaninom, koji sekrije iza svog badže Đorđa Đurića.




Tigar je bio direktno uvezan sa Radojem Zvicerom i Belivukom, a učestvovao je u organizovanju nekoliko monstruoznih ubistava koje je izvršio Belivukov klan.





Tigar je trenutno u Loznici, a posljednji projekat mu je izgradnja hotela na Jahorini u kojem je u "talu" i mrcina Višković.


15.

Sa Zvicerom na vezi je bio i Stevanović, koji je, za njega, učestvovao i u organizovanju izrade originalnih srpskih dokumenata na lažno ime, dok je Mijatović bio “desna ruka” Kokeze.



16.

Naravno, izdali su dokumente u Zvorniku i nedavno uhapšenom Elvisu Keljmendiju, desnoj ruci Osmana Mehmedagića-Osmice, direktora OSA BiH i zaštitnika, informanta i šefa brojnih narkokartela u BiH.


17.

Tu su, naravno, i Ljuban Ećim, zločinac i narkodiler, kao i Narko”General” Siniša Kostrešević koji već godinama “istražuje” zločine u Zvorniku, štiteći NarkoKumove, NarkoPrevoznike i dilere.



I Kostrešević je imao posrednu komunikaciju sa Belivukom, kao i mlađani Dodik.


18.

Što se tiče Pavlovića, on je prva četiri miliona zaradio uvozeći narkotike u kafi iz Crne Gore. Nakon toga je upoznao Dodika. Sve ostalo je trulež, a ne bilo kakva legenda.


Zvornik je Grad satrven NarkoKatelima, ubicama, zelenašima…, pod čvrstom palicom Stevanovića.


19.

Zvornik je Grad osuđen na izumiranje, a presudu su izrekli Dodi&Dodik, Stevanović, Tigar Ilić, Vukelić, Mijatović, Zvicer, Belivuk, Kokeza, Pavlović… (nastaviće se)