среда, 6. јул 2022.

Narod će Opstati: Trivićeva i Šarović će Dodika i njegovu marionetu Cvijanović poslati na političku deponiju


Piše: Slobodan Vasković


1.

Prijavljeni su svi kandidati za inokosne funkcije iz Republike Srpske - za predsjednika entiteta i člana Predsjedništva iz RS.


Nemilosrdna bitka će se voditi između Jelene Trivić (PDP, bez minornog dijela Gradskog odbora Banjaluka i SDS) i Milorada Dodika (SNSD, “Crveni Kombi”, SP, DEMOS) i njegove služinčadi Nenada Nešića i Gorana Selaka (DNS i SPS) koji su izbacili svoje “kandidate” Radislava Jovičića (agenta u pokušaju stranih službi) i Neđu Đurića (izvučenog sa političke deponije), ne bi li pomogli Dodiku da pokuša dostići, u ovom trenutku, nedostižnu prednost Trivićeve.


U Dodikovom taboru je i Mali Zli Patuljak Draško Stanivuković, sa minornim dijelom Gradskog odbora PDP-a, koji je još ostao uz tu bolesnu individuu.


2.

To što je Stanivuković javno podržao Trivićevu je najobičnija laž, jedna u nizu Psiha, jer je, istovremeno, po Dodikovom nalogu, zajedno sa Nešićem i Selakom, uz pomoć najotrovnijeg šljama, među kojima su i ubice, narkodileri i kriminalci raznih kalibara, pokušavao da je uruši.


3.

Nije im to pošlo za rukom, jer su preslabi, iako su imali i pomoć zločinca i teškog kriminalca Ljubana Ećima koji zadnjih mjeseci najviše pokušava pomoći sebi. (Teško će mu to poći za rukom!!!)


4.

Kada se pogleda Dodikova narkokriminalna “armada” reklo bi se da djeluje impresivno, ali daleko je od toga. Usudio bih se reći predaleko. 


Stanivuković je pročitan kao plitki manipulator, bolesno narcisoidan, sluga tajkuna, žrtva suludih ambicija oca Dragana, patološki lažov i kriminalac. Mogao bih još nabrajati, ali je nepotrebno, a najgore uvrede na račun Trivićeve organizovali su upravo Nešić i Stanivuković po Dodikovom nalogu.


DNS neće preći ni cenzus, slična situacija je i sa SPS-om Gorana Osnovca Selaka koji, zajedno sa Stanivukovićem, krade i u Nadzemnom i u Podzemnom svijetu preko notornog Mladena Grbića, direktora “Novog groblja Banjaluka”.


Slična situacija je i sa strankama koje čine vladajući NarkoRežim - Sekta SNSD jeste još uvijek jaka, ali unutrašnji sukobi je razdiru; Zločinački “Crveni Kombi” jedini iznad cenzusa, za koji će se boriti DEMOS, rasadnik NarkoDilera i SP Petra Đokića, koji još uvijek nije u pritvoru, premda je trebao poodavno biti zbog teških kriminalnih radnji oko koncesije TE “Stanari”.


5.

“Armada” se svela na Sektu SNSD koja je u raspadu, zasad još uvijek solidno prikrivenom Dodikovim gromoglasnim i sve gabaritnijim lažima, i “Crveni Kombi”, čiji "vozač" uvijek drži “nož u ruci” spreman da ga zabije u leđa. Ovaj put Dodiku. 


Iza Trivićeve je PDP, bez minornog dijela GO Banjaluka, koji je sektaški odan Malom Zlom Patuljku, i SDS, koji će je maksimalno podržati.


6.

Međutim, najbitnije od svega je što su, prema svim istraživanjima (bilo ko da ih je radio), Narod, Birači, u Trivićevoj prepoznali Alternativu Zlu koje vlada Republikom Srpskom.


Isti su prepoznali i da je Dodik bio AntiSrpski član Predsjedništva BiH i da se iz Sarajeva vraća teško poražen, neispunjenih velikih obećanja, zauvijek raskrinkan kao Najveći Izdajnik Srba, Uzurpator i Prvi Petokolonaš, čija se politika svela na svakodnevno sijanje laži koje sada već, takođe svakodnevno, bivaju lako raskrinkane i padaju kao snoplje. 


Uz to, Dodik je nepoželjan bilo gdje u civilizovanom Svijetu, jer je Primitivac, Nasilnik, Vulgarni Varvarin, Lažov; Siledžija koji je urušio Izvore Nacije, otrovao ih, ali i sve institucije RS, vladajući njima po principu mentalne pornokratije.


7.

Dodik je i politički zaštitnik Kavačkog narkoklana u Republici Srpskoj, njegov sin Igor jedan je od vođa tog narkoganga, zajedno sa pripadnicima Sekte Sinišom Kostreševićem, Zoranom Stevanovićem, Dejanom Ilićem Tigrom, Sinišom Mijatovićerm (DEMOS) i Ljubanom Ećimom, zločincem koji je opkoljen bezbjednosnim strukturama Srbije; I čeka svoje vrijeme za odlazak iza rešetaka! Kao i njegovi kuriri koji manipulišu sa plitkoumnim Pajacem iz Gradske uprave.


8.

Do izbora je još tri mjeseca i tek će se otvarati brojne NarkoKutije u kojima su Dodik i njemu bliski saradnici. I hapšenja, koja će uslijediti!


9.

Dodiku neće pomoći to što je kupio Stanivukovića, ali će mu itekako odmoći činjenica da ga je Igor Radojičić “otpilio” i odbio da bude na listi Sekte.


Radojičić, iako kriminalac, još uvijek je najjači Sektaš u Banjaluci, sa najvećom podrškom, a njegovo ignorisanje Dodika težak je udarac za Uzurpatora, koji je javno i beskrupulozno ponizio bivšeg šefa GO BL Sekte.  


10.

Uprkos svemu, Dodik se neće bez borbe predati i iskoristiće sva svoja oruđa, sa akcentom na podzemna, kako bi pokušao da se zadrži na vlasti u Republici Srpskoj.


Ukoliko mu to pođe za rukom, biće zaista “Čudotvorac”, iako oni ne postoje, ali čak ni u takvoj situaciji on se ne smije potcijeniti. 


Dodik nema kud i spreman je na sve. Baš sve najgore što možete zamisliti.


11.

Trivićeva jeste istinska Alternativa i ne postoji nijedna mrlja u njenoj karijeri političara niti se može za nju vezati bilo kakva afera, ni najmanja. Trivićeva ima stav, pokazala je da ima “kičmu”, iskrenost, nije bliska tajkunima, narkodilera Nešića nije htjela ni da vidi, a posebno sa njim sarađuje, kao ni sa Selakom, svjesna da su oni ti koji joj prave Pakao, zajedno sa Stanivukovićem, po Dodikovom nalogu. Istina, Selak je najmanje učestvovao u tome, ali je sve vrijeme bio na liniji sa narečenim Kokaincem i njegovim PsihoPartnerom.


Snagu Trivićeve i Dodikov ogromni strah od nje potvrđuje i enormna količina podmuklih, prljavih napada na nju koji traju već jako jako dugo: Podmukli Pajac Stanivuković pokušao je, po Dodikovom nalogu (koji su dodatno pojačavali Ećimovi kuriri), da je onemogući da se kandiduje; Učinio je sve prljavo što je mogao, a ona ga je savladala bez ikakvih problema. I njega i ostale Dodikove sluge, poput Nešića i šljama koji je svakodnevno napada.


12.

Sve do predaje i ovjere kandidatura, 04.07., Dodik je, preko svojih jadnih crvljivih poltrona, činio sve da spriječi njenu nominaciju. Poražen je u toj rundi nokautom. Kao i sva bagra koju sam naveo da radi za njega.


13.

Napadi će se pojačati, a iskustvo iz proteklih 16 mjeseci koliko tačno traju pokušaji rušenja Trivićeve ukazuju da su male šanse da bude iole uzdrmana; Dapače, sudeći prema dosad viđenom samo će kandidatkinja Opozicije dodatno ojačati, što je već druga runda koju dobija. 


U skorije vrijeme opisaću detaljno sve načine na koje je napadana, sve licemjerstvo kojem je bila izložena i neke od najpodmuklijih pokušaja njenog rušenja koje su predvodili Ećimov Kurir, Mali Zli Patuljak i Kokainac. 


14.

I dalje ostajem pri tvrdnji da samo lud čovjek može da glasa za Dodik - Izdajnika, Uzurpatora, Primitivca, Vulgarnog Nasilnika, Kriminalca, Zaštitnika NarkoDilera, istrebljivača Sopstvenog Naroda, a ne za Trivićevu, koja je suprotnost svemu onom što jeste šef narkokriminalne Sekte, sklone i najtežim zločinima.


15.

Drugi, ništa manje bitan, dvoboj je između Mirka Šarovića i Željke Cvijanović, Dodikove marionete.


16.

Šarović je uspio da uveže SDS, iako je malo ko vjerovao u to i da stranku spasi od raskola. Cvijanovićeva je Dodikovim nasiljem ubačena u Gradski odbor Sekte u Banjaluci, jer je članstvo nije htjelo.


17.

Iz kandidatske trakavice koja je trajala unutar SDS-a izišao je višestruko jači nego što je u nju ušao.


Šarović je vrlo ozbiljan kandidat koji ima snage da presiječe konce na kojima Dodik drži već duže od decenije Cvijavnovićevu.


18.

Za nju neće glasati ni svi članovi Sekte, jer je značajan dio njih prezire, a neće je podržati ni značajan broj “partnera”. 


Cvijanovićeva je bila i ostala Dodikov sluga do mjere odvratnosti i glas za nju je glas za ništa.


Dodikova marioneta o politici “faktički” ne zna ništa, a njeni nastupi su papagajsko oponašanje Dodika. 


19.

Za razliku od nje, Šarović je politički itekako obrazovan, izuzetno uporan i nepokolebljiv u stavu da neće ni po koju cijenu sa Sektom.


Međutim, najvažniji politički potez koji je Šarović uspio relizovati jeste izvlačenje SDS-a iz političkog okvira koji je Opoziciji godinama postavljao Dodik.


20.

Bilo je to nimalo lako, jer je Dodik dugi niz godina Opoziciju držao kao taoca svojih loših namjera i zadnju odstupnicu iza koje se krio kada bi god došao u problem.


Šarović, zajedno sa drugim vodećim Opozicionarima (Trivić, Vukanović, Borenović), izvukao je Opoziciju iz tog, po njih, prokletog i gubitničkog okvira, što dokazuju brojni nepristanci na Dodikove radikalne stavove, koje on uvijek lažno predstavlja nacionalnim, iako su oni uvijek samo odbrana njegovih ličnih interesa.


21.

Dodikov besmisleni, antinarodni, veto u Predsjedništvu BiH pao je čak tri puta u vrlo kratkom vremenskom periodu u parlamentu koji Prvi Petokolonaš kontroliše, što su bili teški udarci za njega od kojih se nije oporavio.


22.

Uprkos ovim činjenicama ni Šarović neće sa lakoćom pobijediti Cvijanovićevu, jer će Dodikova kriminalnokleptokratska mašinerija raditi i za nju. I ona će se boriti do kraja, jer mora, premda bi najrađe napustila sve i pobjegla glavom bez obzira. Bar je toliko uspjela razumjeti od procesa koji teku. Ne smije. Dodik bi je prebrutalno kaznio.


Cvijanovićeva će biti “Čudotvorka” ako pobijedi, iako taj pojam ne postoji. Njen poraz je izvjestan kao i Dodikov. Živi bili pa vidjeli!!!