понедељак, 3. септембар 2018.

Radovanović u Hitnoj kako bi izbjegao moguću likvidaciju u pritvorskoj jedinici; Načelnik Uprave policije Zvornik Abazović, uz Gladnog i Pauka, u akciji likvidacije Vaskovića

piše: Slobodan Vasković



1.
Borislav Radovanović, bloger, završio je u Hitnoj. Previjen je, rane su površinske.

Povrijedio se u pritvorskoj jedinici, gdje su ga smjestili katili iz Uprave policije Prijedor, nakon što je došao na posao.

Umjesto da počne raditi, oni su ga zatvorili. 

2.
Radovanović je ponosan čovjek - nije mogao sebi dozvoliti da ga u pritvoru drže oni koji ne štite građane, već Monstrume koji ih pljačkaju, prodaju im drogu, orimaju zadnji komad hljeba iz usta…

3.
Radovanović je uradio jedino što je mogao da bi izišao iz pritvora - povrijedio je sam sebe.

Dotle smo došli - da bi se odbranili od Bagre moramo se sami povređivati.

4.
Radovanović nije ni lud, ni opsesivan, ponajmanje naivan - znao je da ako “omrkne” u pritvoru, sasvim lako može da se desi da ga ujutro nađu obješenog. 

Nije li se to nedavno desilo u Upravi policije Banjaluka, nakon čega niko nije odgovarao. A pitanje je da li je samoubistvo ili ubistvo. Mogao bi o tome dosta reći Darko Čulum, direktor Policije.

Da citiram Davora Dragičevića - Ćulume, šifra Ljubačevo!!!

5.
Ko će sad odgovarati što se Radovanović povrijedio? 

6.
Sve što se Radovanoviću dešava posledica je morbidnog, višegodišnjeg, užasavajućeg progona kojem je izložen - progona iz MUP-a RS!

7.
Radovanović je kriv zato što je htio da radi po Pravilima službe, a ne pravilima Moćnika, Kriminalaca, Narko dilera i Ubica.

8.
Radovanović je i ovaj put dobio bitku, uprkos neljudskom šikaniranju.

9.
“Dva blogera” targetirao je ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač, 10 maja na sjednici Narodne skupštine RS, jer su “dva blogera” insistirali, za razliku od Lukača, da je David Dragičević surovo ubijen. 

Lukač je tvrdio da nema “elemenata krivičnog djela”. danas smo svjedoci da je Lukač lagao, ali je i dalje na funkciji.

Dok god je on, Saučesnik u prikrivanju zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića, na funkciji, Radovanović se neće moći vratiti na posao u policiju. Bar je to jasno.

10. 
Dok god je Lukač na funkciji, Ubistvo Davida Dragičevića neće biti riješeno, ali je sasvim realno da se dese druga ubistva, na primjer “dva blogera”. I Davora Dragičevića, kojem prijete i iz vrha MUP-a RS, ali i drugih najviših institucija ovog entiteta. Davor je izložen najvećem broju prijetnji.

11.
Radovanović je danas izbjegao moguću likvidaciju u pitvorskoj jedinici, a drugi bloger, potpisnik ovih redova, čeka dalje korake Ubilačke ekipe iz Zvornika i Regiona.

12.
Već sam objavio da je Zoran Stevanović Gladni naredio Draganu Erkiću Pauku da me likvidira ili nekog od članova moje porodice. I da se Pauk dao na posao, pa su angažovali i dio kriminalaca sa one strane Drine.

Sami to tvrde. 

13.
Međutim, nije samo Gladni iza Pauka, već i Goran Abazović, načelnik Uprave policije Zvornik, koji je, takođe, u “naredbi o likvidaciji Vaskovića, svih uzrasta”.

Pa to je tako NORMALNO da visoki funkcioner MUP RS, što jeste Abazović, učestvuje u organizovanju Likvidacije. Kontinuitet.

14.
Gladni, njegov GLUPI sluga Abazović i PREGLUI/TUPI Pauk, imaju vrlo težak zadatak - ukoniti me sa Zemlje! Neće to ići baš kako je Bolesna Bagra zamislila. Bar ne tako lako.

15.

Ostanite sa mnom. Iako je 13 časova i 30 minuta, Dan nije ni počeo, a ja imam još najmanje jedan interesantan tekst i jedan odgovor na prijetnje Zvorničke Kažnjeničke Bojne!