недеља, 16. септембар 2018.

Čubrilovićevi talgo vozovi slijeću na Aerodrom Trebinje; Žej Zi obradila Čika Jovu Zmaja i Jedna sasvim neobična tuča u Metuzalemovoj gladijatorskoj areni

piše: S.V.

Poslednja vijest: Iskočio Čubrilovićev talgo voz pri pokušaju slijetanja na aerodrom
Talgo vozovi u sve većem broju slijeću na Aerodrom Trebinje, samo ponekad iskaču
Važno je podsjetiti na uspjehe kandidata, sa raznih nivoa, za predstojeće izbore. 

Nedeljko Čubrilović, koji već godinama ljetuje u Sočiju, na plaži Albatros, gdje mu lično VV Putin podnosi izvještaje, prije pet godina posjetio je Trebinje, gdje je pohvalio napredak turizma, ali i povećanje broja putnika na trebinjskom aerodromu.

To što aerodroma nema, nikom ništa - ionako je poznato da talgo vozovi, na kojima je Čubrilović zaradio nekih četiri miliona KM, zajedno sa Lunom Kocić, mogu da slete bilo gdje.



Ovih dana očekuje se nova Čubrilovićeva posjeta Aerodromu Trebinje kako bi se uvjerio da li se broj putnika koji slijeću i uzlijeću bar učetvorostručio, a onih što samo kruže oko aerodroma udvostručio.

Čubrilović, iza kojeg stoji i dio Crkve, lijevi ulaz, obećao je popuste na karte kleru koji bude letio sa trebinjskog Aerodroma.

Kako god, najvažnije je da je iz Hercegovine zauvijek odletio Mladen Jevrić Durić.

Obrada Čika Jove Zmaja - Ala je lep ovaj Svet

Poznata reperka Željka Cvijanović, poznatija kao Žej Zi, obradila je pjesmu Čika Jove Zmaja "Ala je lep ovaj svet" koja je odmah dospjela u vrh top hit lista.

Žej Zi nije obrazložila zbog čega se odlučila baš za obradu Čika Jove, a ne Čika Ljube. Na pitanje o tome samo se zagonetno nasmiješila. Ta kršna Erka. Sprema skočiti, preskočiti i doskočiti.



Nakon ove sjajne izvedbe Žej Zi, red je da podsjetim i na pjesmu Čika Jove Zmaja, koji je, nakon nastupa slavne reperke, potpuno pao u zaborav.


 Jedna sasvim neobična tuča u Metuzalemovoj gladijatorskoj areni





Stevi Mirjaniću Metuzalemu dosadilo je da samo Boris Pašalić mlati osobe slabijeg pola u njegovom ministarstvu, pa se odlučio na istospolne sukobe.

Tako je, nedavno, M.M. portparolka Ministarstva poljoprivrede, žestoko prebila D. M., radnicu tog resora.

Razlog tuče je što je DM dobar radnik, a takve baš i ne trpe. 

M.M. se sprema za nove borbe. 

Njen lični trener i mentor je proslavljeni preletački šampion Nikola Špirić, koji je jednom, što javnosti nije poznato, preletio čak i Čubrilovićev Aerodrom u Trebinju.

Metuzalem je razgovarao sa napasnicom i zaključio da ostaje u Ministarstvu, ali i da treba popraviti aperkat i udarce nogom u glavu. 

Istakao je, prilikom razgovora sa M.M., da je njen kroše jedan od najboljih koje je vidio u svojih 5743 godine života. 

Pretučena gospođa je primjer dobrog radnika, što znači da oni koji vrijede dobijaju poruku da se ne isplati raditi svoj posao, jer ćeš biti pretučen. Toliko dobro poznato.