среда, 5. септембар 2018.

Radni sastanak: Kako od "Alumine" oteti dvjesta miliona KM?! Dodiku sto miliona (foto)

piše: Slobodan Vasković


Nedavno je održan radni sastanak u Zvorniku, kojem su prisustvovali Gordan Pavlović Goci, vlasnik firme "Pavgord", gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović Gladni i Milorad Dodik, lider SNSD-a.

Tema sastanka je bila Kako oteti od "Alumine" dvjesta miliona KM i kako ih podijeliti; Dodik je za sebe zahtijevao sto miliona maraka.

Firma "Pavgord" nosilac je brojnih kriminalnih radnji kojima se pokušava uništiti "Alumina", tako što je preuzeti "Pavgord", ili će od nje naplatiti 200 miliona KM, zasnovanih na kriminalnim potraživanjima.

Sastanku su prisustvovali još Bojan Ivanović (karirana košulja), savjetnik Gladnog, zadužen u gradskoj upravi Zvornik za mijenjanje papira u štampačima.

Obren Marković (u plavoj majici), narodni poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS, biće nagrađen sa dnevnicama za svaki dan koji je proveo na putu ka Bijeljini, gdje je vršio pritisak na tamošnji Okružni sud da donese kriminalne presude u korist "Pavgorda".

Na slici nema Gorana Abazovića, načelnika Uprave policije Zvornik, zvanog Noj. Bio je prezaposlen poslovima izdavanja pasoša Elvisu Keljmendiju.