понедељак, 17. септембар 2018.

Koncept Izdaje

piše: Slobodan Vasković

Kafe pauza tokom rada na "Konceptu Izdaje"
Željka, Žej Zi, Cvijanović stalno pominje “Koncept Izdaje”.


Nije to slučajno: Nakon izdavanja singlice, “Rijeka teče tamo, brdo je ovdje, planina je ovdje, trava izrasla ovdje…”, preciznije obrade pjesme Čika Jove “Ala je lep ovaj svet”, naša čuvena reperka Žej Zi odlučila se da izda i čitav album.

Nosač zvuka, sa još nepoznatim brojem numera, koji će izdati “Žej Zi” ne zove se “Priroda” kako se očekivalo u muzičkim krugovima pod šatorima, već “Koncept Izdaje”.

Na albumu će se sigurno naći sledeće numere:
Mali
Veliki
Mali i Veliki
Veliki i Mali
Četiri godine života svakom poklanjam
Tramp i Inauguracija, Mama, Tata, Pas i Kravata
Daj mi Papka
Faktički



U čast svog Glavnog Producenta, obradiće i pjesmu “Al Kapone”, sa akcentom na 
“Mafijašu, Razbojniče, Gledaj kako tvoj Ukleti Brod tone”!
“Lopovčino i Zlikovče, Al Kapone, vidi kako Brod tvoj Tone!”!

Na albumu će se pojaviti još poznatih izvođača, koji se potpuno uklapaju u album “Koncept Izdaje”!



Nikola Špirić će govoriti stihove iz svoje nove knjige, čijom prodajom, uz trgovanje sa krompirom iz Drvara, (koji je svojim rukama zasadio&ostalo), namjerava kupiti još jedan stan u Beču. Ovaj put od milion evra, da “Dušmani crknu”.

Njegova nova knjiga, iz koje će govoriti stihove, nosi naslov “Do stranih Investicija preko Crnih Lista, ali i Crnih Fondova”!



Napokon i Dušanka Majkić ponovo na sceni.

Pjevaće duet sa Žej Zi - “Bijeli hljeb i Plata, rataratarataratarata”!


Lijevčansko akumulaciono jezero
Spotovi će se snimati na Lijevčanskom akumulacionom jezeru, nastalom nakon izgradnje četiri Potemkinove Hidrocentrala u sred ravnice, što je poduhvat neviđen na Planeti.



Za njega su najzaslužniji Milorad Dodik, producent Žej Zi i Petar neimar Đokić, poznat po tome što više ni on ne zna kada laže, a kada govori istinu. 

U te hidroelektrane Baron Minhauzen je uložio 499 miliona evra, dok je Pinokio učestvovao sa milion evra. Čistih para.




U spotovima Žej Zi pojaviće se naš čuveni maneken svjetskog glasa Ned Čubro Zgodni, koji razmišlja o tome da li da se zamonaši koliko je bezgrešan, ako se zanemare i u Lijevčansko akumulaciono jezero bace sve one nekretnine, milioni, kamioni, stanovi u BG...



Biće tu i Spomenka Na Vodi, jer bez njenog odobrenja spotovi se ne mogu snimati na lokalitetima JP “Vode Srpske”! a ni dobiti bilo kakav posao sa tim preduzećem.