петак, 28. септембар 2018.

Režim lažnim Dodikovim serijskim izvinjenjima Davoru, žrtvovanjem nekoliko piona i možda Ilića, ponovo pokušava izmanipulisati javnost u slučaju Ubistva Davida; Nove Lukačeve prijetnje S.V. i odgovor na njih; Pisamce draškici Milinović

piše: Slobodan Vasković

1.
Režim Milorada Dodika, njegov najuži vrh, odlučio je da žrtvuje sve učesnike zločinačke konferencije za štampu MUP RS, na kojoj je pokušano javno zataškavanje Likvidacije Davida Dragičevića, kao i njegova kriminalizacija, zasnovana na lažima i montiranim optužbama.

2.
Razlog ovom “zaokretu” jeste činjenica da je Likvidacija Davida Dragičevića, koju su proveli pojedini pripadnici MUP RS, a naručioce Ubistva i Ubice pokušali prikriti iz samog vrha te institucije, teško urušila rejting vladajuće oligarhije, pa je odlučeno da se pokuša “šteta izvaditi” žrtvovanjem nekoliko piona i jednog “Kapitalca”, učesnika u Organizovanom Ubistvu Davida Dragičevića; 



3.
“Kaptalac” je Darko Ilić, načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala, koji je već stavljen u neku vrstu izolacije i nije isključeno njegovo skoro hapšenje ili, bar, krivična prijava protiv njega.

4.
Istovremeno, Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova i Darko Ćulum direktor Policije, ne bi u cijeloj ovoj akciji Režima bili pomjereni sa svojih pozicija, iako su mjesecima štitili i još uvijek štite Naručioce Ubistva, Ubice i njihove pomagače.

5.
Posebno se to odnosi na Lukača, koji je javno štitio sve - od Filipa Ćuluma, kojeg je David, par časova prije nego je likvidiran, označio kao potencijalnu prijetnju po svoj život, pa sve do Ilića, koji jeste duboko umiješan u likvidaciju Davida Dragičevića.

6.
Međutim, nije samo on umiješan, već i Lukač i Ćulum, ali Dodik ne smije da ukloni ministra policije, jer bi na taj način javno urušio MUP RS i njegov vrh predstavio kao zločinačku organizaciju. Što on i jeste. 



7.
U MUP RS radi ogroman broj poštenih ljudi, ali je sam vrh te institucije ogrezao u teškom kriminalu; Posebno se to odnosi na Dragana Lukača, Nedeljka Luburu i Darka Ilića.

8.
Drugi razlog zbog kojeg Dodik ne smije da ukloni Lukača je fizičke prirode, pošto nije isključeno da bi ga odmetnuti ministar napao sa svojim parapolicijskim i zločinačkim grupacijama, kojima komanduje, paralelno sa MUP-om RS.

9.
Dio pripadniak tih kriminalnih organizacija pokušao je ubiti novinara Vladu Kovačevića. 

Za ovaj pokušaj likvidacije optužuni su Marko Čolić i Nedeljko Dukić (u bjekstvu) koji su radili u grupi za obezbjeđivanje lokala Ostoje Savića, pripadnika MUP RS, koji, takođe, ima svoju ulogu u likvidaciji Davida Dragičevića.



10.
Savić je osoba od najvećeg povjerenja Dragana Lukača, koji ga je nešto prije dva mjeseca iz PS Lauš prebacio u Centar za obuku policije u Zalužanima.



11.
Za Lukačeve zločinačke grupe vežu se još najmanje tri (neriješena) Ubistva Mladena Vujičića Vujketa (10.10.2015.), Nebojše Čubrilovića (01.10.2015. godine), koji je likvidiran u kući Đurađa Regodića, Lukačevog kuma.

Riječ je o narko dileru iz Slovenije, kojem je Lukač garantovao bezbjednost, sklonio ga u kumovu kuću, a “garancija” je trajala vrlo kratko - Čubrilovič je ubijen, ukradena su mu četiri miliona evra, koja je imao kod sebe, kao i oko 150 kilograma kokaina, koje je držao “u šteku”.

Sve to je nestalo, sem kokaina koji se prodaje na banjalućkim ulicama i lokalima u centru Grada. O čemu gradonačelnik Igor Radojičić sramno ćuti, ali od Korisnog idiota Zločinačkig organizacija ništa drugo nije ni za očekivati. 



12.
Za Lukačeve Ubice veže se i likvidacija Senada Kobilića, koji je snajperom ubijen 23.07. ove godine.  

Sve tri likvidacije desile su se za Lukačevog ministarskog mandata, a za njega lično vežu se, iz ranijeg perioda, još, najmanje, tri ubistva.

13.
Podatak da neće biti smijenjen ni Nedeljko Lubura, Lukačev zet i jedan od najprljavijih i najkorumpiranijih pripadnika MUP RS, takođe, svjedoči o tome da je cijela akcija dirigovana i da ima samo jedan cilj - prevaru građana, a nikako čistku u MUP-u RS, kako bi se ta institucija konačno dovela, koliko toliko, u red i funkciju naroda iz pozicije zločinačke organizacije u koju je pretvorena pod vođstvom Lukača

14.
Dodik se odlučio za polovičnu varijantu i plan je da se podignu krivične prijave protiv Ilića, zatim Željka Spasojevića, načelnika Uprave policije Banjaluka, Darka Novkovića, načelnika Sektora krim policije u PU Banjaluka (svi, zajedno sa Karanom, bili na zločinačkom presu MUP RS, 26.03.), kao i niza nižih policijskih funkcionera.



15.
Režim smatra da će strogo dirigovanom “čistkom” uspjeti da, ako ne zaustavi, a ono bar ublaži gnjev građana koji traže Istinu o ubistvu Davida, kao i Pravdu za počinioce Organizovane likvidacije, samim tim i za Naručioce Ubistva.

16.
Akcija prevare građana i pokušaja njihove pacifikacije, žrtvovanjem dijela odgovornih je već krenula - podignute su optužnice protiv dvojice krim tehničara - Mikice Marijanca i Zorana Bošnjaka, pritvoren je Alen Kukić, koji je osumnjičen za brisanje video materijala “po naredbi Đorđa Rađena”.



Rađen je, nakon lažiranja pljačke svoje kuće, po nalogu policije, vršio istragu, a njene rezultate je na pres konferenciji 26.03. javnosti prikazao Ilić.



Rađen je čak “našao” papir sa logom pekare “Zmijanje” kojim su se Lukač i Ilić javno ponosili kao jednim od najvećih dometa “istrage”.

17.
Za pljačku kuće Ilić je optužio Ubijenog Davida Dragičevića, ali su kasniji dokazi opovrgli njegove laži.

Kao što su argumentovano i sa dokazima opovrgnute Lukačeve i Dodikove laži da je David koristio “teške droge”!

Vrijeđanje žrtve Ubistva, koje je naredio Režim, Dodik i Lukač, nikada se nije dogodilo u tolikoj mjeri kao uvrede na račun Likvidiranog Davida Dragičevića, niti je trajalo toliko dugo. Toliko o “moralu” pomenutih Neljudi!

18.
Uporedo sa ovom akcijom, krenulo je i Dodikovo “masovno” izvinjenje Davoru Dragičeviću; Kada se sagleda iz ovog ugla, jasno je da nije riječ ni o kakvom žaljenju Šefa Režima, kojim dominiraju masovne Ubice, već igranju maliciozne uloge u cijeloj akciji pokušaja pacifikovanja javnosti, prevare građana i očuvanja stvarnih Naručilaca Ubistva i Ubica.


19.
Dodikov serijsko izvinjavanje Davoru Dragičeviću je farsa, jer, istovremeno, idu otvorene prijetnje Dragana Lukača prema onima (posebno potpisniku ovih redova) koji podržavaju da se dođe do Istine o Ubicama i Naručiocima ubistva i zaslužene pravde za njih.

20.
Lukačevi istupi dokaz su da “vukodlak dlaku mijenja, ali ubilačku ćud nikada”, a dokaz da je sve režirana farsa, u kojoj padaju pioni i trebalo bi da padne i jedan kapitalac - Ilić, jeste potvrđeni podatak da je iz vrha MUP RS naređen nastavak potpunog, tajnog, nezakonitog opserviranja Davora Dragičevića i nakon izbora.

21.
“Stepenica” prema Iliću je podizanje krivične prijave protiv patlooga Željka Karana, zbog lažnog toksikološkog izvještaja i njeno upućivanje u Posebno odjeljenje Republičkog tužilaštva za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika organizovanog privrednog kriminala, koje vodi Miodrag Bajić, šef pravosudne mafije u Republici Srpskoj.



22.
Karan je, koje li ironije, osumnjičen za lažiranje toksikološkog nalaza, a nije za lažiranje obdukcionog nalaza, za šta postoje dokazi u samom tom nalazu; Prema Karanu, David se utopio, iako, u njegovom nalazu, nema vode u plućima i dušniku, pa je, samim tim, utapanje nemoguće.

David Dragičević je zadavljen/ugušen i zbog toga je ukraden njegov donji veš, krunski dokaz koji bi to potvrdio. Da bi se to prikrilo i režiralo hapšenje “žrtvenih jaraca”, Karan je lažirao čak i vrijeme smrti, navodeći da je nastupila tačno u 04 časa ujutro, što je notorna neistina.

23.
Nakon Karana trebalo bi da slijede Novković, potom Spasojević i sam Ilić, protiv kojeg se u režimskim redovima vodi već oštra kampanja, a optužuju ga da je veliki NarkoDiler. To nije daleko od istine, kao što je istina da Ilić nije jedini iz vrha MUP RS koji je u tom užasnom poslu sa narkoticima.



24.
Da li će se Ilić predati bez borbe tek ćemo da vidimo, jer nije isključeno da se pokušaju dogovoriti sa njim.

Taj zadatak će, ako se odluče za dogovor sa Ilićem, pripasti šefu Posebnog odjeljenja tužilaštva Miodragu Bajiću, što je nonsens, jer upravo On, iz sjene, vodi akciju zataškavanja Ubistva Davida Dragičevića, o čemu sam već pisao.

25.
Bajić u potpunosti kontroliše kriminalce tužioce Želimira Lepira i Dalibora Vreću, a dodatnu kontrolu dvojice Neljudi koji opstruišu istragu o Ubistvu Davida, ima preko Mladena Mitrovića, Glavnog okružnog tužioca iz Prijedora.


26.
Bajić ne bi trebalo ni protiv kog da podiže optužnice, jer bi on trebalo da je optužen zbog osmišljavanja načina opstrukcije istrage o ubistvu Davida, što je, samo po sebi, zataškavanje Ubistva.

Sve to Bajić je činio i čini po nalogu iz Vrha Režima i dijela Vrha MUP RS, a sve je zločine, počinjene u proteklih šest mjeseci, koliko se prikrivaju Naručioci Ubistva i Ubice, kreirao zajedno sa Ilićem.

27.
Bajić i Ilić su stari kriminalni duet, još iz vremena kada je prvi bio šef Specijalnog tužilaštva, a drugi šef istraga u toj instituciji. 



28.
Da postoji iskrenost u namjerama Režima, poodavno bi bili uhapšeni Lukač, Bajić, Ilić, Ćulum, Lubura, Novković, Vrećo, Lepir i niz drugih koji su učestvovali u akciji prikrivanja Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića, dok su neki od njih direktno involvirani u Ubistvo.

29.
Treba pažljivo pratiti dalji rasplet unutar Režima i nikako ne dozvoliti da žrtvovanjem nekoliko piona i Ilića sakriju stvarne Naručioce Ubistva i Ubice!!!

Lukač ponovo prijeti S.V. 


Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, ponovo mi je, 27.09., uputio prijetnje u emisiji RTRS-a, kvalifikujući me izdajnikom, stranim plaćenikom i drugim idiotlucima, koji su mu utuvljeni u Kundak.

Znam da bi Lukač rado da njegov mozak okarakterišem kao Plivadon, ali zaista ne mogu, jer Plivadon ima bar jednu crtu (može se smatrati kao takva i vijugom) po sredini, dok Kundak nema baš nijednu.

Iskreno, uopšte se ne plašim Lukača ni njegovih Ubica. Kao ni NarkoKartela koji stoji iza njega. 

Čak, donekle, i razumijem njegove teške psihičke probleme, komplekse i bolesne frustracije - Nije lako kada jedan bloger “razguli” u paramparčad Lukačeve zločinačke manipulacije - od prikrivanja Naručilaca Ubistva i Ubica Davida, preko gotovo svih učesnika u tom zločinu, pa sve tamo do onih kamera, na kojima je, zbog mog pisanja, njegov Kartel izgubio desetine miliona KM  

Još manje se plašim njegovih “ocjena”, pošto je riječ o Ubici bez ikakve pameti, koji je dozvolio da istrage vodi Đorđe Rađen, saučesnik u Ubistvu Davida Dragičevića.

Lukač je taj koji se plaši, a plaši se, jer stalno kidiše na mene. 

Ono čega zaista treba da se plaši jeste njegova uloga u Likvidaciji Davida Dragičevića, koja se ne završava samo na zataškavanju Likvidacije i skrivanju Naručilaca Ubistva i Ubica?

Upravo zbog toga trebalo bi da odgovori na sledeća pitanja:
-Da li je napustio RS prije otmice Davida, kako bi na taj način sebi pribavio alibi, jer je znao da će Dijete biti likvidirano?
-Da li je naredio tajno praćenje Davida Dragičevića, njegovo tajno fizičko opserviranje, kao i monitoring telefona, koje je trajalo najmanje deset dana prije otmice, potom i likvidaciju Dječaka?
-Da li je sve te mjere dogovorio zajedno sa Ilićem i Bajićem, kao i ono što je uslijedilo?
-Da li je i iz kog razloga David Dragičević bio državni Neprijatelj No1, kojeg je trebalo likvidirati?   
-Koliko je njemu pripalo od milion maraka plaćenih za zločinački pres MUP RS, održan 26.03.?
-Po čijem nalogu je 29.03. zvao Lepira i zahtijevao od njega da što prije zatvori istragu o Ubistvu Davida, a njegovu likvidaciju proglasi samoubistvom ili zadesom, što je Lepir, iako kriminalac, odbio i javno potvrdio da je to Lukač tražio od njega?
-Lukač treba da odgovori zašto je sin njegovog kuma Đurađa Regodića prije par godina prijetio da će ubiti Davida i da li je ta osoba saslušana? 
-Lukač treba da odgovori kakve su njegove veze, kao i veze Darka Ćuluma, sa porodicom Nikole Ćuluma?

I za kraj ovog pisamceta, da te podsjetim da si ti mene satima molio, pred svjedocima, a ja tebe nikada! Da čitaoci ne bi bili dovedeni u zabludu - tvoje molbe sam odbacio kao smeće.

Pisamce draškici Milinović



-Čiji si ispis telefona nosio/la Željki Cvijanović, 10.05.o.g.?
-Šta ste zaključili - gdje je bio vlasnik telefona 17.03. - od 18 časova i 30 minuta (kada je Taj pozvao generalni sekretarijat Vlade RS), pa do 13 časova i 20 minuta, 18.03.? 
-Zbog čega “korisnik nije bio dostupan”?
-Da li je svraćao do "Mete", nešto iza ponoći?

Pošto si ti, draškice, jedna Ništarija, da te podsjetim da je te noći otet David Dragičević, a nakon toga Likvidiran. Ubili su ga pripadnici policije, čijeg šefa ti privatno nazivaš Serijskim Ubicom, a javno pužeš pred njim, što je tvoje prirodno stanje.

Još riječ dvije draškice, Ukoliko ti ne objaviš gdje se Dotični vlasnik ispisa koji si donio Žej Zi nalazio u navedeno vrijeme objaviću Ja. I još ponešto o tome, od čega će i tebi i onim pred kojim, jadni crvu, pužeš, da se zaledi krv u žilama. 

Meni se ne žuri, a vama?

Samo da ti, Kamenjarko, kažem i ovo - imam još čitav set Imena koji u tom periodu nisu “bili dostupni”. Šta misliš da li je to slučajno, a svi se pominju u vezi sa Ubistvom Davida Dragičevića?

Iskonsultuj se sa gospođom Željkom i obavijesti javnost!


Sad možeš nastaviti svoj prljavi kurvanjski posao bijedna izraubovana Kamenjarko.