понедељак, 28. септембар 2015.

Otkriće vode na Marsu poslednja američka usluga Dodiku

Piše: Slobodan Vasković

Milorada Dodika od Olegovog zlata ne može oprati ni „Carska vodica“ (smješa azotne i hlorovodonične kiseline). A kamoli kisela voda služena na temeljcu „Beograda na vodi“. Gdje je otišao da se baci pod noge Aleksandru Vučiću, kako bi pokazao da još uvijek ima konekciju.

Nepoznato je da li je Vučić obrisao noge o njega ili ne, činjenica je da je sve rjeđe za Dodika dostupan.

Zato je tu Cvijanovićka da brani Dodika. Što samo izaziva stepenovanje Milinićevog svjedočenja do plus beskonačno, nikako njegovo kaliranje.

Razmišljam intenzivno šta Cvijanovićka treba da preduzme kako bi u javnosti djelovala suvislo. Hrono ishrana nije dovoljna, ma koliko utegla liniju. Još manje žuta kosa. U Dodikovoj „zlatnoj eri“, koja teče, to baš nije preporučljiva boja. Kao ni Simpsonovi, jer su i oni baš žuti.

Ako ste pomislili da ću uporediti Cvijanovićku sa Mardžori Mardž Simpson, grdno ste se prevarili. Previše podsjeća na Homera Džeja Simspona. I bez potkošulje.

Dodik je zbog „žutog udara“ skroz podjetinjio. Pa se SDS-u predstavlja kao Bart Simpson. Tvrdeći da jeste bio nestašan, ali da Milinić pretjeruje. I da nije bila cijela kila. Falilo je najmanje deset deka.

Problem je što niko iz SDS-a ne gleda „Simpsonove“, pa im cijela ova Dodikova igra nije jasna. Zato Željku doživljavaju isključivo kao Džeja, nikako kao Homera.

U SDS-u su i bukvalni. I to baš, pa zaorali da sprovedu istragu.

Što nas dovodi do Marsa i otkrića vode na njemu. To je za Dodika epohalno, jer sada neće skapati od žeđi. Na Marsu, jedinom Planetu u Svemiru, gdje se može skloniti. I uteći. Nakon što je prevario Amerikance, Evropljane, Ruse, Srbe&co...

NASA je spasila Dodika otkrićem vode na Marsu. I to mu je poslednja američka usluga.

Beograđanka Ljubinka Nikolić prošla je u treći krug takmičenja “Mars One” i trebala je biti prvo srpsko čeljade koje će da sleti na tu Planetu. Nažalost, Dodik će je preteći. I bez “Mars One” i svih tih krugova. On će ravno, što kraćim putem. Mars je planeta budućnosti. A i svi resursi, kada sleti, biće samo njegovi, njegovi i njegovi. I cijela Planeta. Hubris ima da crkne od muke. A i sindrom.  

A kad sleti, zapjevaće svoju omiljenu: „Ona, ona, vredi miliona“.

Sve bi live mogao da prenosi RTRS. Generalni sponzor Mrkonjićki klan. Laktaški je u bjekstvu.

Dodik bi se sa Marsa mogao obratiti naciji. Kratko, jer su veze loše. I saopštiti: Mars je bolji dio BiH. I pobosti polugu u tlo. Nakon čega bi se veza prekinula. I Dodik nestao. Dok bi nacija zijevala u „snijeg“ na TV ekranu. Sleđena.

Sretna okolnost/Problem je što je karta za Mars samo u jednom pravcu. Kao i za doživotnu.