петак, 4. септембар 2015.

Dodik priprema Konačno Rješenje srpskog pitanja

Piše: Slobodan Vasković

Milorad Dodik priprema Konačno Rješenje srpskog pitanja: Trećinu pokrstiti, Trećinu protjerati, Trećinu presuditi za veleizdaju.

Pokrštena trećina imaće urezan „SNSD“ na čelu, protjerana nije ni bitna, dok će veleizdajnička biti onemogućena u brojnim Noćima najdužih bodeža.

Veleizdajnici će robijati u radnim logorima. Iznad čijih ulaza će pisati poučno "Arbeit Macht Frei". Rad oslobađa.

Iz veleizdajničke trećine manji dio biće odmah Oslobođen od Rada. Eliminisan. Sabirni centri su ograničenih kapaciteta. Kriza je.

Među prvima bi Oslobođen od Rada mogao biti Bosić. Čije Oslobađanje od izdajničkih tegoba ovog Svijeta Dodik temeljno priprema već mjesecima. Iznoseći iz dana u dan dokaze o njegovoj veleizdaji. Sve dok se Pokršteni Srbi, sa urezanim SNSD na čelu, ne dosjete za šta treba da su Spremni.

Čak je i Bosić to shvatio. I nazvao to pozivom na Obračun. Sa njim. Sjetio se kad je došlo do njega. Ranije je ćutao. Jer nije on bio na redu. Već drugi.

Kao što sada ćute Ivanić i Čavić. Jer je tek Bosić na redu. Za njih ima još vremena. Progovoriće kad na njih dođe red. Fini ljudi. Poštuju svoj red. Ostali ih ne interesuju. Ni ranije, a ni sada.

Kao što nijednog od Trojke ne interesuje ni optuženi ministar Lukač. Ni što je formirao Odjeljenje za prevenciju veleizdajnika. I njihovo praćenje. Ni što je nasilnik. A i što bi. Nije Bosića Lukač primorao da nabije glavu u asfalt. Ni Ivanića, ni Čavića. Oni glavu nabijaju sami. U malo mekšu podlogu. Pijesak.

Zato i nemaju razloga da pozovu na Lukačevu ostavku. Prebio je nekog tamo lijevog građanina. A ne njih. A i sasvim je normalno da ministar policije mlati građane. Za mlaćenje Spreman i treba da bude. Bande su svuda oko nas.

Izdajničke. Koje su se organizovale u Veleizdajničke. Uprkos činjenici da Republikom Srpskom hara autoimuna bolest. Autoanesteziranje. Od koje su teško oboljeli i Bosić i Ivanić i Čavić.

Veleizdajnički virus je neuništiv fenomen. Može preživjeti sve. Čak i njih trojicu.   

Zato me raduje podrška Cvijanovićke Lukaču. I njena odlučnost da ga ne smijeni, iako njegovu smjenu niko i ne traži. Ali podrška je uvijek važna. Posebno Lukaču, koji se oporavlja na sjednicama stranačkih tijela SNSD-a. Gdje ne ide na vježbe kontrole bijesa, već na tečaj pokrštavanja. Ostala dva je savladao. Posebno je dobar u Drugoj i Trećoj Trećini Konačnog Rješenja srpskog pitanja. Bodiček za deset.

Dodik je mnogo uradio da Konačno Rješenje srpskog pitanja doživi svoju punu afirmaciju. Pripreme traju cijelu deceniju. Došlo je vrijeme za obznanu Dodikovog životnog djela pod imenom “Moja Borba”! I realizacija zadnje faze Konačnog Rješenja. On i njegovi su Spremni.

Čuvajte svoje mjesto u redu. I nastavite da ćutite.