уторак, 21. април 2015.

Liječenje frustracija: Bahati Crnadak na više od pola sata ostavio automobil na sred ceste

piše: Slobodan Vasković

Igor Crnadak, novopečeni ministar inostranih poslova BiH, vrlo brzo je usvojio manire bh. političara, koji se naslovljavaju sa bahatost, drskost, napadnost, bezobzirnost...U stvari, riječ je o bezobrazluku i liječenju frustracija Patoloških Tipova, koji bitnost dokazuju prenaglašenom samopromocijom.

Crnadak je službenim audijem A6 danas stigao do zgrade ATV-a. On je ušao u zgradu, a njegov službeni audi bio je parkiran više od pola sata na sred ceste, iako iza pomenutog objekta ima ogroman parking. Stvorena je potpuno nepotrebna gužva. Ali, treba doći sa parkinga do zgrade ATV, ima cijelih deset koraka, a tu treba kordon da ga čuva.

Šta reći?

Kad se uz to doda i da Crnadak ima obezbjeđenje, cijeli slučaj postaje farsičan, jer zaista ko bi njega napao i zbog čega? I to usred Banjaluke?

Niko, ali „Senka“ je potreban da bi Crnadak izišao iz Sjenke Mladena Ivanića. Što je nemoguća misija, iako je Ivanićeva sjenka neprirodno mala.    

Ovaj problem Crnadak, nažalost, neće moći prevazići za vrijeme mandata, jer je svjestan da je njegov politički kapacitet toliki da bi na ATV i na svako drugo mjesto trebalo da dolazi romobilom.