петак, 25. фебруар 2022.

Stanivukovićev narkorevizorski “tim” Dario Sandić i osnivanje narko firme; Kratka najava tema o budućem najmlađem političkom robijašu u Republici Srpskoj i imena njegovih najnovijih saradnika u pljačkanju budžeta Grada

Mali Zli Patuljak i narkoSandić (krajnji desno)


Piše: Slobodan Vasković


U tekstu “Dario Sandić, suvlasnik firmi sa peračem narkonovca i advokat u službi Malog Zlog Patuljka Draška Stanivukovića; Sandić prao novac sa presuđenim narkodilerom Arminom Vidovićem preko njihovih zajedničkih firmi (dokumenti)”, koji sam objavio 24.02.o.g., ostala je lajt nejasnoća o tome da li je narkodiler Armin Vidović sa Sandićem, “revizorskim timom” Malog Zlog Patulja, napravio firmu preko koje su prali narkonovac prije odlaska u zatvor ili iz zatvora.


Armin Vidović

Firmu su nardkodiler Vidović i narkorevizor Sandić, Stanivukovićeva siva eminencija zadužena za prevare srednjeg nivoa, napravili nakon presude Osnovnog suda u Banjaluci, kojom je diler osuđen na dvije godine zatvora, donesenoj 22.02.2013. godine i njegovog upućivanja na izdržavanje dvogodišnje robije, 06.10.2014. godine.



Da podsjetim, Vidovićeva i Sandićeva zajednička narkofirma je "Heating Green Energy" d.o.o, osnovana  04.10.2013. Treći suosnivač je Ljubiša Sandić, Darijev brat.




Kriminalac Sandić je, bez dileme, znao sa kim ima posla, ali je objeručke ušao u pranje novca od narkotika, jer je to donosilo dodatnu zaradu. 



Da je narkonovac pran godinama preko pomenute firme svjedoči i činjenica da je narkodiler Vidović ponovo uhapšen “11.10.2019. godine zbog pranja novca od narkotika koje je prodavao prethodnih godina”, kako je saopšteno iz MUP RS.



O tome kako je Sandić, narko”revizorski tim” Malog Zlog Patuljka Stanivukovića, krao u Ministarstvu sporta uskoro opširnije, a već unaprijed da vas obavijestim kako je Sektaš (sada u SDP BiH), pljačkao na najogavniji mogući način.



Sada to radi sa Stanivukovićevim ličnim reketašem Nebojšom Drinićem. 



U nastavku kratka najava novih kriminalnih saradnika ocvalog Gradonačelnika, čija imena su pravo iznenađenje; Podrazumijeva se da ću objaviti sve njihove zajedničke poslove.


Kratka najava:

1) Mali Zli Patuljak Stanivuković u talu je sa Mladenom Ilićem, Sektaškim predsjednikom Skupštine Grada, čiji je punac Želimir Rokvić reketirao osobe koje su imale namjeru da dobiju posao u “Elektroprenosu BiH”. Detaljno sam o tome pisao u tekstu: “Sektaška porodica Ilić Centar za razvoj sela Banjaluka pretvorila u Centar za razvoj finansija Ilića; “Mladen Ilić, predsjednik Skupštine Banjaluka, trebao bi hitno da pokrene donošenje Pravilnika Centra za ovu godinu, dok mu je punac-kriminalac na slobodi; Zbog Ilićevog tasta stradao je doušnik kriminalnih grupa Darko Novković, koji više nije visoki funkcioner MUP RS, ali nije ni zatvoren”.


2) Naravno, novi kriminalni saradnik je i Sektaški Strikan Draško Ilić, koji nikako da osuđenom kriminalcu Draganu Kremenoviću Pugeru isplati podsticaj za navodno kupljeni traktor.


3) Vrlo bitan saradnik u podzemnim poslovima Stanivukovića je DEMOS-ov odbornik Slobodan Bobi Stanarević, bivši načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i vlasnik kriminalne firme CPK, preko koje je Stanarević oprao milione KM i izgradio zgradu u Cerskoj ulici u Banjaluci, o čemu sam detaljno pisao.





Objavio sam i da je Stanarević političko krilo međunardone zločinačke narkoorganizacije “United Tribuns” kojoj pripada i Milorad Vuković Luis, koji je, sa svojom grupom uhapšen , zbog trgovine kokainom.



Sve to možete pročitati u tekstu - Uhapšen Milorad Vuković Luis, pripadnik zločinačke organizacije "United Tribuns" čiji su mi članovi, zajedno sa njim, prijetili da ću biti raznesen "kao Pukanić"


Kao Pukanić nisam, Hvala Bogu, završio, ali sam objavio da je “United Tribuns”, znači i Vukovića, kokainom snabdjevao Jovan Jošilo, profesionalni ubica, koji je naručio likvidaciju Slaviše Ćuluma.



Ćuluma su likvidirali Milivoje Lovrenović Čaruga, Slaviša Šakić Kinez, uz podršku Daria Jekića, što sam objavio u tekstu "Vrh OSA BiH duboko involviran u likvidaciju Slaviše Ćuluma; Ćulum bio "na mjerama" OSA, a najviši funkcioneri agencije, umjesto da spriječe egzekuciju, dojavljivali, preko Cvijetića, ubicama njegovo kretanje".


Dubina veza Stanarevića sa “United Tribuns” je trenutno predmet vrlo kompleksne istrage, nakon koje će uslijediti i finansijska.


4) Najbitniji kriminalnoposlovni saradnik Stanivukovića je Srđan Amidžić, odbornik Sekte u Skupštini Grada. 



O teškim kriminalnim radnjama Amidžića objavio sam niz tekstova, a danas podsjećam na - "Grad bez Podjela”: Amidžić preko Sanje Džida, glavnog inspektora Banjaluke i perjanice Draška Stanivukovića, pokriva kriminalne radnje kojima je Đoki Davidoviću Grad platio dovođenje toplovoda do zgrade; Džida je dozvolila nezakonitu izgradnju “Kajak” terase Mileta Radišića Klena i važan je dio gradske građevinske mafije!


5)

Za kraj sam ostavio vrlo vrlo bliske odnose uskoro najmlađeg političkog robijaša Stanivukovića sa kriminalcem Sašom Trivićem, vlasnikom firme “Krajina Klasa”, koji je krao preko decenije vodu iz gradskog “Vodovoda”.



Pisao sam detaljno o tome u tekstu - Sektaški Tajkun Saša Trivić i dalje krade vodu; Štiti ga “Mladi Dodik” Stanivuković”; Puna imena i prezimena osoba koje rade za Stanivukovića kao botovi, plaćeni su iz budžeta Grada, a sada, po njegovom nalogu, botujući prljavštine, štite i kriminalca Sašu Trivića.


Interesantno je da je nemoguće pronaći Ekonomski savjet Malog Zlog Patuljka na sajtu Grada, gdje vam je potrebno prosječno pola sata čekanja da dođete do bilo koje informacije objavljene na stranici.



Javnost nije obaviještena o tome koliko je Trivić ukrao od “Vodovoda” i da li je uplatio ukradenu vodu, pa sam poslao pitanja Predragu Dudukoviću, direktoru JP “Vodovod”, u vezi sa tim. 





6) Kada nabrojanoj kriminalnoj ekipi dodate još narkodilera i velikog perača narkonovca Nenada Nešića, bliskog koalicionog partnera Stanivukovića, lako je uočiti da je na djelu formiranje novog Klana! (nastaviće se)