субота, 19. фебруар 2022.

(VIDEO) Obzirom da se Vlado Crta Đajić ne može sjetiti imena svog najbližeg saradnika, njega, a i javnost, podsjećam ko je Milan Ćurlić Ćurla; Ekskluzivno - Ćurla pravosnažno osuđen zbog krivičnog djela lažnog predstavljanja

Vlado Crta Đajić

Piše: Slobodan Vasković 

 

Vlado Crta Đajić je prije nekoliko dana imao još jedan „briljantan“ intervju. U samo sat vremena Crta je ponovo pokazao da je nekrunisani kralj tragikomedije.

 

Na poziv voditelja da javnosti objasni zašto trpi kritike zbog svog najbližeg saradnika, Milana Ćurlića Ćurle, Crta je u maniru francuske sobarice odgovorio da ne zna o kome se radi.



Nije pomogla ni digresija voditelja da je tog njegovog saradnika zbog kriminala javno prozivala i Gorica Dodik.

 


Crta bi sigurno poželio da nikada nije upoznao Ćurlu, ali, na njegovu veliku žalost, noćna mora u vidu tog prevaranta će u njegovom slučaju trajati još dugo dugo. 


Milan Ćurlić Ćurla i Vlado Crta Đajić

Ćurla se na vrijeme obezbijedio materijalima koji teško kompromituju Crtu, nakon čega mu je stavio do znanja da će u slučaju da bude uhapšen sa njim pod led poći i Crta. O detaljima ću pisati narednih dana.

 

U kojoj mjeri se teško stimulisani Crta pogubio u pomenutoj emisiji najbolje govori podatak da je sebe predstavio kao predsjednika SNSD-a.


Da je lažno predstavljanje česta pojava kod Crte i njegovih najbližih saradnika govori i krivična presuda kojom je Ćurla osuđen zbog toga što se lažno predstavljao kao službenik Poreske uprave Republike Srpske.


Lažno se predstavljajući kao službenik PU RS pokušao je da iznudi novac od vlasnika preduzeća D.O.O. „Delfin Trgotrans“ Čelinac. (nastaviće se)