уторак, 15. фебруар 2022.

(VIDEO) Podsjećanje na to kako je Vlado Crta Đajić prijetio građanima Česme; Taj isti Crta ovih dana obilazi stanovnike Česme i moli za glasove

 

Piše: Slobodan Vasković

 

Prije godinu dana Vlado Crta Đajić je organizovao skup Sektaša u banjalučkom naselju Česma. S obzirom da je Crta tada bio teško stimulisan, što je postalo pravilo, on je tom prilikom izgovorio salvu nebuloza.

 

Tako je Crta prvo obznanio prisutnima da su Milorad Dodik i Željka Cvijanović obezbijedili novac za izgradnju mosta u Česmi, da bi odmah potom rekao da je novac dobijen od Aleksandra Vučića, predsjednika Republike Srbije.



Nakon toga, Crta je nastavio da briljira. On je okupljenima rekao da bi u situaciji da je na izborima dobio hiljadu glasova u naselju Česma donio milion maraka i riješio probleme oko izgradnje novog mosta. Time je Crta samo potvrdio da je zahvaljujući politici postao milioner i da mu jedan milion ne znači ništa.

 

Na istom skupu Crta je zaprijetio stanovnicima Česme da nikada neće dobiti novi most ako Lepršavi Draško Stanivuković ne bude smijenjen sa funkcije gradonačelnika Banjaluke. Time je Crta samo potvrdio da je gori čak i od samog Stanivukovića.

 

Da građani Česme nisu zaboravili prijetnje koje im je uputio Crta, govori događaj od 28.01.2022. godine, kada su ti građani oštro iskrikitovali Crtu i Dodika. Građani su tom prilikom poručili da im je dosta lažnih obećanja i da Crvena Sekta nema šta da traži u Česmi.



Prije nekoliko dana Crta je ponovo organizovao skup u naselju Česma, ali je tom prilikom uspio da okupi samo tridesetak Sektaša.



Na kraju, treba podsjetiti i na Crtinu izjavu u kojoj je stanovnicima Česme poručio da on i ostali iz prvih redova mogu snaći i otići negdje. 



Šta na to reći osim da je očigledno da Dodik teško stimulisanom Crti još uvijek nije objasnio da će svi iz „prvih redova“ Crvene Sekte uskoro otići u zatvorske ćelije, izuzev samog Dodika koji će penzionerske dane provoditi u zelenim ruskim tajgama. (nastaviće se)