среда, 16. фебруар 2022.

Vasković Čarugi, profesionalnom ubici: Dođi kad god hoćeš i povedi oba Dodika, Narko”Generala”, “Mehtića”, Marića, Tigra, Stevanovića, Mijatovića, Ećima… i kompletan Kavački klan iz RS


Čaruga, Milivoje, Ćomi, Atila…,

Očito tvoji saradnici više nemaju kud pa su te angažovali da mi se obratiš. Ne bi li me prepao. Džaba si pisao, ali neka si se javio. Neka pročitaju i šta ti imaš reći o svemu.


Jesi najsposobniji profesionalni ubica u Regiji, ali si potpuno nepismen.


Toliko sam ja razbio Kartele za koje si ubijao da su te angažovali sad i kao “pisca” prijetnji. I to otvorenih, što nije tvoj stil likvidacija. Obično si tih, neprimjetan, ali sada kada pada čitav Klan - morao si izaći iz rupe; Bar pismom!!!


“Ne interesuje me gdje si ,ko te štiti i koliko plaća da sve ovo radiš ali zapamti da je bič u mojim rukama i da cemo se kad tad sresti nas dvojica ,kao onda slučajno u Herceg Novom”, kažeš ti meni.


Ne sjećam se da smo se sreli u Herceg Novom, ali i da smo se, kako kažeš, slučajno sreli, šta?


Zaista si žalostan što pominješ da ja tebe reketiram; Bar ti sloviš kao zajeban, ne svodi se, kao ostali članovi NarkoKartela, na najobičniju laživu tužibabu.


Tebe traži cijeli Region, a ja ti šaljem ljude da te reketiraju; Da nisi sam sebe nečim pogodio u glavu?!


Ali da ne budem na kraj srca - otiđi u OJT Banjaluka i lično podnesi tužbu protiv mene; Ili otiđi u MUP RS pa me prijavi. Nemoj da mi cviliš u komentarima. Ispod tekstova. Prijavi “Atila”!


Uzgred, zaboravio si reći GDJE ti šaljem ljude da te reketiraju???


Da ti ne šaljem Kostreševića? Ili Marića? Ili Igora Dodika? Ili Ećima? Mijatovića, Stevanovića, Dejana Ilića Tigra? Reci koga ti šaljem i GDJE?


Nije valjda da se bojiš reći ime, ti, takozvani, Bič Božiji?!


Vidi sad - dođi kada god hoćeš. I povedi i Narko”Generala”, a i ove Cvijetićeve što su ostali na slobodi. Povedi i Dodikove.


Prije nego nastavim da podsjetim javnost koga si sve likvidirao: Digao si u vazduh Željka Kopanju koji je čudom preživio, Milana Vukelića, Milana Vujičića Vujketa, Senada Kobilića, Strahinju Jovanovića…


Ni sam ne znaš koliko si ljudi pobio. Kao profesionalni ubica, za keš.


Kobilića si ubio, jer su te njegovi prebili, a Vujketa, jer ti je bio konkurencija.


Ti, veliki “Srbin”, ubijao si i za SOA, ali i za još neke agencije koje se ne bi mogle okarakterisati srpskim. O tome posebno.


Budi pristojan, ti si ozbiljan profesionalni ubica - ne guraj meni to smeće Ćeranića; On je već poodavno glavna veza između Milorada Dodika i Ljubana Ećima, tvog prijatelja i ugovarača ubistava.


Ti jesi, osim ubica, narkodiler, trgovac oružjem i kriminalac velikog kalibra.


Tačno je da sam ja 1997. godine pio kafu sa Dodikom, s tim što bi Dodik Morao preći preko cijelog (tadašnjeg) restorana hotela “Bosna” (a bio je podug) da bi sa mnom kafenisao. 



Popio sam kafu javno sa njim i 05.04.2016. godine i rekao mu sve u lice šta mislim o njemu. I on meni. Ja objavio, Dodik nije demantovao. Bili su prisutni i Željka Cvijanović i Petar Đokić. Ima sve na blogu, transparentno. Na ovom linku, ako znaš šta je link.


Atila, nisi ti nikakav Bič Božiji; Ti si okorjeli ubica i zločinac i trebaš da ideš u zatvor. 


Ne spajam te ja sa, kako kažeš, “Mehtićem” - vi ste nerazdvojni već decenijama; Takođe te ne spajam ja sa Dodikom, spojili su te Ećim i Ćeranić.


Sa “Mehtićem” ćeš se ponovo zajedno spojiti i u zatvoru. I sa Osmicom. Da li si likvidirao nekog za Osmicu?


Pripadaš i Dodiku i “Mehtiću”, jer su obojica iz istog zmijskog gnijezda kao i ti - Narko Gnijezda koje truje srpsku, bošnjačku, hrvatsku djecu, djecu iz EU, iz Crne Gore, iz Srbije, iz BiH, iz Hrvatske…


Idemo dalje: Ako imaš šta reći oko Stefanovića i Hrkalovićke oko njihovih veza sa Belivukom prijavi se MUP-u Srbije, ubijeđen sam da će te rado saslušati.


Ako nemaš ništa sa likvidacijom Strahinje Stojanovića, opet se prijavi MUP-u Srbije - rado će čuti tvoje mišljenje.


Što se helikoptera tiče-samo si potvrdio da te Boban Kusturić, po dogovoru sa Kostreševićem i Ećimom, izvukao iz Beograda nakon što si likvidirao Stojanovića, 13.09.2020..


Što se tiče Čampare i Lukača zakaži sa njima sastanak pa popričajte o 

“nacionalnoj pripadnosti” uhapšenih. 


Vi narkodileri i profesionalne ubice, zaboravio si Čaruga, nemate Nacionalnu pripadnost. Ni Vjersku, Ni Ljudsku. Vi ste Neljudi. Kako god se zvali.


Narko”General” te džaba zvao da me zastrašiš. Džaba te zvao i Cvijetić i “Mehtić”, kako pišeš; Džaba su te zvali, ja te se ne bojim.


Bolje časno i umrijeti nego živjeti kao ti - profesionalni ubica koji se pretvorio u sitnog lažova kako bi spasio svoju bijednu kožu.


Tvoje pismo je velika greška - umanjio si sopstveni ugled u Podzemlju. Svi će na tebe sada gledati kao na najobičnijeg štakora. Nisi to smio sebi učiniti. Tvoj izbor.


Možeš doći zajedno sa svima iz kompletnog NarkoKartela - ne možeš me uplašiti. Vidiš, ima neko ko se vas, Bagre, ne boji.