понедељак, 28. фебруар 2022.

Crta Video Šou: Pogledajte od kakvog bilmeza je izgubio izbore Mali Zli Patuljak Draško Stanivuković


Piše: Slobodan Vasković

 

1.

Protekli izbori za Savjete mjesnih zajednica u Banjaluci su pokazali da je moguće izgubiti izbore čak i od Vlade Crte Đajića.


2. 

Ovdje je bitno reći da se radi o ličnom porazu Draška Stanivukovića, a ne Opozicije. Sva istraživanja za Banjaluku pokazuju da će opozicioni kandidati za inokosne funkcije nadmoćno pobijediti režimske kandidate u Banjaluci.

 

3.

U kojoj mjeri je Stanivuković nesposoban za bilo šta osim slikanja i snimanja s Begićem, pokazao je pomenuti Crta. Zaista nevjerovatno zvuči podatak da bilo ko može izgubiti izbore od Crte.


4.

Crta je nekrunisani kralj tragikomedije, a svako njegovo gostovanje na televiziji je antologijsko. Zato sam napravio mali miks Crtinih izjava sa posljednjeg gostovanja na javnom servisu.


5. 

Crta je prvo potvrdio da obavlja brojne funkcije, koje vjerovatno ni on sam ne zna nabrojati. On se zatim požalio na loš san, nakon čega je ostao u nedoumici da li ustaje ili liježe u 6 časova ujutru. S obzirom na teško stimulisano stanje u kojem se on po pravilu nalazi, čudim se da Crta uopšte spava.


6. 

Ne treba da čudi to što se u pomenutim stanjima Crti priviđa Safikada koja iz topa pali granatu. Od Crtine ideje o Safikadi jedino mi se čine realnim katanci koje Crta spominje, jer je za očekivati da će on nakon opštih izbora završiti na dugogodišnjoj robiji i da će njegova zatvorska ćelija biti zaključana sa nekoliko katanaca.


7.

Problemi sa snom nisu jedina od posljedica teških stimulansa koje Crta koristi. Tako je on potvrdio da posjeduje „neku snagu, neobjašnjivu“.


8. 

Crta je konačno javnosti obznanio na koji način je došao na ideju da gradi garažu u vrijednosti od 35 miliona KM. On je bukvalno rekao da nakon što radnici UKC-a odu kući on obuva čizme i tumara livadama oko UKC-a. Nema sumnje da u takvim nirvana stanjima svakome, pa i Crti, mogu pasti na um svakakve ideje, pa i gradnja garaže od 35 miliona KM.


9.

Crta je izjavio da nije zainteresovan za funkciju gradonačelnika Banjaluke. To i ne treba da čudi, jer je čak i on svjestan da poslije poraza Igora Radojičića u Banjaluci režimski kandidati nemaju šta da traže u tom gradu u borbi 1:1. Što se Crtinih ambicija tiče, on je potvrdio da ga ništa ne zanima (izuzev preplaćenih tendera).


10.

Crta je na kraju intervjua poentirao tvrdnjom da je svjestan da njegove izjave kod naroda stvaraju utisak da samo lupeta. 



Moram priznati da se u pogledu toga u potpunosti slažem sa njim. (nastaviće se)