понедељак, 7. фебруар 2022.

(VIDEO)/Stanivuković tvrdi da je narod “bolesnog mozga, duhovno i emotivno nezreo”; Griješi, samo je on neizlječivo Bolesnog Mozga, Duhovno i Emotivno Kastriran

Bolesni Mozak Stanivuković

Piše: Slobodan Vasković


1.

Nisam stigao prethodnih mjeseci da se bavim detaljnije gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, intimusom Kavčanina Nenada Nešića, velikog perača narkonovca Milovana Miće Danilovića, Paljanskog Belivuka i ostalih šefova Kavačkog Klana u Republici Srpskoj.


2.

U ambijentu u kojem svi, koji žele dobro državi BiH, Republici Srpskoj i Federaciji BiH, njenim entitetima, ističu neophodnost borbe protiv kriminala i korupcije, oporavak uništene ekonomije, Stanivuković nastupa sa pozicija svog narkopartnera Nešića i ističe da ništa od navedenog “nije problem”.


“Nama u Republici Srpskoj i našem narodu nije problem ekonomija, nije problem ni kriminal i korupija, ništa. Sve su to posledice mozga, uma i svjijesti. Ako mi ozdravimo u mozgu, duhovno i emotivno sazrimo i shvatimo, svako od nas pojedinačno - eto. Znači moramo riješiti uzrok”, izjavio je Stanivuković prije par dana u Minhenu tokom susreta sa našim ljudima koji rade u tom gradu u Njemačkoj.



3.

Kada se pažljivo analizira Stanivukovićev nastup, bez ikakve dileme se može zaključiti da je, po njemu, narod “bolestan u mozgu” i da je ta “bolest mozga” naroda ključni problem, a ne galopirajuća pljačka NarkoRežima Milorada Dodika koji je neviđenim kriminalom, korupcijom kao ideologijom i, naravno, tonama narkotika, uništio sve što se dalo uništiti u Republici Srpskoj.


4.

Po Stanivukoviću, za sve je kriv narod “bolesnog mozga”, koji je, kako je još dodao, emotivno i duhovno nezreo, a ne Ubice Naroda, njegovi Istrebljivači, koje predvodi Milorad Dodik, Igor Dodik, Narko”General” Siniša Kostrešević, ubica i zločinac Ljuban Ećim, Dejan Ilić-Tigar, Siniša Mijatović i Zoran Stevanović, koji čime vrh NarkoHobotnice što je zarobila narod i truje ga sistematski 

Kum i Sljedbenik bolesnog mozga

5.

Tom toksičnom Zmijskom gnijezdu pripada i Stanivukovićev NarkoPartner Nešić, a, nakon “iznenadnog” zaokreta i Stanivuković, čiji je otac Dragan itekako učestvovao u pljački istog tog naroda. 

tajkun Dragan Stanivuković

6.

Narod nije “bolesnog mozga”, posebno ne “duhovno i emotivno nezreo”, ali, nakon ovakve izjave, potpuno je jasno da je Stanivuković, ne samo duhovno i emotivno uškopljen, da je duhovni i emotivni evnuh, već da je teško “bolesnog mozga”. I to neizlječivo, jer samo neko u temporalnoj fazi “bolesti mozga” u kojoj je Lepršavi može narod okarakterisati ne ludim, već mnogo gore od toga - kolektivno bolesnim, niže vrijednosti u odnosu na ostale narode, čiji je “mozak zdrav”.


7.

Samo neko umno poremećen može u tolikoj mjeri uvrijediti sopstveni narod kao što je to učinio Psiho Stanivuković. 


Dva neizlječivo bolesna mozga

8.

Njegova izjava me ne zaprepašćuje; Štaviše, od individue, čiji je najbliži saradnik NarkoDiler Nešić, koji je opijatima trovao i truje djecu; Od duhovno, moralno, emotivno teško osakaćene nakaze, što jeste Stanivuković, nije se moglo drugo ni očekivati, jer potiče iz porodice koja prezire narod što ga je nemilosrdno pljačkala; Kako njegov otac, tako i njegov ujak Nikola Vukelić.


Nikola Vukelić

9.

Okružen je šljamom i ološem u Gradskoj upravi, bolesnog mozga, koji mu ne dozvoljava da izađe iz ekstremne narcisoiodnosti i javno ga prezentuje kao Pajaca Bolesnog Mozga sa još nešto nešto manipulativnih sposobnosti, Stanivuković nikako da prihvati da je već na političkoj deponiji. Na koju je sam sebe odvezao. I sa koje se neće vratiti, ma šta činio.


reketaš Drinić i Bolesni Mozak

10.

Narod je zdrav, zreo i duhovno i emotivno, jer je zbrisao NarkoSektu u Banjaluci na opštim izborima 2018. i lokalnim 2020., iako gradonačelnik svim silama pokušava te pobjede pripisati sebi; On je bio kanal (prije njega Vukota Govedarica) preko kojeg je narod pokazao Narkorežimu šta misli o njemu u Banjaluci, ali se Dečko bolesnog mozga, pretvorio u kanalizaicionu kanalčinu. 


I to je jedan od pokazatelja bolesti njegovog mozga i još bolesnije Stanivukovićeve ambiciije koju je nemoguće zadovoljiti, jer su njene razmjere enormne i beskonačne; Samim tim neizlječive.


kriminalac Kresojević i Bolesni Mozak
11.
Opozicija, koja će zbrisati NarkoSektu na oktobarskim izborima, morala bi najhitnije iz svojih redova javno istjerati Nešića, kao i Stanivukovića, jer je svojim postupcima već nanio dosta štete, iako nije uspio podići rejting NarkoSekti sa kojom je u tajnom paktu protiv naroda. Zločinac Nešić je ta neizbrisiva spona, koja Stanivukovića direktno veže za Kokainski Režim, ali i niz drugih podzemnih radnji za koje Stanivuković, teško bolesnog mozga, pogrešno smatra da su tajne. Odlično su mi poznate.


Opozicija: Šarović, Trivić, Vukanović, Radović

12.

U narednom periodu ću detaljno razoriti opasne, opake i trovačke Stanivukovićeve i Nešićeve teško bolesne akcije, koje su sa one strane granice potpunog i dubokog najmračnijeg ludila da bi, ako ih sada objavim, bilo zaista teško povjerovati u njih.


Korak po korak doći ćemo i do toga, do završnog teksta, a radni naslov mu je “Sex, laži i video-klipovi”, kao i potpunog raskrinkavanja Stanivukovića i njegovih saradnika, koji smatraju da su toliko mudri da mogu najmračnijim i najogavnijim igrama izmanipulisati sve i svakog.


"Drvo sa Dodikovim firmama" koje je Bolesni Mozak zaboravio

13.

Dok idem ka tom cilju, pozvao bih sve da se zapitaju gdje je nestalo ono “Drvo sa Dodikovim firmama”, zašto je industrijski kiseonik sada za Stanivukovića zdrav, ali mu je narod “bolesnog mozga”, ko je “pojeo “Bracu i Seku”, pa ih Psiho više ne pominje, i zašto su odjednom kriminal i korupcija nebitni, kao i ekonomija, a jedino je bitno da Stanivuković umišlja da je Sai Baba, premda je samo osoba kojoj je neophodno hitno i dugotrajno liječenje.


Kavčani Ljubiša Ćosić, Milorad Dodik i Avco Makedonac

14.

Što se tiče Narkodilera, perača narkopara i narkomana Nenada Nešića, on će do izbora biti zatvoren, a budući da je, zajedno sa Stanivukovićem i Aleksandrom Mičićem, takođe narkodilerom i peračem narkonovca, vrijeđao pokojne članove moje porodice, daću puni doprinos njihovom odvođenju iza rešetaka. (nastaviće se)