уторак, 1. фебруар 2022.

Foča/Nezvanično: Dosad uhapšeni Pavlovićev sestrić Rašević, Grubačev sin Rajko; Dražen Salamadija i Đorđe Drakul…; Salamadija se u novembru "nudio" da mi "dođe u goste", što je, valjda, trebala biti prijetnja

Salamadija, uhapšen danas, nije stigao da mi "dođe u goste"


Piše: Slobodan Vasković


Već sam objavio da je, prema nezvaničnim informacijama, u Foči  uhapšen Milan Mićo Rašević, sestrić velikog narkodilera Gordana Pavlovića Gocija, vlasnika kriminalne firme "Pavgord".


Pavlović je vlasnik Foče i najbliži saradnik jednog od Kumova Kavačkog Klana u RS Zorana Stevanovića, gradonačelnika Grada Droge.


Osim Raševića, uhapšen je i sin privrednika Rade Grubača - Rajko, koji je nekada blisko sarađivao sa Pavlovićem; Posebno na otimanju hotela “Zelengora”.


Rašević, sestrić velikog narkodilera Gordahna Pavlovića

Izvori su mi potvrdili da su privedeni i Dražen Salamadija  i Đorđe Drakul, ali da to nije konačan broj uhapšenih pripadnika Kavačke mreže za šverc narkotika i oružja iz Foče.


Dražen Salamadija i Rašević su novembra prošle godine pucali na Nikolu Vasiljevića i Dražu Puhala koji, takođe, nisu cvjećke, a ovi su im uzvratili bacanjem automobila u rijeku.


Objavio sam to u tekstu - Kostreševićev uzaludni pokušaj samospasavanja žrtvovanjem Pavlovićevih 100 kg marihuane i četvorice vozača..." 24.11.2021.


31.

Pavlovićev Narkocrv i šljam Salamadija poslao mi je u inbox, 23.11.o.g,, poruku, koju on, očito, smatra prijetećom.


U poruci je Idiot naveo ”Primaš li potrčka u goste”, a proveo se vrlo loše u prepisci sa mnom.




Sada se proveo još gore, jer su njemu došli "u goste"!