четвртак, 3. фебруар 2022.

Sudinica Slavica Slavnić opljačkala sef Osnovnog suda u Banjaluci uz pomoć Tamare Ćosić, šefice arhiva i depozita i trenera za jahanje Stanivukovića; Nešić mu je trener za blasfemične napade na Pokojnike

Tamara Ćosić


Piše: Slobodan Vasković


Već sam objavio da je početkom januara ove godine, prilikom redovnog popisa, utvrđeno da u sefu Osnovnog suda u Banjaluci nedostaje veći novčani iznos koji nije manji od 70.000 KM.


Opljačkan je sef u kojem se čuvaju sudski depoziti.


Objavio sam tada i da informacije upućuju na to da je novac otuđila jedna od radnica Suda, po nagovoru sudinice Slavice Slavnić. Otuđeni novac su, podrazumijeva se, podijelile.



Prema novim informacijama, potvrđenim iz nekoliko izvora, u pljački sefa u kojem se čuvaju depoziti učestvovala je Tamara Ćosić, šefica arhiva.


Slavnićeva se, zajedno sa Ćosićevom, osmislila plan pljačke, u to nema nikakve sumnje i svaka ozbiljna istraga će to dokazati.


Iz prostog razloga što se bez Ćosićeve ništa ne može uzeti, jer su “ključevi od riznica” kod nje.



Ćosićeva je iz Srpca, gdje njena porodica drži pilanu, a poznata je i po tome što ima vrlo skupu pasiju - posjeduje skupocjenog konja.


Svog paripa, Ćosićeva drži na Čokorskim poljima, kod Braće Jović. Tu svog konja drži i gradonačelnik Draško Stanivuković.



Za nju je još veoma interesanto istaći da je lični trener jahanja Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banjaluke. 


Lični trener za blasfemične napade na Pokojnike mu je Kavčanin Nenad Nešić. Vrlo brzo, vrlo detaljno i vrlo opširno ću objaviti napade na Pokojnike (skrinšotove), kao i šokantne detalje ne tako davnih videoskandala koji su potresali Republiku Srpsku. (nastaviće se)