понедељак, 21. фебруар 2022.

(VIDEO) Narcisoidna luzerska "ikona" Stanivuković tvrdi da je nadrastao PDP; Odlično: Neka se kandiduje za predsjednika RS ispred koalicije sa Kavčaninom i NarkoDilerom Nenadom Nešićem, što i jeste cilj njihovog prljavog i podlog savezništva



Piše: Slobodan Vasković


1.

Poodavno sam konstatovao da će Draško Stanivuković, formalni gradonačelnik Banjaluke, biti najmlađi politički penzioner u Republici Srpskoj. 


Mogu samo dodati da je to neumitan kraj plitkoumne varalice koja je smatrala da svojim ispraznim, ali i toksičnim, adhok manipulacijama može prevariti kompletnu javnost, a jedino se on vrlo vrlo loše preračunao sa tim namjerama i nezaustavljivo klizi u dubine političke deponije. Na kojoj se već nalazi.


2.

Ništa bolje nije ni zaslužio, jer je njegov cilj bio da žrtvuje kompletnu opoziciju, primarno svoj matični PDP, ukoliko ne uspije da dobije nominaciju za predsjednika Republike Srpske. 


3.

Spalio se na lomači sopstvenih bolesnih ambicija, koju je lično podložio.


4.

Kvalifikacije jesu teške, ali i Stanivukovićevo kancerogeno djelovanje išlo je i, nažalost, još ide samo u prilog NarkoRežimu Istrebljivača sopstvenog naroda kojim rukovodi Milorad Dodik i kojem pripada koalicioni partner formalnog gradonačelnika Banjaluke Nenad Nešić, Kavčanin, veliki perač narkonovca i Narkodiler.


5.

Njegov plan osvajanja nominacije od početka je bio plići od suvog potoka, a javnost, posebno u Banjaluci, brzo je prozrela nedostojnog fićfirića koji je umislio da su isprazne, banalne frazetine i još patetičniji istupi dovoljni da prevari javno mnjenje.


6.

Potcijenio je građane do mjere da je već prezren od njih.


7.

Ključna greška u svim Stanivukovićevim propalim planovima je što nije shvatio, niti želio da prihvati, da građani Banjaluke 15.11.2020. godine nisu glasali za njega, već protiv Crvene Sekte i njenog kriminalizovanog banjalučkog lidera Igora Radojičića.



8.

Lažni Mesija uspio je prvih nekoliko mjeseci, zahvaljujući inerciji oduševljenja građana koji su slavili svoju veliku pobjedu nad Crvenom Sektom, i da provuče nekoliko ispraznih manipulacija, ali kada je žar pobjede građana izgubio na snazi protokom vremena, počele su se uočavati velike rupe u političkim prnjama Stanivukovića.


9.

Odmah je bilo jasno da će funkciju gradonačelnika obavaljati Tajkuni, čije je tupo sredstvo, a on je krenuo u veliku kampanju za nominaciju za predsjednika RS.


Pisao sam o tome detaljno, na vrijeme ukazao na stvarne namjere Lepršavog koji se, nakon izbora za Savjete mjesnih zajednica, pretvorio u krpetinu, nikom potrebnu, svima na smetnji.


10.

Stanivuković je u nekoliko navrata teško uzdrmao Opoziciju stavljajući je pred svršen čin odlukama uskog kruga opasnih lakrdijaša, političkih neznalica i pripadnika Kavačkog Klana Nenada Nešića: Posebno se to odnosi na nekoliko protesta koje je on, bez znanja bilo kog iz PDP-a i SDS-a, samoinicijativno obznanio, a onda su stranke morale da spasavaju i sebe i njega, kako se ne bi pokazali teški nesporazumi i nezadovoljstvo unutar opozicije njegovim suludim egzibicijama.


11.

Težak debakl, 02.10.2021., na protestima u Banjaluci, na kojem su ga do nogu potukli Nebojša Vukanović i Jelena Trivić, nije osvijestio Stanivukovića.



12.

Krenuo je još jače prljavim, podzemnim igrama, zajedno sa Kavčaninom Nešićem, svojim ocem Draganom, te još nekoliko poprilično mentalno potrošenih individua, ubijeđenih da su “igrači” zbog narkonovca kojim su plaćeni, te da podmetanjima, opstrukcijama rada opozicije, lažima, neiskrenom borbom protiv kriminala i korupcije….,  pokuša izboriti nominaciju za predsjednika RS. 


Ucjene vrha PDP-a bile su mu omiljena alatka, a izbacivanje svih članova te stranke iz “Tima” Gradonačelnika sve govori o njegovom odnosu prema partiji koja mu je dala sve, kao i njenom rukovodstvu.


Stanivukovićev rejting padao je kao kamen, jer je nemilosrdno nastavljao da laže i izmišlja.


13.

Dva mjeseca nakon protesta pojavljuje se u javnosti eksplicitni video-snimak Ivana Begića sa još jednom muškom osobom koja je, izvan svake razumne sumnje, Stanivuković.


14.

Snimak je dospio u ruke Vlade Crte Đajića koji ga je emitovao preko svog saradnika Milana Ćurlića Ćurle. Nedjeljama prije toga brojni iz SNSD-a su najavljivali javno puštanje snimka, što je ispod svakog nivoa, kao i sam taj čin, ali 04.12. snimak je objavljen.



Javnost je stala na stranu mladog Begića koji je, nažalost, teško zloupotrijebio tu podršku i otišao u sasvim drugu krajnost - nastavio je služiti Stanivukoviću.


Interesantno je da se Stanivuković uopšte nije oglasio oko eksplicitnog snimka i svega onoga što se dešavalo Begiću tih dana. Kulirao je, ali ni to kuliranje nije mu dalo nikakve poene u javnosti, kojima se nadao nakon što su Begića pokušali žrtvovati.


15.

Detaljno sam istražio kako je snimak dospio u Crtine ruke, ali to ću objaviti tek na kraju serije tekstova o najvećoj “opozicionoj” rupčagi Stanivukoviću.


Tek kada detaljno pojasnim o kakvoj lošoj, prljavoj, podmukloj i mentalno satruloj osobi je riječ moći će se razumjeti “putovanje” video snimka u Crtine ruke. I stvarni razlozi njegovog emitovanja.



Nije to bilo nikakvo ucjenjivanje Begića, sve te priče bile su tek priprema za novi pokušaj da se Stanivuković ustoliči kao kandidat za predsjednika RS.


16.

PDP je predložio Jelenu Trivić kao kandidata stranke za jednu od dvije inokosne funkcije (kako se dogovore sa SDS-om i Nebojšom Vukanovićem), 28.12.2021. godine. Predsjedništvo stranke Trvićevu je podržalo jednoglasno, a među njima bio je i Stanivuković.



Međutim, njegova podrška bila je samo privid, mali manevar dok se “ne steknu uslovi za novi pokušaj  rušenja Trivićeve”. Prethodni je trajao ravno godinu dana i Stanivuković nije uspio uzdrmati Trvićevu koja ga je pomela. 


Što je bilo i očekivano, s obzirom na njen kvalitet i njegov dokazani nekvalitet.


17.

Novi pokušaj počeo je Begićevim napadom na Milana Radovića, Jelenu Trivić i niz drugih osoba.


Tada već bivši odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić saopštio je 01.02.2022. da su ga “ucjenjivali narodni poslanik SDS-a Milan Radović, novinar i aktivista Stefan Blagić...", a iznio je i optužbe protiv Jelene Trivić iz PDP-a. 


Tvrdio je, naravo lažno, da je cilj Radovića da onemogući Stanivukovića da bude kandidat za predsjednika RS “kako bi mu Trivićeva dala mandat za premijera”. Ostali pomenuti izbačeni su za odvlačenje pažnje.


Naravno da je Bagić rekao tešku neistinu: Trvićevu je jednoglasno predložilo Predsjedništvo PDP-a, na koje Radović nema ama baš nikakav uticaj. 


I ostalo što je Begić izgovorio su notorne izmišljotine i to će, bez sumnje, utvrditi i nadležne institucije. Veoma su, međutim, zanimljive njegove “konstatacije”, “zaključci” i “tvrdnje”, koje su copy paste uzete od onih koji su do tada Begića napadali. 



Dakle, istovjetne su tvrdnje Šljama, koji je napadao Begića preko niza divljih portala, i Begićev napad na Radovića i Trivićevu. 


Da li je moguće da je Begić doživio iluminaciju kojom se poistovjetio sa dotadašnjim napadačima na njega? Samo lud čovjek bi mogao povjerovati u to!


18.

Važno je napomenuti da su dotadašnji Begićevi šljamkritičari dugogodišnji doušnici Kavčanina i NarkoDilera Nenada Nešića, vrlog prijatelja Draška Stanivukovića sa kojim se redovno sastaje u njegovoj vili gdje kuju planove razbijanja opozicije.



19.

Važan je i datum kada je Begić, po Stanivukovićevom, Nešićevom (sa kojim je nedavno bio  u Berkovićima) i nalogu Dragana Stanivukovića, izbljuvao neistine na račun Radovića, Trivićeve, ali i niza pomenutih 01.02.2022. godine.


Bio je to dan kada je već počela kampanja za Savjete mjesnih zajednica.

Slučajnosti postoje, ali toliko rijetko, tako da je nemoguće povjerovati da je Begićev napad baš taj dan slučajan. Upravo suprotno.


Šta je bio cilj: Stvaranje novih uslova za napad na kandidaturu za predsjednika RS, odnosno na Trivićevu. Radović je bio samo poluga kojom je Begić pokušao da udari po Trivićevoj.



20.

Stanivukovićev plan, ukovan sa Kavčaninom, peračem narkonovca i narkodilerom Nešićem, bio je da pobijede na izborima za Savjete mjesnih zajednica i sa tom “pobjedom” stvore novu platformu za napad na Opoziciju i pokušaj otimanja kandidature za predsjednika RS.


Debakl koji je doživio Stanivuković svjedoči koliko je to isprazna, umišljena, praznoglava izuzetno toksična i opasna osoba spremna na sve.


Stanivuković je, kao i NarkoNešić, bio ubijeđen da će pobijediti, a doživio je nevjerovatan debakl od kriminalca, prijatelja narkodilera i pajaca Vlade Crte Đajića. 


Kakav je to jadnik - on pokušava da sopstveni teški poraz u borbi za Savjete mjesnih zajednica prevali na kandidate, tvrdeći da on nije "bio na listi", iako je bio šef Štaba; Uz to, i dalje tvrdi da je on "politička promjena" - što je dokaz da je Budala porasla u još Veću Budalu!


21.

Platforma “Savjeti za mjesne zajednice” raznesena je u paramparčad, dijelom zbog disciplinovasti sektaša kojih je sve manje, ali najveći razlog je upravo Stanivuković; Ne samo što su ga građani pročitali kao malog zlog patuljka opasnih i otrovnih namjera, već je on lično, uz asistenciju reketaša Nebojše Drinića, i članovima PDP-a, ali i koalicionim partnerima gurao klipove u točkove kako bi ostvarili što lošiji rezultat.


Moraš biti potpuno malouman da to činiš, a nadaš se pobjedi. Međutim, ocvali narcis toliko je bolesno zaljubljen u sebe da je bio ubijeđen kako je sasvim dovoljno da se on pojavi u Mjesnim zajednicama i pobjeda je tu.


Stanivuković je Frontalna Budala, bez ikakvog ostatka.



22.

On i Drinić prvo nisu dozvolili da Koalicija ponese ime stranaka, odnosno da se uz imena kandidata upišu i stranke čiji su članovi, da bi u zadnji čas, pred samu predaju lista za glasanje, na dvadesetak njih, uz svoje favorite, upisao PDP.



Na taj način htio je da sve druge izbaci iz igre u tim Mjesnim zajednicama. Podmuklost i prljavština toliko nedostostojna da je vrijedna jedino najdubljeg prezira.


Uz to, on je viđenije aktiviste PDP-a, koji sobom nose i preko hiljadu glasova, poput Novaka Petrovića sa Starčevice, jednostavno otjerao iz stranke, bacajući ga na marginu dešavanja u partiji u tom naselju. Petrović je na lokalnim ozbotima 2020.. osvojio 1.374 glasa.



 
U tom naselju, gdje je PDP izuzteno jak, on je stavio samo tri člana stranke na listu. Prvobitno dva, a nakon pritiska “čak” tri. Za Petrovića nije bilo mjesta!!!


23.

Pripadnike SDS-a, ali i sopstvene stranke, napadao je nisko i podmuklo preko svoja dva portalčića, a o svim listama, rasporedu na njima, lično je odlučivao.


Nakon debakla upregao je i slugu, neradnika i svog plaćenika Davora Šešića da ga štiti napadajući druge. Pokvarenost je ključna karakteristika Stanivukovića, uz podlost i spremnost da gazi preko leševa, iako je već pregažen.



24.

O kakvoj budali se radi tek će pokazati vrijeme - nemojte se iznenaditi da na osnovu pobjede u svojoj Mjesnoj zajednici Petrićevac, kojoj su bile podređene sve ostale Mjesne zajednice, pokuša da se dokopa nominacije za predsjednika. Tragikomično, ali od političkog zlog Patuljka sve je za očekivati.


25.

Nije li Stanivukoviću jednostavnije da sa NarkoDilerom Nešićem formira blok i kandiduje se za predsjednika RS i pri tom odvede sve one koji ga podržavaju iz PDP-a?!


Naravno da jeste - eto rješenja za Kavačkog NarkoDilera Nešića i Mentalnu Ruševinu Stanivukovića - Tako se bez problema i bez idiotskih pokušaja može kandidovati za bilo koju inokosnu funkciju. 



PDP bi zaista mogao da pomogne njegovu kandidaturu - da ga istjera konačno iz stranke i sa SDS-om i Nebojšom Vukanovićem počnu već sada, bez budala i idiota u svojim redovima, kao i bez Kavčana (podrazumijeva se da izbace i Dragana Mektića koji je Škaljarac), što ozbiljnije raditi na pripremama za opšte izbore u oktobru ove godine. 

Posebno što Stanivuković tvrdi da je "nadrastao stranku kojoj pripada". U istoj mjeri kao i svi njegovi najbliži saradnici (koji nisu članovi PDP-a); Oni su metastaze karcinoma unutar te stranke, a karcinom je Draško Stanivuković. (nastaviće se)