субота, 16. октобар 2021.

Sektaški Tajkun Saša Trivić i dalje krade vodu; Štiti ga “Mladi Dodik” Stanivuković”; Puna imena i prezimena osoba koje rade za Stanivukovića kao botovi, plaćeni su iz budžeta Grada, a sada, po njegovom nalogu, botujući prljavštine, štite i kriminalca Sašu Trivića

Piše: Slobodan Vasković


1.

Sektaški Tajkun Saša Trivić, vlasnik firme “Krajina klas”, nastavio je da krade vodu iz gradskog vodovoda za dio svojih pogona u Debeljacima, naselju kraj Banjaluke.


2.

Zapanjujuće je da rukovodstvo “Vodovda” nije spriječilo Trivića da nastavi sa činjenjem krivičnih djela, da nije zaustavilo pljačku građana, jer je “Vodovod” gradska imovina, iako imaju sve dokaze da Trivić vodu krade već deset godina.


3.

Iako odgovornost za nesprečavanje krivičnog djela snosi kompletno novo rukovodstvo “Vodovoda”, na čelu sa direktorom Predragom Dudukovićem, te Željko Travar, izvršni direktor za pravne poslove i izvršni direktor za tehničke poslove Željko Raljić, naredbu o prekidu cjevovoda kojim maliciozni kriminalac Trivić krade vodu trebalo je da donese Raljić. Međutim, on to nije učinio.

4.

Glavni razlog dopuštanja Triviću da i dalje krade vodu je naredba gradonačelnika Draška “Mladog Dodika” Stanivukovića da se Trivić “ne dira”, jer je narečeni Sektaški kriminalac dio njegovog Ekonomskog savjeta.



5.

Umjesto da naloži da se Triviću onemogući dalja krađa vode, da naloži podnošenje krivične prijave protiv njega (koju “Vodovod” još uvijek nije podnio), “Mladi Dodik” Stanivuković je odobrio dalju krađu vode, jer je po njega poražavajuće što sam otkrio da je notornog decenijskog kriminalca imenovao za člana Ekonomskog savjeta gradonačelnika.


6.

Da pojasnim i zašto Stanivuković sasvim zasluženo nosi nadimak “Mladi Dodik” - iz prostog razloga što je lažov, manipulator i sklon svim vrstama nelegalnih poslova kao i njegov mnogo stariji uzor Milorad Dodik, Kum mafijaškog “Kriminalog Sindikata”.


7.

Za mnoge je jeres reći da je i Stanivuković okružen kriminalcima, ali dio te, nažalost, neoborive činjenice sam već dokazao, a u sljedećim danima i nedeljama ću objaviti podatke o tome ko je i kakav je zaista “Mladi Dodik” Stanivuković koji će, izvjesno, zapanjiti javnost: Njemu će, nakon iznesenih dokaza o izuzetno prljavim, jezivim, neljudskim postupcima, svakako biti potreban medicinski kiseonik da mu pomogne nakon raspakivanja koje mu slijedi. I ne samo njemu, već i Aleksandru Zolaku, direktoru Agencije za lijekove BiH, koji je zločinac kao i pripadnici Vrha Crvene Sekte, na čelu sa Dodikom i svi Sektaški direktori bolnica u Republici Srpskoj koji su pacijente, oboljele od COVID 19, ali i drugih bolesti, “liječili” industrijskim kiseonikom koji služi za zavarivanje.

8.

Da budem potpuno otvoren - NEOPHODNO je da umjesto Milorada Dodika, koji je na izmaku političke karijere, obilježene zlom i kriminalom, na čelo RS ne treba da dođe njegov Imitator i Klon Draško “Mladi Dodik” Stanivuković, jer ako narod preživi Dodika, Stanivukovića, (adhok manipulatora, lažova, skrivenog člana kriminalne organizacije koja želi da preuzme Republiku Srpsku kao privatnu svojinu od Dodika, koji jeste privatizovao taj entitet), neće preživjeti.


9.

Na čelo RS konačno bi trebalo da dođe karakterna, iskrena, čvrsta, poštena osoba kojoj će biti primaran narod, a ne tajkuni i njihovi lični interesi, kao što je slučaj sa Stanivukovićem. Što se tiče Milorada Dodika, o njemu sam sve jasno rekao u posljednjih deceniju i po, kao i u tekstu “Dodiku - Zlom, Nemilosrdnom, Otrovnom Istrebljivaču Srpskog Naroda” i samo onim čiji je IQ ispod 12 to nije jasno. A ima i takvih, posebno oko “Mladog Dodika” Stanivukovića, produkta dijela Sektaških nemilosrdnih tajkuna koji ga guraju na čelo RS.


10.

Biće o ovome još riječi u vremenu koje dolazi, pa da se vratimo Triviću čiju krađu vode će, po službenoj dužnosti, ispitati Okružno javno tužilaštvo kojem sam poslao odgovore Dudukovića kojima potvrđuje da Saša Trivić krade vodu.


“Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka nije podnesena krivična prijava protiv odgovornih lica firme 'Krajina Klas' iz Banja Luke  a zbog navodnog nezakonitog priključenja na vodovodnu mrežu. Do prvih saznanja u vezi sa pomenutim došli smo prijemom vašeg upita, tako da ćemo po službenoj dužnosti  pokrenuti postupak i izvršiti provjere te utvrditi, da li su ti navodi tačni ili ne”, odgovorio mi je Zoran Bulatović, Glavni okružni tužilac.


11.

Moji navodi su tačni, jer sam Tužilaštvu dostavio odgovore Dudukovića, direktora “Vodovoda” koji direktno potvrđuje da Saša Trivić, odnosno njegova firma “Krajina klas” krade vodu iz gradskog vodovoda.


“Zbog izražene sumnje da su dio objekata nelegalno priključili na gradsku vodovodnu mrežu, u aktivnosti nadležnih službi uvrštena je detaljnija kontrola proizvodnih pogona "Krajina klas" d.o.o. u Debeljacima. Kontrolom ovlaštenih radnika Vodovoda Banja Luka ustanovljeno je da su sumnje opravdane, te da je pomenuto pravno lice izvršilo nelegalno priključenje unutrašnjih instalacija jednog dijela proizvodnih objekata na vodovodnu mrežu”, odgovorio mi je Predrag Duduković, direktor “Vodovoda”, što sam detaljno objavio i krađu detaljno pojasnio u tekstu “Misli ‘Dobro’ i kradi gradsku vodu: Saša Trivić, član Ekonomskog savjeta gradonačelnika Stanivukovića i suvlasnik firme ‘Krajina klas’, krade vodu od banjalučkog ‘Vodovoda’ gotovo dvije godine; Da li će Stanivuković lično podnijeti krivičnu prijavu protiv Saše Trivića”, a potom i u tekstu “Tužilaštvo, po službenoj dužnosti, zbog krađe vode pokreće postupak protiv firme ‘Krajina klas’, čiji je suvlasnik Saša Trivić, član Ekonomskog savjeta gradonačelnika Draška ‘Mladog Dodika’ Stanivukovića; te njegovom nastavku "Rukovodstvo ‘Vodovoda’ nije podnijelo krivičnu protiv Trivića, iako su to morali učiniti; Odlična kanalizaciona saradnja Stanivukovića i Dodikovih tajkuna, okrunjena milionskim ugovorom za Sektaša Draška Ilića; Objavljujem dio botovskih profila Stanivukovića”!


12.

Ono što je veoma interesantno, ali ne i iznenađujuće, je da Stanivukovićevi botovi brane kriminalca Trivića.


Objavio sam u tekstu “Tužilaštvo, po službenoj dužnosti, zbog krađe vode pokreće postupak protiv firme ‘Krajina klas’, čiji je suvlasnik Saša Trivić, član Ekonomskog savjeta gradonačelnika Draška ‘Mladog Dodika’ Stanivukovića; Rukovodstvo ‘Vodovoda’ nije podnijelo krivičnu protiv Trivića, iako su to morali učiniti; Odlična kanalizaciona saradnja Stanivukovića i Dodikovih tajkuna, okrunjena milionskim ugovorom za Sektaša Draška Ilića; Objavljujem dio botovskih profila Stanivukovića”, dio botovskih profila koji po njegovom nalogu pljuju i vrijeđaju sve koji na bilo koji način kritikuju gradonačelnika, a među onim na koje udaraju čak su i visoki funkcioneri PDP-a.


13.

Do koje mjere je “Mladi Dodik” Stanivuković ostrašćen, psihotičan i u službi tajkuna svjedoči i činjenica da njegovi botovi (dio njihovih profila već sam objavio) štite kriminalca Sašu Trivića. 


Šta li će tek biti kada objavim načine na koje dolazi do ilegalnog novca preko mladog gangstera Nebojše Drinića, nasilnika koji mobinguje i progoni uposlenike Gradske uprave, ali i starije članove Gradskog odbora PDP-a.


14.

Zbog toga što brane kriminalca Trivića, jezikom mržnje, ali i što su me počeli lično uznemiravati, odlučio sam da objavim stvarna imena i prezimena osoba koje djeluju kao botovi sa lažnih naloga. Kako bi svi mogli da saznaju ko ih vrijeđa, pljuje, ponižava, urniše... ukoliko upute riječ kritike na račun "Mladog Dodika".


Ono što je veoma bitno naglasiti jeste da su, većina njih, uspoleni u Gradskoj upravi i njenim institucijama, te da su za svoj prljavi, podmukli, bolesni posao plaćeni narodnim novcem. Interesantno je primijetiti da na isti način, iz institucija, djeluju i botovi Crvene Sekte. Ista kriminalna psihotična škola!


15.

Evo sada i imena stvarnih osoba, kao i njihovih ličnih profila i fotografija, koje se kriju iza lažnih naloga i truju društvo svojim bolesnim komentarima po nalogu “Mladog Dodika” Stanivukovića.


To su Olga Babić, Tanja Palačković, Ivana Granula, Nikolia Mušić, Ognjen Savanović, Zoran Savanović, Igor Maksić, Miroslav Ševo, Dejan Gračanin, Miroslava Jovanić…


15.

U Gradskoj upravi zaposleni su 


-Tanja Palačković, zaposlena u kancelariji za odnose građanima


-Ivana Granula, radi u Odjeljejnu za ekonomsko planiranje 


-Miroslava Jovanić 



-Nikolia Mušić je član kabineta “Mladog Dodika" Stanivukovića



-Zoran Savanović zaposlen je u Komisiji za koncesije RS i sekretar je Gradskog odbora PDP-a, koji je, u najvećoj mjeri, privatizovao “Mladi Dodik” Stanivuković uz pomoć nasilnog Nebojše Drinića.


-Savanovićev otac je odbornik PDP-a u Skupštini Grada Jovo Savanović.


-Ognjen Savanović je član kabineta Stanivukovića, njegovo obezbjeđenje.





-Igor Maksić je član predsjedništva Gradskog odbora PDP-a, koji je angažovan na izbacivanju starih kadrova stranke



Dejan Gračanin zadužen je za prijetnje, pa je tako vulgarno psovao redakciju "SrpskInfo".



Branislav Borenović se morao javno izvinjavati, ali to mu je i nova uloga u PDP-u, jer ga je Stanivuković već (istina nezvanično) smijenio, preuzeo ingerencije predsjednika i većeg dijela organa PDP-a, a formalni predsjednik stranke Borenović je dobio ulogu narikače koja se kaje zbog nasilništva Stanivukovića i njegove bagre.

17.

Veoma je interesantan bot Miroslav Ševo, koji je zamjenik direktora Akvane.


Stanivuković i bot Ševo, prvi s desna

Do prije dvije godine bio je član Crvene Sekte, čak i njihov kandidat za odbornika, a kada nije dobio šefovsku funkciju prišao je “Mladom Dodiku” Stanivukoviću i za iskazano divljenje šupljem Narcisu nagrađen mjestom zamjenika direktora “Akvane”.


O “Akvani” i progonu ljudi koji su smatrali da je borba protiv kriminala prioritet, a ne zaštita sektaških prljavih poslova, tek ću pisati. Imam sve detalje.


18.

Najjači Stanivukovićev bot je "čuvena" jahačica gradonačelnika Olga Babić, njegova desna ruka u kabinetu gradonačelnika

19.

Stanivuković je amater i pacer koji smatra da očevim novcem, kao i parama koje je on nelegalno oteo, u šta više nema nikakve dileme i što ću uskoro detaljno objaviti, može kupiti sve; Možda i može, jer PDP je u finansijskoj krizi, Branislav Borenović je izgubio konce u vođenju stranke, Stanivuković ga je oduvao, Mladen Ivanić i dalje upravlja manjim dijelom stranke, koliko može, iz sjene, pa ne bi trebalo začuditi da svi oni podlegnu smrdljivom mirisu novca Stanivukovićevih.



Priče o tome kako je to pošteno zarađen novac su bajke, istovjetne Dodikovim i njegovom “bogatstvu” i prije rata! (nastaviće se).