среда, 6. октобар 2021.

Misli “Dobro” i kradi gradsku vodu: Saša Trivić, član Ekonomskog savjeta gradonačelnika Stanivukovića i suvlasnik firme “”Krajina klas”, krade vodu od banjalučkog “Vodovoda" gotovo dvije godine; Da li će Stanivuković lično podnijeti krivičnu prijavu protiv Saše Trivića

Piše: Slobodan Vasković


1.

Saša Trivić, prebogati vlasnik firme “Krajina klas”, krade vodu od banjalučkog “Vodovoda” gotovo dvije godine.


Potvrđeno mi je to u odgovoru iz “Vodovoda”, na pitanja upućena u vezi sa krađom vode iza koje stoji Trivić 



2.

“Zbog izražene sumnje da su dio objekata nelegalno priključili na gradsku vodovodnu mrežu, u aktivnosti nadležnih službi uvrštena je detaljnija kontrola proizvodnih pogona "Krajina klas" d.o.o. u Debeljacima. Kontrolom ovlaštenih radnika Vodovoda Banja Luka ustanovljeno je da su sumnje opravdane, te da je pomenuto pravno lice izvršilo nelegalno priključenje unutrašnjih instalacija jednog dijela proizvodnih objekata na vodovodnu mrežu”, odgovorio mi je Predrag Duduković, direktor “Vodovoda” (vidi dodatak).


Predrag Duduković

3.

Za koliku sumu je licemjer Trivić oštetio banjalučki “Vodovod” još nije utvrđeno, ali to, izvjesno, nije mala suma, s obzirom na dužinu trajanja pljačke.


4.

Trivić, koji je i predsjednik Udruženja poslodavaca RS, u javnosti već godinama glumi “poštenjačinu” i predstavlja se kao “uzorni privrednik”, iako je najobičniji maliciozni kriminalac koji je naložio da se krajem 2019. godine njegovi novi objekti ilegalno priključe na vodovodnu mrežu.


kriminalac Saša Trivić

5.

Od tada do danas, njegova firma “Krajina klas” za utrošenu vodu u tim objektima nije platila niti pfeninga.


6.

Trivić je i član Ekonomskog savjeta gradonačelnika Draška Stanivukovića, što samo dodatno potvrđuje okrenutost prvog čovjeka Banjaluke Sektaškim Tajkunima.  



U Ekonomski savjet je tog kriminalca imenovao lično Stanivuković, 24.02.2021. godine.


7.

U Ekonomskom savjetu je još niz osoba, osim Trivića, sklonih krađi narodnog novca. O nekima od njih sam već pisao, riječ je o krriminalcu Bojanu Kresojeviću, menadžeru Grada, a o drugima ću tek pisati.


8.

Navedeno svjedoči da se Stanivuković okružio tajkunima, koji čine krivična djela, poput Saše Trivića, a da se u javnosti, sasvim lažno, predstavlja kao borac protiv kriminala.


Biće interesantno vidjeti da li će Stanivuković lično podnijeti krivičnu prijavu protiv Saše Trivića, jer su ilegalno priključivanje na vodovodnu mrežu i krađa vode krivična djela, kriminal!


9.

Kakav maliciozni kriminalac i ništarija je Trivić svjedoči i ime NVO čiji je član - “Misli Dobro”!


Očito je da Trivić samo Misli Dobro sebi, jer je, uprkos milionima koje posjeduje, krao vodu. Prokletnicima nikad dosta, šta drugo reći.



10.

Ništa manje maliciozan od Trivića nije ni Stanivuković koji je najavio da će smijeniti Sanju Džida, koordinatora inspekcijskih službi u Gradskoj upravi.


Stanivuković i Džida

Stanivuković je taj koji je od Džide napravio zvijezdu, iako je ona šefica Građevinske mafije u Gradskoj upravi.


O njenim kriminalnim radnjama objavio sam niz tekstova, između ostalih i "Dosje: Stanivuković je unaprijedio izvršioce Građevinske Mafije u Gradskoj upravi Banjaluka na rukovodeće pozicije; Dodatno je ojačao “Bermudski Trougao” koji obavlja najprljavije poslove za tajkune Crvene Sekte; Umjesto Srđana Amidžića sada krak građevinske mafije u Gradskoj upravi vodi Jelenko Lolić", kao i "Grad bez Podjela”: Amidžić preko Sanje Džida, glavnog inspektora Banjaluke i perjanice Draška Stanivukovića, pokriva kriminalne radnje kojima je Đoki Davidoviću Grad platio dovođenje toplovoda do zgrade; Džida je dozvolila nezakonitu izgradnju “Kajak” terase Mileta Radišića Klena i važan je dio gradske građevinske mafije.


Međutim, Stanivuković je mjesecima štitio Džidu, agresivno me napadajući na mojoj FB stranici, u maniru najprljavijih Sektaša, preko jadnih, crvljivih botova satrulih mozgova.


Iskreno, grohotom se smijem, jer Stanivuković smjenjuje Džidu zbog lažnog izvještaja o kući koju gradi Milorad Dodik u Banjaluci, što sam detaljno pojasnio u tekstu Dodik ubrzao izgradnju svoje Vile u Banjaluci, čija je površina skromnih 2.040 m2 (FOTO), objavljenom 24.08. o.g., te još jednom objavljenom u aprilu ove godine.


crv Đorđe Belamarić

11.

Šef njegovih botovskih brigada je Đorđe Belamarić, sitna riba doplutala iz Beograda, kojim ću se tek pozabaviti; I to javno, za razliku od tog jadnika koji umišlja da djeluje “iz sjene”, iako je tek crv koji će tek da osjeti na svojoj koži snagu istraživačkog novinarstva. 


Isto se odnosi i na Sašu Trivića, jadnog, malog, maliciooznog kriminalca koji krade vodu. (nastaviće se)


Dodatak: Odgovor Predraga Dudukovića, direktora “Vodovoda” Banjaluka

Poštovani g. Vaskoviću, 

Prije svega zahvaljujemo se na postavljenim pitanjima, te Vas molimo da nadležne u "Vodovodu" a.d. Banja Luka i ubuduće obavještavate ukoliko budete imali saznanja o nelegalnoj potrošnji vode ili bilo kakvim drugim protivpravnim radnjama.   

Nova Uprava "Vodovoda" a.d. Banja Luka je u proteklih mjesec dana započela aktivnosti na intenzivnijim kontrolama i otkrivanju nelegalne potrošnje kako kod pravnih, tako i kod fizičkih lica na svom konzumnom području. Pomenute aktivnosti već su pokazale određene rezultate. U prethodnih nekoliko dana došlo se do saznanja da preduzeće "Krajina klas" d.o.o. nastoji, mimo postojećih legalnih priključaka koji se nalaze u matičnoj evidenciji Vodovoda Banja Luka, da obezbijedi i dodatne vodovodne priključke u cilju proširenja proizvodnih kapaciteta. Napominjemo da za realizaciju novih vodovodnih priključaka još uvijek postoje određene pravne i tehničke prepreke. Zbog izražene sumnje da su dio objekata nelegalno priključili na gradsku vodovodnu mrežu, u aktivnosti nadležnih službi uvrštena je detaljnija kontrola proizvodnih pogona "Krajina klas" d.o.o. u Debeljacima. Kontrolom ovlaštenih radnika Vodovoda Banja Luka ustano

vljeno je da su sumnje opravdane, te da je pomenuto pravno lice izvršilo nelegalno priključenje unutrašnjih instalacija jednog dijela proizvodnih objekata na vodovodnu mrežu. 

Imajući u vidu da smo još u fazi prikupljanja svih neophodnih informacija zarad što čvršćih materijalnih dokaza o ovoj protivpravnoj radnji, Uprava Društva će u što skorijem roku zauzeti stav o daljim aktivnostima i preduzimanju mjera u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni.


Srdačan pozdrav,

Predrag Duduković, 

v.d. direktora "Vodovoda" a.d. Banja Luka