недеља, 20. фебруар 2022.

Narko”General” naredio kumu Diljeviću da preuzme na sebe sva njegova nedjela, čak i Čarugu, ILI…; Tigar je opasno ljut na Kostreševića, jer i njega pokušava žrtvovati; Osmica, Brojke i savremene Ali Babine pećine; Ubica Šijana visok je oko 190 cm, ostale detalje znaju Cvijetić i Mektić; 7


Piše: Slobodan Vasković


1.

Kavački NarkoKartel u Republici Srpskoj je razbijen, poznata su imena gotovo svih najvažnijih vođa zločinačke organizacije, istrage protiv mnogih su završene ili su pri kraju - ostalo je da ih pohapse. U kontinuitetu.


2.

Siniša Kostrešević, Narko”General” i direktor Policije RS je u očaju i panici; Nije pomoglo ni falsifikovanje dokumenata niti narkokoalicija sa Mladenom Marićem, načelnikom Uprave za organizovani i teški kriminalitet.


Narko"General" Kostrešević

3.

Zadnji pokušaj Narko”Generala” koji je dogovorio sa Dodikom&Dodikom je da Kostreševićeva zlodjela preuzme na sebe njegov kum Rade Diljević, takođe visokopozicionirani pripadnik kartela.


Rade Diljević

Diljević je već preuzeo jedan dio na sebe, ali pokušaj Kostreševića je očajan do idiotluka. Iz prostog razloga što je na taj način definitivno i bez povratka uvukao “Prointer”, krovnu firmu Kartela, u narkomulj, jer je u njoj Diljević visokopozicioniran i uz to, siva eminencija.



Osim “Prointera”, Kostrešević, preko Diljevića, “povaljuje” Dejana Ilića Tigra i Sinišu Mijatovića koji, zajedno sa Zoranom Stevanovićem, čine mozak Ganga.


Stevanović, Mijatović, Tigar

Mijatović je bio osnivač “Prointera”, ali je izišao iz vlasničke strukture, dok je Tigar, stvarni šef Klana koji je bio na direktnoj komunikaciji sa Radojem Zvicerom i Veljkom Belivukom, ostao jedan od osnivača te narkofirme.





U toj varijanti Igor Dodik smatra da će se izvući, jer ga nema u vlasničkoj strukturi.





4.

Prenaivno i tragikomično, ali zanimljivo je posmatrati Narko”Generala” - krupnu ribu kartela kako se koprca na suvom.


Posebno zbog činjenice da je Diljević imao komunikaciju sa Milivojem Lovrenovićem Čarugom, profesionalnim ubicom, narkodilerom.


Čaruga

Kako li će Čaruga podnijeto to što ga se Narko"General" odriče. Možda sad njemu uputi pismo kao "Atila", a ne meni.


5.

Za to postoje čvrsti dokazi, ali Diljević tvrdi da je samo on imao komunikaciju, ali ne i njegov kum. Dalje, taj naivac dodaje da “Kostrešević nije htio da ima komunikaciju sa Čarugom”, što znači da je on svom kumu nudio vezu, ali ovaj to kao nije prihvatio.


I da je tako, a nije, jer je Kostrešević bio na direktnoj vezi sa Ubicom i sastajao se sa njim bezbroj puta, opet njihov komični način odbrane optužuje Narko”Generala” da je štitio svog kuma Diljevića koji je komunicirao sa asasinom, jer ga nije prijavio, što mu je bila dužnost.


Sopka

Možda ga sad prijavi - tu je uvijek Slađana Sopka da falsifikuje “zabilješku”.


6.

Kostreševićeva odbrana zavaljivanjem Diljevića kao žrtvenog jarca je potpuno idiotski postavljena, jer je sa Marićem dogovorio brisanje Skaj aplikacije svog kuma, ali im to nije pošlo za rukom. I da im je pošlo, druge brojne agencije, kao i Tužilaštvo BiH, imaju iste te kripte na raspolaganju, tako da je, praktično, nemoguće sakriti komunikacije Kostreševića i Diljevića sa Čarugom i ostalim pripadnicima Klana.


Narkokrtica Marić



7.

Uzalud je Aleksandar Mičić, Aco Makedonac, plaćao, preko Narko”Generala”, Marića da ga “obriše”, jer su kripte i u drugim policijskim agencijama i Tužilaštvu BiH. Biće vrlo vrlo interesantno ako se Mičićeva Skajaplikacija “izgubi” u Tužilaštvu BiH na određeno vrijeme. 


Aco Makedonac

Milenko Mister Bin Kajganić, v.d. Glavni tužilac Tužilaštva BiH, trebalo bi da povede računa o tome, jer ima i u toj instituciji onih koji su spremni za novac da pokušaju gurnuti u “zaborav” Mičića, iako je on nezaboravan kao najveći perač narkonovca Veljka Belivuka i narkodiler.


Ukoliko Bin Kajganić ne povede računa od njegove karijere ostaće tek loša kajgana sa GMO kobasicama.

Milenko Mister Bin Kajganić

Već znam sa kim je Makedonac komunicirao iz Tužilaštva BiH, ali ću sačekati sa objavom imena - moguće je i da su odbili pare. I to baš velike. Premda mi se sumnje, u vezi sa tim, roje.


8.

Dejan Ilić Tigar veoma je ljut na Narko”Generala” što ga pokušava potopiti zajedno sa Diljevićem, jer je Kostreševićev kum bio direktna veza između šefa Ganga i direktora Policije RS u službi Kartela. Toliko mu je Tigar para dao, napravio kuću, kupio auto i stan u Budvi, a sada ga Kostrešević gura još dublje, iako je Tigar već preduboko potonuo.


Tigar

9.

Vođe Ganga su, kako se vidi, potpuno izgubljeni, vuku panične poteze pune grešaka, a glavni strateg pokušaja odbrane Kartela Milorad Dodik, osim lažnih obećanja “na sve četiri strane” izgubio je sve konce i sopstvenu strategiju može pojesti - kako bi sakrio dokaze da je vodio pokušaj spasavanja.


10.

Kostrešević je satrven, lisice su sve bliže, a trebalo bi da zna da je Diljević veoma često putem Skajaplikacije sa Čarugom razgovarao o njemu i onome što je Narko”General” do tada uradio za Kartel, kao i o akcijama Kavčana koje su trebale da uslijede nakon tih vlažnih razgovora Diljevića i Čaruge.



Ima u ovoj priči još mnogo interesantnih detalja oko Narko”Generala”, ali ih ne mogu iznositi zbog interesa istrage protiv njega koja je pri kraju.


Napori Dodika&Dodika da spasu Kostreševića su uzaludni i promašeni; jedino su uspjeli sebe dodatno da uvale u toksično živo blato narkoposlova Kavačkog klana u RS.


Dodik&Dodik


I da ne bi bilo nikakve dileme - Diljević je morao da prihvati pokušaj da preuzme zlodjela Narko"Generala” na sebe. Ili….


11.

Obećao sam objaviti i šta Mehmed Osmanagić Osmica, direktor OSA BiH, najviše voli da mu poklanjaju šefovi NarkoKartela koje je štitio, a podosta je tih grupa unutar Kavačkog Klana i Cvijetićevog i Mektićevog Ganga kojima je Brojka (i tako su ga oslovljavali preko aplikacija) prodavao informacije.


Osmica (lijevo), Jedan (desno)

Osim keša, Osmica je vrlo vrlo rado primao i poklone - preskupe brendirane satove i zlatni nakit. Ima veliku kolekciju “Breitling” i “Rolex” satova, a zlatnog nakita kilograme. Ima i onog sa oznakom “Kartije”!!! 



Osmica je Brojka koji voli prefinjene brendove, tako bar tvrdi Davorin Tukelić Dadoni. I još poneko iz NarkoGanga.


Davorin Tukelić Dadoni


Nije Brojka neki skorojević sa lažnom diplomom, već sa dvije lažne diplome, ali vrlo prefinjenog ukusa.


Kada se, nakon što ga uhapse, otvore svi njegovi štek stanovi i kuće, biće to ovovremene Ali Babine pećine. Razbojnika je više od četrdeset. Dosta toga je sklonio iz vile u kojoj živi, ekskluzivno sređenoj narkoparama. Zna se i gdje je sklonjeno.



Uzimao je Osmica, moram biti iskren, sve; Tačno me sramota napisati - čak i odijela, pantalone, košulje, majice, cipele, kapute... Ali, samo brendirane.



12.

“Minđušu na tepihu” neću objaviti danas; Taj pravi triler ću emitovati vrlo brzo.


NarkoDilr Dragan Mektić

Prije toga sve oko druženja Bojana Cvijetića i Dragana Mektića sa visokopozicioniranim pripadnicima Škaljarskog klana neposredno prije likvidacije Damira Ostojića Šijana, koji je ubijen u Banjaluci, 05.09.2018. godine.



Ko je likvidirao Šijana? Visok je oko 190 cm, znači nije Čaruga. Saopštiće to Cvijetić i Mektić. Sve u svoje vrijeme.


13.

I za kraj je ostalo da objavim veliku dilemu u vezi Igora Dodika - Fasciniran je brojem Sedam! Malo ko zna zašto. Ali i tih malo je više nego dovoljno!(nastaviće se)