уторак, 28. октобар 2014.

Postizborni makeover

piše: Slobodan Vasković

Političari u Republici Srpskoj, nakon 12. oktobra, doživjeli su promjenu, promijenili su način oblačenja, urađeni su im liftinzi, a mnogima su naglo i na prilično vulgaran način iscurili botoksi.

Milorad Dodik, nakon 12. oktobra, ima potpuno novi plivački kostim: Na nogama su mu Dolce betonske čizme; Na rukama su mu naduvani Gabbana gumeni “mišići”; U koljenima su mu zaista potrgani meniskusi; Voda mu je već prešla gornju usnu; Plima samo što nije počela…

Mladen Ivanić doživljava se Cezarom. Ave Mladene, svako jutro kaže sam sebi. A onda se zagrne togom, made in China!

Mladen Bosić nosi Versace kolekciju “Šerlok Holms”. Razotkrio je da postizborni Milorad Dodik djeluje kao rentgenski snimak predizbornog Milorada Dodika.

Mister Bosić/Doktor Votson nastavljaju bitku protiv SNSD-ovog Moriartija, pa su još utvrdili i da je potrošio cijelo bogatstvo u ilegalnim štamparijama.
U svojoj kancelariji, Šerlok je otkrio i uljeza, kojeg mu je namontirao Moriarti - Momčila Krajišnika. Koji bi, pošto je raskrinkan, da spusti loptu. Nakon što je iz Kvarta nabijen kao krpenjača.

Marko Pavić nosi kolekciju ”Klen Kevin” iz Novog Pazara. Nakon što su ga preveslale Eva sardine za tri mandata.

Petar Đokić navukao je na sebe najnovije modele iz radionice “Anđeli Pakla” – brzi motori, Koko Šanel prijateljice, političkih ponuda u izobilju. Noge u crvenim čizmama. Bijele su adaktirane.

Dragan Čavić je u gandijevskoj halji, domaće izrade. Tihuje. Do prve prilike.

Igor Radojičić pokušava nabaciti stajling Harija Potera, iako nosi modele “Piter Petigru”, made in Tuzi.

Nebojša Radmanović je darker. Sav u crnom (modeli “Sergio Tacchini”, made in Atlantida) nariče nad sopstvenom sudbinom.

Patrijarh Irinej nosi kolekciju “Farisej”, koju je kreirao čuveni modni kreator Emir od Magarca, a sašile Višegradske švalje.