субота, 18. децембар 2021.

Djevojka kriminalca Stojana Vukajlovićeva, Milana Dukić, potpuno raspamećena, nekoliko puta zvala Stanivukovića da sredi da se ne zatvori njen voljeni zločinac; Lepršavi Psiho “zvao na sve strane”; Pozivala je čak i mene, smatrajući me krivim za hapšenje njenog Androgina, ali se, kakva šteta, nisam javio


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milana Dukić, odgovorni urednik portala Aloonline.ba, bila je potpuno raspamećena kada je osvanula vijest da je njen dečko, inače veliki kriminalac, Stojan Vukajlović uhapšen 10.11.2021. godine, zbog malverzacija sa zaplijenjenim stanovima Miloša Šmitrana 


2.

Dukićeva je taj dan, iz minute u minutu, sve više i više nervno rastrojena, pozvala Banjalučkog Psiha Draška Stanivukovića, Gradonačelnika Tajkuna i bliskog rođaka zločinca Vukajlovića, da interveniše da kriminalca Vukajlovića puste na slobodu.


3.

Stanivuković, konstantno potpuno raspamećen, kojeg je Vukajlović u aprilu ove godine, u Konjičkom klubu na Čokorskim poljima, dobro potkovao, zvao je sve redom, plašeći se video zapisa iz Konjičkog kluba.



Da napomenem, Vukajlovića je Psiho Stanivuković često napadao tokom izborne kampanje u oktobru prošle godine, ali su se rođe u aprilu izmirile.


4.

Da li je nakon pomirenja palo još po nešto; Piće, između ostalog, zna samo Serž.


O Seržu, kako mi se čini, Vukajlović nije ništa rekao Dukićevoj. Onda neću ni ja.


5.

Isti taj dan, kada je njen dečko Vukajlović uhapšen, Dukićeva je, prema riječima zaposlenih, bar desetinu puta, potpuno apsolutno raspamećena, istrčavala iz zgrade na ulicu i vraćala se u nju.


Umalo je par puta auto nije zgazio, ali, srećom, vozači su bili prisebni.


Obavijestili su me o svemu iz njene redakcije.

6.

I o tome da je pokušavala i mene nazvati, smatrajući me glavnim krivcem za pritvaranje njenog voljenog Androgina, jer sam otkrio aferu zbog koje će Vukajlović na robiju, ali kako se ne javljam na nepoznate brojeve telefona, nije me dobila. Srećom, jer je Dukićeva bila potpuno van sebe - raščupane kose i lica uberusanog od suza, sa par ogrebotina na ušima.


7.

Nakon što je Vukajlović pušten da se brani sa slobode, Dukićeva se nekako uspjela primiriti - pet kila šećera, smećeg, i par litara vode. 



Ali, bilo je to samo trenutno, jer su do nje stigle informacije da će protiv kriminalca Vukajlovića biti podignuta optužnica. I to ne samo jedna, već još dugi niz njih.


8.

Šta je još vrlo interesantno - redakcija Aloonline.ba, u kojem je, Dukićeva odgovorna urednica, nalazi se u Vukajlovićevoj zgradi, koju je izgradio otetim novcem. Pooodavno sam objavio te fotografije, a i brojne prevare.


9.

Upravo ta zgrada, pa samim tim i redakcija, pretresena je kada je Vukajlović uhapšen. Tada su još pretresene i njegova kuća na Saračici i advokatska kancelarija u Boriku.


10.

Prema mojim informacijama, kirija za redakciju je paprena, a novac dijele ona i Stojan.


11.

Dukićeva je napravila nezapamćen skandal kada je, prilikom dolaska generalnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića u posjetu Aloonline.ba,, dovela i Vukajlovića koji nema baš nikakve veze sa redakcijom. (nastaviće se)