петак, 17. децембар 2021.

Vile Mračnjaka i Mentalne Nakaze pri kraju izgradnje (FOTO)

Slavko Mitrović Mračnjak

piše: Slobodan Vasković 


Intenzivno pratim radove na izgradnji Mračnjakove vile, duže od tri mjeseca. I objavljujem kako grdanja teče.



Slavko Mitrović, prvi Mračnjak Milorada Dodika i ideolog njegove sulude politike, odlučio je sebe častiti novom vilom.



Već sam naveo da se gradi u Slatini (kod Banjaluke), kao i da je njegova Hacijenda, izvrsno uređena novcem koji je Crni Savjetnik, kreator svih načina na koje se narod satire i biološki uništava u Dodikovoj izvedbi, držeći se tame, oteo od građana -  još od vremena kriminalne prodaje rafinerije pa do danas.



Savjetnik iz Pakla vilu je gotov završio u šta sam se uvjerio prije par dana dok sam se vozio kroz taj kraj, prema Čelincu.



U tom gradiću imao sam nekoliko važnih poslova - raskrinkavanje narkomreže Narko”Generala” Siniše Kostreševića, a, uzgred, sam se lično uvjerio u kojoj je fazi vila mentalne truleži Borisa Pašalića, ministra poljoprivrede, čiju izgradnju pratim od početka oktobra.


Boris Mentalna Trulež Pašalić

Mentalna Nakaza Pašalić je izgradnju vile priveo kraju, ostalo je da se završi most do nje. 


Most do vile mu gradi opština Čelinac.


Privatni Pašalićev most koštaće siromašnu opštinu 800.000 KM, iako samo par stotina metara nizvodno već ima izgrađen most. Ali nakazi je to dalek put do vile. Pa ga je skratio i "ponovio se" ličnim mostom.



Za most se već pobijaju šipovi, a specijalna mašina za te radove je stigla.



Uz to mu se pravi privatni, put mimo Regulacionog plana, koji prolazi kraj objekta FK “Čelinac” što nije slučajno, jer su se Sektaši nameračili  na zemljište na kojem se objekat nalazi.


Naravno, objekat će biti porušen, a na njemu će neka od Sektaških firmi da gradi.


Radove na ovom pljačkaškom projektu (vila-most-put) izvodi firma “MG Mind”, koja je vlasništvu Mladena Milanovića Kaje, Režimskog Tajkuna koji stoji i iza gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.


Završava se i ulica do obale, odnosno do mosta, a usput su uništili dječije igralište, što je u skladu sa Sektaškom politikom - uništenja svega.


Nastaviću da pratim do završetka radove na ova dva objekta, Mračnjakov i Pašalićev, izgrađena su od kože građana. (nastaviće se)