четвртак, 16. децембар 2021.

Pisamce SkajNešiću - Tvoje vrijeme tek dolazi pred raznim sudskim vijećima; Džaba preskupa koža od ukradenih para, Skaj će te najskuplje doći

Piše: Slobodan Vasković


Nešiću, ti bi kao “pravnik” trebalo da znaš da se ne može “podići optužnica za laži i klevetu”, kako si izjavio za N1, već je tu riječ o parničnom postupku.


Ja sam itekako dostupan organima, a to što si ti podnio “optužnicu” protiv mene u Srbiji veoma me raduje; Imaću priliku da dokažem kakav si kriminalac, ali i da zatražim finansijsku istragu tvog poslovanja, jer je nemoguće da toliko gradiš čistim parama.


Ti gradiš, posebno u Novom Sadu, “Skaj” novcem. Isto tako i u “Obućina barama”, u opštini Trnovo.


Bojim se da zbog “Skaja” nećeš na slobodi dočekati suđenje sa mnom, jer ćeš biti zatvoren. Pranje biografije ti nije prošlo, jer je nemoguće oprati takvu jednu kriminalnu, zločinačku mrcinu poput tebe.


Ti jesi jedan od najboljih kriminalnih učenika Milorada Dodika, a zahvaljujući njemu, reketiranju putarskih firmi, kao i pranju prljavog kriminalnog novca kroz stanogradnju u Istočnom Sarajevu, dokopao si se pravog bogatstva koje ćeš uživati iza rešetaka.


Napisao sam mnogo toga o tebi i tvom kriminalu; Dok je pravosuđe bilo pod kontrolom Dodika, bio si miran. Okolnosti su se promijenile - od istraga koje se vode i na osnovu mojih tekstova ne možeš više pobjeći, kao što ne možeš pobjeći ni od dešifrovane “Skaj” aplikacije. Tek je to za tebe vječna noćna mora. Čiji ćeš najduži dio proživjeti iza rešetaka.


Ti vjeruješ da si “jedan od najpopularnijih političara u RS”, a u stvari si jedan od najvećih kriminalaca mlađe generacije u Regionu.


I nemoj ti meni da predlažeš ništa, mrcino kriminalna, već tuži i počni pripremati odbranu, ali ne za klevetu, već za brojne krivične procese koji su i tek će biti otvoreni protiv tebe.


Posebno oni sa “Skaj” aplikacije.


Uzgred, ne “crtam ja tebi nikakvu metu ni na leđima ni na čelu”, već si ti sebe iscrtao kao najgori ljudski šljam, ološ i otrovni talog, koji je opoganio sve čega se dotakao.


Kad si već tako hrabar, odgovori javnosti pred kim sa Pala drhtiš kao prut i zašto? Otkud kod jednog tako “hrabrog” i “popularnog” političara toliki strah od nekih “SkajFejsova” koji se veoma rijetko, gotovo nikada, ne pominju u javnosti?! A dobro su poznati “policijskim organima odranije”! 


I gdje ti je Ljuban Ećim? Pereš li još pare za njegov NarkoKartel?! Dosad si oprao milione, ali o tom potom! Kad budem radio liniju Kavčana u kojoj si ti!


Nešiću, kriminalni dilbere, tvoje vrijeme tek dolazi - pred raznim sudskim vijećima!


Moj “driblere”, džaba ti preskupe kožne jakne, kupljene od otetih para, “Skaj” te već uništio, što i nije čudno za papka poput tebe.


P.S.

Goran Predojević, koji je bio odličan kandidat, bi sigurno pobijedio Slobodana Javora, ali je uslov za to bio da se ti nijednom ne pojaviš u Prijedoru. I da ne zaboravim - uskoro ću nastaviti brisati čizme sa tobom!

 

SkajNešić za N1 o Vaskoviću: 

“Ja predlažem gospodinu Vaskoviću da bude dostupan organima Srbije i BiH da se protiv njega može podići optužnica za laži i klevetu pa da onda drži pridike o nečijoj popularnosti. Nije dostupan našim organima, nemoguće mu je uručiti optužbu, i može da kleveće koliko hoće. Želim ovim putem da mu poručim da sam podnio tužbu protiuv njega u Srbiji. Gospodin Vasković mnogima od nas bez dokaza crta mete na leđima i čelu“.“Meni je žao da vi kao ozbiljan novinar citirate gospodina koji nije dostupan pravosudnim organima. Zaista, za jedan ozbiljan medij kakav je N1, citirati Vaskovića nije nimalo…”