понедељак, 6. децембар 2021.

Uhapšen Milorad Vuković Luis, pripadnik zločinačke organizacije "United Tribuns" čiji su mi članovi, zajedno sa njim, prijetili da ću biti raznesen "kao Pukanić"


piše: Slobodan Vasković

1.
Pripadnici Policijske uprave Banjaluka lišili su slobode Milorada Vukovića Luisa, pripadnika međunaordne zločinačke organizacije "United Tribuns" i još osam lica osumnjičenih za proizvodnju i promet narkotika.

Prema mojim informacijama, postoje čvrsti dokazi protiv Luisa i on je, po svemu sudeći, bio šef NarkoGrupe.

2.
Osim njega uhapšeni su i Darko Jarić, Petar Marjanović, Aljoša Marić, Saša Mirković, Filip Bojić, Goran Đurica, Vladimir Zečić, Dragan Dragičević, dok je van granica zemlje Luka Brković.

Luis je izvrstan prijatelj Slobodana Bobija Stanarevića, predsjednika Gradskog odbora DEMOS-a i nekadašnjeg načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje Grada Banjaluka.

Stanarević i Luis

Stanarević je kriminalac, a upravo zbog njega i Luisa mi je zločinačka organizacija, odnosno njeni članovi, prijetila u nekoliko navrata, između ostalog i da ću biti raznesn eksplozivom. 

3.
Do toga je došlo, nakon što sam, 07.05.2020.,  objavio fotografiju, koja svjedoči da je Stanarević prekršio mjere koje su donesene u borbi protiv epidemije. 

Podsjećam šta sam, svojevremeno, o svemu objavio.

Uslijedile su morbidne prijetnje i napadi pripadnika zločinačke organizacije sa kojom je Stanarević u veoma bliskim odnosima.
Karać, Stanarević, Luis i Grubišić
4.
Riiječ je o zločinačkoj organizaciji „United Tribuns“, koju je njemačka policija proglasila mafijaškom i trećom po opasnosti u Evropi; Šefovi tog kartela su braća Armin i Nermin Ćulum. MUP RS ih je obojicu privodio 23.04.2019. u vezi sa ubistvom Slaviše Krunića, biznismena, koji je, zajedno sa pratiocem Žarkom Pavlovićem, likvidiran 22.04.2019. 

Dan nakon privođenja, Ćulumi su pušteni, a ponovo su privedeni, iz drugih razloga, 10.05.2019., kada su im oduzeta dva skupocjena automobila; Nakon privođenja su pušteni, a vraćeni su im i automobili.

5.
Pripadnik zločinačke organizacije “United Tribuns” je i Milorad Vuković, zvani Luis. Upravo sa njim se fotografisao Bobi Stanarević, u vrijeme kada je Vuković bio u izolaciji, nakon povratka iz Njemačke, gdje “operiše” u Minhenu. 
Nermin Ćulum i Milorad Vuković Luis
6.
Nema dileme da je Stanarević veoma čvrsto uvezan sa zločinačkom organizacijom “United Tribuns,” o čemu upravo svjedoči njegova zajednička fotografija sa Miloradom Vukovićem zvanim Luis.

Stanarević I Milorad Vuković Luis
7.
Nakon što sam objavio tekst “Korona i podzemlje: Stanarević, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje Grada Banjaluka, zajedno sa Osobama “od ranije poznatim policiji” u akciji kršenja mjera fizičke distance”, uz fotografiju koju je na svom FB profilu objavio Đorđe Grubišić, sitni kriminalac koji je, svojevremno, “pao” u Njemačkoj i to radeći za Luisa, uslijedile su prijetnje upućene preko FB. 



8.
Uputili su ih rijetko neinteligentna individua Grubišić, teški kriminalac Milorad Vuković Luis, pripadnik zločinačke “United Tribuns” i njihov potrčko Radojica Ritan, koji ima čak umjetničko ime “Richi”, kao da je striper, a ne jedan od “Samuraja” iz opakih “predgrađa” Kneževa, gdje se obučavao Grubišić koji je dokazao da mu je IQ na tako niskom nivou, da ga je teško uočiti i “Hablom”!

9.
10.
U njihovo ime, i u ime zločinačke organizacije “United Tribuns”, oglasio se član tog kartela Sado Seferović koji se još predstavlja i kao Sado Đugum.

Sado Seferović Đugum
11.
Seferović je zaprijetio da ću završiti kao Ivo Pukanić, koji je raznesen 23.10.2008. godine u Zagrebu.

“Ivo Pukanić je isto mislio da je pametan… Izgleda da je samo on to mislio…”, napisao je ispod teksta Sadoo Seferović, alijas Đugum.


Seferovićeve, a i Đugumove prijetnje

12.
Nema dileme da je Đugum ovu prijetnju poslao nakon dogovora sa Luisom i Stanarevićem; Đuguma nisam nigdje pomenuo čak ni kao Ibrik ili Džezvu, pa je jedini osnov za napisanu prijetnju to što su i on i Vuković i Stanarević pripadnici “United Tribuns”, te je proradila banditska solidarnost.

Stanarević i Luis
13.
Đugum je baš ponekad Džezva, jer je, nekako, shvatio da ne posjeduje algoritam kojim bi me mogao raznijeti preko FB-a, te je svoj bijedni, nasilnički i prijeteći komentar izbrisao.


Braća Ćulum i Đugum
14.
Međutim, snimio sam ga prije Đugumovog odustajanja od pokušaja da me preko FB raznese; Sada je pitanje da li će Stanarević, Luis, Đugum i ostali steroidni debili oprobati na meni tradicionalna sredstva - plastični eksploziv, TNT ili neki od sličnih materijala?!

Stanarević
15.
Čvrsto vjerujem da imaju iskustva u likvidacijama, kao što imaju prebogatu karijeru u trafikingu, narkoticima i ostalim prljavim poslovima.

16.
Nakon svega ostaje činjenica da je Stanarević, tadašnji visoki funkcioner banjalučke Gradske uprave, ujedno i pripadnik “United Tribuns”, zločinačke organizacije i da je spreman atakovati i na mrtve i na stare, kao i na potpisnika ovih redova. (nastaviće se)