четвртак, 2. децембар 2021.

Parezanoviću, Ećimu, Kostreševiću, Dodiku&Dodiku i pripadnicima njihovog NarkoKartela - Osjećam se Odlično, ali mi uopšte ne smeta da nastavite da se raspitujete za moje zdravlje


Piše: Slobodan Vasković


Osjećam se odlično, nakon sam što sam vas potpuno raspakovao.


Ostalo je još nekoliko detalja, ali o tome ću narednih dana. Već sutra idem dalje. 


Zvornik čeka. Nisam bio odavno. Sutra oko devet ću navratiti.


Prenervozni ste; U strahu; U jadu; Ionako ste jadni; Bijedan je vaš život, uprkos milionima koje ste opljačkali, trgujući naveliko narkoticima, trujući djecu, reketirajući, podmećući, lažući.


Parezanoviću, ti se posebno znojiš; Čak više i od Ećima, kojeg čeka dugogodišnja robija. 


Teško da ćeš se i ti bez robije izvući kada ispliva šta si sve radio protiv vrha Srbije. I sa kim si radio. Ećim, zločinac i ubica, je samo jedna stavka u tvom kriminalnom opusu u kojem si preteško zloupotrijebio Instituciju u kojoj si zaposlen, ali nećeš biti još dugo.


Bacio si Skaj telefon, ali ostala je korespondencija. 


Sad ti prijetiš, što je pokazatelj tvoje velike nervoze i straha.


Moraćeš objasniti, između ostalog, kako to da sarađuješ sa neljudima koji su od "majke uzeli maloljetno dijete, drugi razred Osnovne škole, i prijetili da će je zaklati, ako im ne da pare”. Riječ je o 660 maraka.


Isti ti su drugoj svojoj žrtvi zapalili “košulju na leđima i majicu na prsima” da bi oteli 330 maraka. Dok njihova žrtva živa gori!


To su tvoji, Ećimovi, Kostreševićevi, Dodika&Dodika NarkoVojnici.


Imam Dokumente; Imena, ko je to uradio, kada, gdje; Kako se zovu žrtve, ali polako. 


Naveo sam ti, Parezanoviću, ova dva primjera da bi mogao da se sjetiš koga si štitio, zajedno sa Ećimom, dok su bili u bjekstvu. Pružio im zaštitu i našao utočište. A sada preko njih prijetiš.


Prijetite maloljetnoj djeci; To je već preteška panika.


Sve to činiš i sve to činite valjda da me uplašite kako bih vas prestao raspakivati. To se neće desiti, jer si ti tek zečić koji se stalno osvrće oko sebe. Od straha, kada će doći po tebe. A doći će; Kao i po Ećima; I Kostreševića; Dodik&Dodik će na kraju.


A mislili ste da ste jaki; Šta učini zloupotreba funkcije od crva poput tebe i tebi sličnih. 


Masa je ubica koje si štitio iz ličnih interesa, a poprilično je i neprijatelja srpskih vlasti sa kojima si dogovarao - Šta?! Znamo šta. Uskoro.


Znoji se i dalje, neka ti curi niz dlanove i leđa kao iz česme dok ne objavim!


Znoji se i tvoj NarkoPrijatelj Ećim; Gadna je robija, višedecenijska! 


Da te podsjetim šta su “Novosti” objavile, 08.09.2021. godine o tvom prijatelju Ećimu: ”Predrag Njegovan je istražiocima dobro poznato ime budući da je 2007. godine hapšen s Ljubanom Ećimom, nekadašnjim komandantom ‘crvenih beretki’ u BiH, kada je MUP Srbije zaplenio 48 kilograma heroina i četiri kilograma kokaina”.


Sitnica je to koliko ste vas dvojica zajedno prebacili sa Dejanom Ilićem-Tigrom, Sinišom Mijatovićem, Zoranom Stevanovićem, uz podršku Siniše Kostreševića i, posebno, mlađeg Dodika.


Čuješ li se ikako sa Dijanom, Veljkom, Mamom, Dakom, Darkom… svojim saradnicima? Šta kažu, kako im je?


Ako se ne čuješ, uradi to obavezno - njihovo iskustvo ti je potrebno. 


Šta ti priča Stevandić, može li te, neutješnog, utješiti?! Morate paziti šta pričate; “Skaj”-eve ste pobacali. Može vas neko “provaliti”!


Sad nastavi čekati. (nastaviće se)