недеља, 19. децембар 2021.

Očajni Narko”Koktel” OKP Stanivuković i "Skaj"Perač Nešić posegnuli za najnižim i najprljavijim akcijama, čak i prijetnjama; Kaja na “krilima” Lepršavog Truta iz "Rupe" do Nebesa


Piše: Slobodan Vasković


1.

Banjalučki Psiho Draško Lepršavi Stanivuković i njegov portparol kriminalac Skaj Nenad Nešić ne prestaju sa podmuklim napadima na Opoziciju i sve one koji su prozreli njihovu prozirnu igru da ovladaju SDS-om i PDP-om, kako bi za sebe prigrabili pozicije koje bi im omogućile da u potpunosti zavladaju strankama koje su suprotstavljene Režimu.


2.

Lepršavi Stanivuković je javno ponizio PDP i SDS, gostujući u “Pulsu” BNTV, i, između ostalog, ističući kako je on za vraćanje nadležnosti sa nivoa BiH na entitet, koje je nemoguće vratiti, čime je direktno optužio PDP i SDS da su protiv RS, jer su glasali protiv osnivanja Agencije za lijekove BiH. I stao na stranu Milorada Dodika.

3.

Takvo javno pljuvanje i ponižavanje sopstvene stranke koje je učinio Psiho zaista je rijetko viđeno. Iz PDP-a nisu reagovali, a u narednim danima ću vrlo precizno, argumentovano, objasniti zašto.


4.

Zato su u SDS-u precrtali Stanivukovića, što je bilo logičan nastavak odmicanja te stranke od praznoglavca opasnih namjera.  


5.

Nešić, odnosno DNS, je, takođe, mimo stavova opozicije, glasao, 27.10.o.g., za Dodikovo besmisleno pozivanje na vitalni nacionalni interes, koji nije imao baš nikakve veze sa nacionalnim interesima RS (Na posebnoj sjednici Narodne skupštine poslanici nisu štetnim po interese Srpske proglasili, između ostalih, zaključke o otvaranju kancelarije ambasade Ruske Federacije u BiH u Banjaluci te odluke o davanju agremana ambasadorima Bjelorusije i Dominikanske Republike za BiH...),uz tvrdnju da Dodikov besmisleni hir “nije protiv RS”, što znači da drugi, razumni, opozicionari jesu, čime je sebi počeo da zatvara vrata opozicionog bloka.


6.

Prema mojim informacijama, zatvorio ih je skroz nedavnim psihotičnim ucjenama i pokušajem puča u opoziciji, zajedno sa Psihom, kako bi je preuzeli i stavili u službu svojih ličnih interesa, što sam detaljno pojasnio u tekstu NarkoKoktel: Stanivukovićev i Nešićev puč u opoziciji će završiti slomom; Ukoliko nastavi da trpi teror Bezočnog dvojca, opozicija će u ovom obliku da nestane; Ni Stanivuković ni Nešić, ma šta činili, neće se pomjeriti iz pozije Nule kolika im je vrijednost na političkom tržištu”!

7.

Puč je i završio slomom, ali “NarkoKoktel”, očajnički, pokušava da se vrati “u igru” iz koje su već poodavno ispali.


Lepršavi se služi svim najprljavijim sredstvima kako bi se dokopao nominacije za predsjednika RS, a Nešić premijerskog mjesta. Iako je i jedno i drugo još uvijek na “dugom štapu”.


8.

U svojim bolesnim ambicijama idu toliko daleko da se služe čak i prijetnjama koje upućuju sa jednog portaloida, uz teške uvrede na račun porodica onih koji ih kritikuju. Prijetnje upućuju i direktno preko svojih novinarskih sluga, ali to ću uskoro, takođe, detaljno pojasniti. Sve sa imenima i prezimenima, jer su stvari otišle predaleko i prijetnje su poprimile vrlo vrlo opasne razmjere.

9.

Gradonačelnik Beskrupuloznih Tajkuna, što jeste Stanivuković i pripadnik Narkokartela, što jeste Nešić, uporno pokušavaju ostvariti neostvarivo.


Već ranije sam objavio da je Nešić posjedovao “Skaj” telefon, a sutra ujutro ću objaviti sa kim je preko  te aplikacije bio u direktnoj komunikaciji.



Takođe, on je zadužen za pranje para, a trenutno radi na dva narkoprojekta u kojima se pere novac od prodaje opijata. Oba su na teritoriji Istočnog Sarajeva i sutra ću objaviti njihove tačne lokacije. Ali i lokacije već izgrađenih objekata narkoparama, koje je oprao Nešić.


10.

Nešić je oprao desetine miliona KM, a njegovi partneri sa Skaj aplikacije ga smatraju “neustrašivim” u tom prljavom poslu. “Neustrašiv” je sinonim za Budala.


Taj i takav Nešić, pripadnik NarkoKlana, čiju ću ulogu kapilarno raskrinkati u vremenu koje je pred nama, je portparol polupismenog, neobrazovanog, laživog i opsesivno-kompulzivnog Stanivukovića koji je u sopstvenom očaju što uskoro završava političku karijeru otišao tako daleko, pokušavajući da se spasi, te se uporedio sa Zoranom Đinđićem.



Nekadašnji premijer Srbije je, da podsjetim, bio doktor filozofije, a doktorirao je na univerzitetu u Konstancu. (Premijer Srbije Đinđić ubijen je u atentatu 12.03.2003. godine).


Đinđić je, između ostalog, za samo šest mjeseci naučio perfektno da govori engleski.



Đinđić se družio sa čuvenim filozofom Jirgenom Habermasom kod kojeg je i doktorirao.


11.

Stanivuković se druži sa NarkoDilerom Nešićem i još uvijek slabo poznaje tablicu množenja i dijeljenja. Potrebno mu je, bar, pet godina da je nauči. Uzgred, ne poznaje ni sva slova abecede, azbuke još manje. I mala bitanga usuđuje se porediti sa Đinđićem.


Ali zato sabira odlično o čemu svjedoči i njegov Tajkunski Krug koji čine Mladen Milanović Kaja, Jelenko Lolić, Dragan Stanivuković, Nikola Vukelić i drugi. Iza Stanivukovića je i zločinac i ubica Ljuban Ećim i njegova kriminalana struktura. Ećim je jedan od naredbodavaca Nešiću.


12.

Što se tiče Dragana Stanivukovića, oca Lepršavog, on je, zajedno sa Lolićem, opljačkao milione uz odobrenje Milorada Dodika, o čemu ću detaljno pisati. Isto se odnosi i na ujaka Lepršavog Nikolu Vukelića.

Sabiraju izvrsno “narukvice” o čemu svjedoči već izgrađeni osmi sprat na jednom, od dva stambeno-poslovna objekta, u takozvanoj “Rupi”,  gdje gradi Kaja.


13.

Za to vrijeme Psiho beskrupulozno laže kako se još uvijek radi na “idejnom projektu”, iako bez njega gradnja nije mogla ni početi, a kamoli stići već do osmog sprata.



Dok se zgrada gradila u maju, on je otvoreno lagao o “iznalaženju rješenja”.



Činio je to i u avgustu, tragajući “za rješenjima”, a zgrada je rasla.



Pa opet “traganje za rješenjima” naše male “radilice” u novembru, a zgrada već dostigla šest spratova.



14.

Trenutno se gradi osmi sprat, a biće ih ukupno jedanaest, iako je Trutina izjavio da ih treba biti pet.


Stanivuković je, tajno, izdao Kaji rješenja za dva stambeno-poslovna objekta u “Rupi” još u aprilu ove godine o čemu nije obavijestio javnost.


15.
Lepršavi kriminalac Stanivuković i njegov NarkoSkaj portparol Nešić moraće, kako stvari stoje, angažovati mnogo jače snage od bolesnika koji u njihovo ime vrijeđaju porodice da bi se dokopali nominacije, odnosno opstali u opoziciji, što se direktno odnosi na Nešića.


Ko zna, možda Nešić iskoristi svoja bliska poznanstva i prijateljske veze sa, najmanje trojicom profesionalnih ubica, sa kojima je komunicirao preko “Skaj” aplikacije.


Naravno da ću objaviti i njihova imena. Sve u svoje vrijeme. (Nastaviće se)