недеља, 19. децембар 2021.

Zašto je pobjegla Milana?!


piše: Slobodan Vasković


Milana Dukić mi se obratila ispod teksta “Djevojka kriminalca Stojana Vukajlovićeva, Milana Dukić, potpuno raspamećena, nekoliko puta zvala Stanivukovića da sredi da se ne zatvori njen voljeni zločinac; Lepršavi Psiho “zvao na sve strane”; Pozivala je čak i mene, smatrajući me krivim za hapšenje njenog Androgina, ali se, kakva šteta, nisam javio”.


Evo njenog komentara:


Milana Dukic

Cao Slobodane, kad dodjes sebi od toga na cemu si bio dok si pisao ovu nebulozu onda ces shvatiti da ti ide tuzba "kao kuca". Ukratko, ja radim za platu, Aloonline iznajmljuje prostorije od Stojana Vukajlovica, koji je nas advokat. Dan o kojem pises, a i svaki drugi je pokriven sa dvadesetak kamera, tako da se jasno vidi da ja tog dana nisam ni bila u redakciji, osim u periodu kada je tu bila policija i tuzilastvo, nego na poslovnom sastanku za sta imam bar 10 svjedoka. Isto tako ti niko iz redakcije nista nije rekao jer prvo, nemaju sta da ti kazu, a drugo moji novinari ne lažu kao ti, a i pismeni su, za razliku od tebe. 



Stojanu nikako ne mogu biti djevojka jer je čovjek oženjen, a ja imam 40 godina, dakle eventualno bih mu mogla biti ljubavnica, ali jbg ni to nisam. Plakati mogu samo zbog svog djeteta, ako padne, a na posao dolazim tip top, pa ovo raščupana i izgrebana ne ide ni u ludilu, baš pazim na izgled, a i na ponašanje. Rekla bih ti sram te bilo, ali mogu ti samo reći hvala i za reklamu aloonline.ba i za tuzbu koju cu dobiti 1/1. Gospođi koja ti je naručila ovo "sranje" poruči da je pozdravljam. Njoj ne treba niko da je ukopa, ima tebe. To je dovoljno.


Nakon toga, odgovorio sam Milani sljedeće:

Author

Slobodan Vaskovic

Milana Dukic Draga Milana, odlicno je sto si potvrdila da ste smjesteni kod kriminalca. I da Vam je ta bitanga jos i advokat. Jos je bolje sto znas kako ce zavrsiti sudski proces. Mora da te Leprsavi Psiho ubijedio u to. Kao i u ostale lazi koje si objavila. Ja nisam ni na cemu, za razliku od tebe. 



Molim te ne uzimaj nista kad ides na te silne sastanke. Gosopodi kojoj si tako tip top servilna nemoj porucivati nista. Ja cu im vec odaslati pisma. Sto se tice tvoje pismenosti vrlo sam sretan sto poznajes sedam rijeci. Sto se laganja tice, previse licis na svog tip top izvora i, ako vec zelis, i ljubavnika.

Nastavite uzivati u perverzijama. Molim te da zajedno sa Stojanom pozdravis Serza.

I nemoj mi se vise obracati. Vrlo mi je neprijatno kada s tobom moram obrisati djonove.


Potom se Draga Milana ponovo obratila meni:

Milana Dukic

Slobodan Vaskovic Jedina neprijatnost, neuredna pojava i prodana duša u ovom "medijskom" svijetu je tvoje postojanje. Da bar malo držiš do sebe i toga za šta predstavljaš znao bi da poneka bijela laž koju pustiš može proći ali ovolika količina gluposti ni pod razno. Zar si toliko ograničen da ne shvataš da ne iznajmljujem ja prostor kao fizičko lice, niti Stojana unajmljujem ja kao advokata nego pravno lice. Ali ovog puta Stojan će sasvim sigurno biti moj advokat, jer nekim čudom nije u zatvoru gdje je kriminalcima mjesto. 





Vidimo se na sudu


P.S. Jedini đon u cijeloj priči je tvoj obraz.


Vrlo sam pristojan, pa sam odgovorio još jednom Milani:

Author

Slobodan Vaskovic

Milana Dukic Hm, izgleda da bas nista nisi shvatila. A fino sam te zamolio da mi se vise ne obracas. Ocito je da sebe iz nekog razloga dozivljavas u mnozini. Sto se tice “mog postojanja” koje navodis, preduzmi nesto da ne postojim. Predlazem ti da angazujes Sky Nesica . On je u vrlo dobrim, cak odlicnim, odnosima sa najmanje trojicom profesionalnih ubica. Posto si vec jako dobra s njim, daj zamoli ga da rijesi pitanje mog postojanj. Vrlo sam pristojan prema tebi, iako bih mogao reci da nakon tvog skrabanja imas mozak kao plivadon. Samo crta po sredini.



Divno je sto ce Stojan biti tvoj advokat-bice uzitak gledati ga vezanog lisicama kako te brani. Bice u zatvoru, ali ocito si neobavijestena. Sto je lako uocljivo i iz ovih tvojih baljezgarija. Vec sam ti rekao da mi je zaista zao sto moram brisati djonove sa tobom. Zaboravio sam malocas napisati da mi nije zao tebe, vec djonova. Ovim zavrsavam svaku dalju polemiku s tobom. Nazovi Psiha i Retarda, koje sam pomenuo, sigurno ce ti nesto udijeliti sto si ih tako zarko, vjerno, poput kakve tip top pudlice zastupala. Samo se nadam da te ne prisiljavaju da pruzas ruku. Laku noc.


Milana se, iz nekog razloga, iznervirala pa mi je pisala u inbox:

koji je tebi

sta hoces od mene

vrlo dobro znas da je sve sto si napisao laz

cemu rasprava

meni samo kultura ne dozvboljava da ti napišem ono sto bi trebalo


sram te moze biti

ti kolega?

ti si obican olos.


Ja sam joj odgovorio, ali odgovor nije mogao otići, jer se Milana uplašila iz nekog razloga, pa me blokirala. Zato ga možete pročitati na skrinšotu.