понедељак, 6. децембар 2021.

Čaruge: Za ćutanje o NarkoLetovima NarkoPilota Bobana Kusturića - pozicija Generalnog direktora RTRS-a

Dijana Milanković, bivša supruga NarkoPilota Bobana Kusturića,
aktulena v.d. Generalnog direktora RTRS


Piše: Slobodan Vasković


Narko “Generalu” Siniši Kostreševiću, direktoru Policije RS, ponudio sam, tokom pretvaranja njegovog “demantija”, povodom mog gostovanja na “Face TV”, 27.11.2021., u pomije, da bude transparentan i odgovori na dva pitanja:

-Čime ste svjedoku koji zna da je Kusturić, u saradnji sa tobom, ubicom Ećimom i ostalim pripadnicima Klana, prebacivao narkotike i ubice helikopterima Vlade RS, platili ćutanje? 

-Tog svjedoka niste mogli likvidirati iz razloga koje ću objasniti sutra!



Sutra je već postalo danas, 06.12.2021. godine, a Narko”General” Kostrešević se nije oglasio do ovog trenutka; Budući da sam čovjek od riječi, a Narko”General”, očito, ne smije pisnuti, već samo šarati po praznom papiru, koji on smatra demantijem, ogovoriću, kao što sam i obećao na prvo pitanje.


Dijana Milanković je osoba koja zna sve o prebacivanju narkotika letjelicama Helikopterskog servisa Vlade RS, koje su organizovali Igor Dodik, Siniša Kostrešević, ubica i zločinac Ljuban Ećim i Boban Kusturić, šef Helikopterskog servisa Vlade RS.



Dijana Milanković ranije se prezivala Kusturić i riječ je o bivšoj supruzi narkopilota Kusturića, koji nije prevozio samo narkotike, već i ubice poput Milivoja Lovrenovića Čaruge, koji je 13.09.2020. godine eksplozivnom naopravom u sred dana na jednom od najprometnijih mjesta na Novom Beogradu raznio Strahinju Stojanovića.


Kusturićeva, sada već bivša, supruga znala je sve o narkoposlovima njenog muža Bobana Kusturića i zato se i razvela od njega. Ne posjedujem informacije da je ona na bilo koji način učestvovala u užasnim poslovima svog bivšeg muža, ali jeste znala za njih i biće svjedok nakon što Kusturič bude uhapšen i optužen.



Odlučila je da, upravo zbog narkoposlova, ostavi Kusturića, ali šefovi NarkoKlana Igor Dodik, Siniša Kostrešević i Ljuban Ećim, kao i sam Kusturić, morali su biti sigurni da će da ćuti i postavili su je na poziciju v.d. Generalnog direktora RTRS-a.


Tako je i dalje imaju pod kontrolom, kao i Javni servis koji ona vodi. 


Naravno, radnici Javnog servisa nemaju pojma o tome kako je nova direktorica došla na tu poziciju, čime je zaslužila, a ponajmanje da je to plaćanje njenog ćutanja o NarkoPoslovima NarkoPilota Bobana Kusturića i njegovih saučesnika Igora Dodika, Kostreševića i Ljubana Ećima.


Milanković-Kusturić iznenada dolazi na čelo RTRS-a 08.03.2021. godine, a nije pruženo nikakvo objašnjenje zbog čega je postavljena.


Bila je to “hokejaška” promjena.



Sve je propraćeno samo šturim saopštenjem od par rečenica.

 

“Upravni dobor RTRS-a je na današnjoj sjednici donio odluku o izboru novog vršioca dužnosti generalnog direktora. Na to mjesto imenovana je Dijana Milanković koja je do sada bila direktor Direkcije RTRS-a.


Dosadašnji v.d. generalnog direktora Mladen Branković podnio je ostavku na tu funkciju.

Brankovića je Upravni odbor RTRS-a za prvog čovjeka javnog servisa Republike Srpske imenovao prije sedam mjeseci nakon ostavke Milana Trbojevića”, objavili su mediji, 08.03.2021. godine.


Iskreno, uopšte me ne interesuje ko je na čelu RTRS-a, ali javnost mora da zna do koje mjere je Kavački NarkoKlan ovladao Republikom Srpskom i koje su to sve institucije kojima suvereno vladaju.


Jednostavnije rečeno i ova informacija, za koju postoje dokazi, pokazuje do koje mjere je entitet zatrovan jezivim interesima NarkoKlana u kojem su glavne spone Igor Dodik i Ljuban Ećim, zajedno sa Sinišom Kostreševićem, Sinišom Mijatovićem, Zoranom Stevanovićem i Dejanom Ilićem-Tigrom iz Zvornika.


Narko”Generalu” Kostreševiću ostalo je pitanje za sutra:

-U kojem ugostiteljskom objektu u Banjaluci, sem “Bizzara” i “Kafane” je nekažnjiva prodaja i konzumiranje opijata?


Naravno, ukoliko taj jadni licemjer, prestravljen robije koja ga čeka, ne gukne, odgovoriću ja i na ovo pitanje. (nastaviće se)