субота, 25. децембар 2021.

Stezanje obruča: Kum “Narko”Generala” Kostreševića Rade Diljević saslušan zbog “Skaj”veza i prljavih poslova sa Kostreševićem i profesionalnim ubicom Čarugom; Diljević nije pritvoren nakon saslušanja

Kostrešević

Piše: Slobodan Vasković


Kum Narko”Generala” Siniše Kostreševića, Rade Diljević jeste saslušan u Tužilaštvu BiH, 24.12.o.g.


Diljević


Diljević je, primarno, saslušan zbog svojih kriminalnih veza sa Narko”Generalom”, ali i sa profesionalnim ubicom Milivojem Lovrenovićem Čarugom. Sa obojicom je imao komunikaciju preko “Skaj” aplikacije.


Čaruga


Kostreševićev direktno nadređeni je Igor Dodik tako da je i njegovo djelovanje, izvan svake razumne sumnje, bilo predmet saslušanja Diljevića. Posebno zato što vode firmu "Prointer".


Igor Dodik

Diljević nije pritvoren nakon saslušanja koje je dugo trajalo.


Čaruga je likvidirao Strahinju Stojanovića (13.09.2020.) na Novom Beogradu, kao i Slavišu Ćuluma (15.05.2020. kod Banjaluke), zajedno sa Sinišom Šakićem Kinezom.


Motor kojim su pobjegli sa mjesta zločina zapalio je Čarugin sin Dušan.


Dušan Lovrenović

Dušan Lovrenović je trebao biti uhapšen u akciji “Storidž 2” (10.12.2021.), ali ga je Kostrešević, preko NarkoDilera Željka Radovanovića Kreče, obavijestio da se skloni prije početka policijske akcije, tako da je izbjegao hapšenje.


Krečo

Kostrešević je prestravljen, jer se plaši da će uskoro biti uhapšen; Oko svoje vile postavio je dvostruko obezbjeđenje, a komično je što uopšte ne spava u vlastitoj kući, već kod porodice supruge.


Za Čarugu se veže još niz ubistava. Riječ je o profesionalnom ubici koji radi samo za novac.


Ranije sam objavio da je Diljević direktna veza između Kostreševića i Dejana Ilića -Tigra, jednog od vođa NarkoKlana koji je međunarodnih razmjera.


Dejan Ilić Tigar

Diljević je siva eminencija krovne firme “Kartela” - “Prointer”, u kojoj se ne donose nikakve doluke bez njegovog prethodnog odobrenja.



Sasvim je nova informacija da je Diljević bio na vezi i sa profesionalnim ubicom Čarugom.


Narko”General” i njegov kum Diljević bili su komšije, vila do vile, ali je Kostrešević od Diljevića otkupio i njegovu vilu. 


Kostreševićeve vile

“Prointer” je u vlasništvu Milorada i Igora Dodika i Dejana Ilića -Tigra.





Igor Dodik, Siniša Kostrešević, Dejan Ilić Tigar, Siniša Mijatović, Zoran Stevanović i Ljuban Ećim vođe su međunarodnog NarkoKartela koji je razorio RS. Taj kartel je ogranak Kavačkog klana iz Crne Gore. (nastaviće se)