уторак, 3. август 2021.

Dodik na vodi sa 12 miliona evra keša i kratko podsjećanje na topla druženja/saradnju/poslove najviših funkcionera Sekte sa NarkoBosovima i NarkoDilerima


Piše: Slobodan Vasković


1.

Još 12. jula ove godine objavio sam da Miloradu Dodiku nije dozvoljeno da kupi tri sprata jednog objekta u kompleksu “Beograd na vodi”.


2.

Rečeno mu je da je “neopisivo i nepodnošljivo degutatno” da on sebi lično kupuje tri sprata u najelitnijem dijelu Beograda, dok Srbija, istovremeno, pomaže Republiku Srpsku brojnim donacijama - od medicinskih do finansijskih.


3.
I zaista jeste “neopisivo i nepodnošljivo degutantno” takvo bahato ponašanje. Ono što tada nisam objavio jeste cijena koju je Dodik bio spreman da plati za ta tri sprata - ona iznosi 12 (dvanaest miliona) miliona evra.


4.

Dodik je investitoru ponudio da mu isplati svih dvanaest miliona evra u kešu, ali je odbijen i, pritom, teško ponižen, jer mu je kazano da ne može lupiti ni milimat kvadrata u tom kompleksu.


5.

Iz kojih poslova je Dodik zaradio tih 12 miliona evra može se samo nagađati, jer je privatizovao sve budžete u RS - od entitetskog, preko javnih preduzeća, pa do gradova i opština u kojima njegova Sekta drži građane u ropstvu.


Dodik sada pokušava da preko trećih lica kupi čak četiri sprata u kompleksu "Beograd na vodi", jer ne prihvata da bude na opisani način ponnižen. To je već oko 16 miliona evra, a ne b me iznenadilo da treća lica, preko kojiih radi, budu uskoro zarobljeni! O tom potom.


6.

Idemo dalje - prethodnih mjeseci objavio sam niz tekstova o NarkoKlanovima i njihovim šefovima.


Smatram da ne bi bilo loše da, zbog toga, podsjetim na druženja i prijateljstva najviših funkcionera Sekte za NarkoDilerima koja sam već objavio, ali je dobro da budu na jednom mjesttu.


7.

Krenuću od Dodika i njegovog čuvenog ručka sa Moralnom Nakazom Igorom Radojičićem, kriminalcem Draganom Kremenovićem Pugerom i presuđenim NarkoDilerom Darkom Vukovićem. Ručak je organizovan u drugoj polovini avgusta prošle godine u Bronzanom Majdanu, iako je bilo logičnije da ručaju u Bijelom Majdanu.


8.
Potom slijedi topli susret Dodika sa narkodilerom Milanom Međom iz Istočnog Sarajeva, tokom kampanje za lokalne izbore, održane 15.11.2020. godine.


Dodik i Međo su se srdačno rukovali u Vojkovićima.


Dodik i Međo - čvrsto rukovanje

9.

Ne treba zaboraviti ni fotografiju Dodika sa ubicom Daliborom Čamberom, koji je iz čiste obijesti likvidirao Duška Savanovića, mladića od 24 godine.


Ubica Dalibor Čamber (prvi s lijeva), Dodik
i Igor Bilbija (hapšen zbog svega i svačega) 

Pucao mu je u stomak, 31.12. 2020. oko 22 časa i 50 minuta, a Savanović je preminuo pola sata iza ponoći 01.01.2021. godine.


10.

Ni Željka Cvijanović nije imuna na pripadnike organizovanih zločinačkih grupa, pa se u njenoj pratnji našao Marko Granula.


Granula i Cvijanović

11.

On je dio zločinačke organizacije koja se bavi trgovinom narkmoticima i iznudama. Predvodnici te kriminalne grupe su Danko Stanišić i Dejan Tubić, vlasnici teretane “4 life”.


Tubić, Stanišić, Granula, Antonić


Stanišić, Tubić i još dvojica njihovih nasilnika su, u po biijela dana, fizički napali bračni par o čemu ponovo emitujem video zapis.


12.

Granula je kum neofašiste Momčila Antonića, narodnog poslanika Sekte.


Granula i neofašista Antonić

13.

Interesantno je da je u teretani “4 life” uhapšen Škaljarac Miloš Božović zajedno sa Mladenom Milovanovićem, Glavnim inspektorom UKP MUP RS.


Mladen Milovanović

14.

Milovanović je osoba od najvećeg povjerenja Siniše Kostreševića, direktora Policije.


Siiniša Kostrešević

15.

Kostrešević je najbolji prijatelj, poslovni partner i zaštitnik Dejana Ilića Tigra koji je, prema posljednjim saznanjima do kojih sam došao, ne samo jedan od Kumova Zvorničkog Kartela, zajedno sa Sinišom Mijatovićem i Zoranom Prokletim Lihvarom Stevanovićem, već i vođa jednog ogranka međunarodnog kartela droge. Ilić je blizak Kavačkom klanu, ali, što je veoma važno, ima dobre odnose i sa njihovim krvnim neprijateljima Škaljarcima.


Dejan Ilić Tigar, šef međunarodnog kartela droge

16.

Odranije je poznato da je Ilić Tigar osumnjičen da je za Kavački klan prao novac. Destinacija na kojoj to intenzivno trenutno radi je Jahorina. O Iliću i njegovom međunarodnom narkoklanu, kojem je na čelu, iznijeću narednih dana konkretne dokaze, od kojih su neki zapanjujući i ukazuju da je on stvarni šef Kostreševiću. 


17.

Zvornički klan je direktno naslonjen i na zločinački Kraken Slaviše Kokeze i Veljka Belivuka.


Stevanović, Mijatović, Ilić

18.

Ni Igor Žunić, Šef Kluba poslanika Sekte u razrušenom parlamentu RS, niije imun na opijate, odnosno druženja sa NarkoDiilerima, NarkoDilerkama i pljačkašicama benzinskih pumpi.


Igor Žunić

19.

Njegova najpoznatija narkoveza je Bojan Legin, najveći narkodiler na području Derventa - Brod.


Bojan Legin
20.

Druga Žunićeva narkoakvizicija jeste dilerka Heroina, Maja Dubov, pljačkašica benzinskih pumpi, ujedno Žunićeva intimna prijateljica, koja je, takođe, i direktorica poslovnice Fonda PIO u Derventi.


Maja Dubov je na tu poziciju došla zahvaljujući bliskosti sa Žunićem i činjenici da je njen otac Nikola Dubov, kao i ona, funkcioner Sekte, odnosno SNSD-a Milorada Dodika.


Maja Dubov

21.
Upravo je kod Maje Dubov, Žunićeve prijateljice i direktorice Poslovnice Fonda PIO, aprila ove godine, pronađen heroin u intimnom dijelu tijela, ali Žunić je sve zataškao, pa je Dubov ostala direktorica poslovnice Fonda PIO, a samim tim, sasvim izvjesno, nastavila sa svojim dilerskim poslovima koji joj donose dodatnu zaradu.


22.
Za kraj ovog dijela o čvrstim vezama Sektaških prvaka ostavio sam dr Tilu Lilu Vlade Crte Đajića i njegove prijateljskoposlovne kontakte sa Ognjenom Savićem, NarkoDilerom u Crvenim gaćama, kojeg je Crta zaposlio u UKC RS Banjaluka, a da “Crvene Gaće” nikada nije došao na posao.

Tragikomični su pokušaji dr Crte da demantuje ove navode, jer njega najbolje i najefektnije demantuju zajedničke fottografije sa bjelosvjetskim hohštaplerom Jovanovićem i narkodilerom Savićem, koji uopšte nije sitan igrač, još manje bezazlen.


Crta, dr za provaljivanje i krađe Bogdan Jovanović i
narko diler Ognjen Savić 

23.

I ovu NarkoBandu iz vile "Žad" ću etaljno raskrinkati kao i njihove veze sa velikim NarkoKlanovima. Kojim, neka za sada ostane tajna, ali biće to stvarni šok kada objavim za koga rade Đajić i njegova La Banda. 


24.

Dr Tilu Lilu blizak je itekako i sa Ognjenovim bratom Ozrenom Savićem sa kojim je u suvlasništvu vile “Žad”.


Ozren Savić

25.

Atraktivna vila u Banjaluci izgrađena je i opremljena novcem od prodaje narkotika.


Vila "Žad"

26.

Vila se vodi kao vlasništvo člana porodice Savić, a većinski vlasnik je dr Crta Đajić. (nastaviće se)